Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

Su gimtadieniu, MM wub.gif
Kurios cia dienos mergaites siuntinukais dziaugiasi? biggrin.gif 02.01 gal jau? bigsmile.gif
Atsakyti
Pačio geriausio gimtadienio, MM!!! wub.gif

user posted image
Atsakyti
MM, su gimimo diena wub.gif
user posted image
Atsakyti
Su gimtadieniu MM
user posted image
Atsakyti
MM su svente wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 02 09, 12:00)
Kurios cia dienos mergaites siuntinukais dziaugiasi? biggrin.gif 02.01 gal jau? bigsmile.gif

taip , 02,01 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 09, 14:11)
Aciu, mergaites, uz sveikinimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

taip , 02,01 4u.gif

Nu kaip faina, sveikinimus priima, o užsakymų ne smile.gif liuks, aš gi sakiau, kad nevisai moku užsakinėti, bet kam čia vargintis ir aiškinti smile.gif gero gimtadienio klientės vis tiek tos pačios lieka smile.gif kam čia tų naujų...
Atsakyti
Margaritute,
nuosirdziausiai siunciu Jums linkejimus is Dzukijos gimtadienio proga wub.gif Bukit sveika, mylima ir laiminga wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gražaus gimtadienio, MM 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 09 vasario 2013 - 13:24
QUOTE(Irmute.m @ 2013 02 09, 14:16)
Nu kaip faina, sveikinimus priima, o užsakymų ne smile.gif liuks, aš gi sakiau, kad nevisai moku užsakinėti, bet kam čia vargintis ir aiškinti smile.gif gero gimtadienio klientės vis tiek tos pačios lieka smile.gif kam čia tų naujų...

Nesinervinkit mirksiukas.gif internetiniu parduotuviu temoj yra dauuug tarpininkiu, kurios nesvencia gimtadienio siandien mirksiukas.gif manau, tikrai pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmute.m @ 2013 02 09, 14:16)

Mieloji, jus prasiejote per visas temas ir zinokite, visur yra tas pats - pirmame lape surasyta visa informacija 4u.gif o pykti ir reiksti savo emocijas - nera jokio reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu MM linkiu daug daug laimes ir sveikatos oro_buckis.gif
Atsakyti