Na ir koks rodiklis gali būt, kai pasisėja sausio pabaigoj, vasario pradžioj, o derlius pasirodo tik liepos pabaigoj. Iš rudens sėti
Ex, vieni kaimynai visada iš turgaus daigus perka ir visada turi pomidorų daugiau nei geba suvartot ar giminaičiams iškišt. Nerodiklis čia, nors turginiai daigai - palmių palmės
Na ir koks rodiklis gali būt, kai pasisėja sausio pabaigoj, vasario pradžioj, o derlius pasirodo tik liepos pabaigoj. Iš rudens sėti
Tataigis
Rašydama "profės" turiu galvoje talentingas, aistringas, sėkmingas augintojas, o ne diplomuotas augintojas.Šiuo atveju gal labiau tiktų žodis Asės.Mano patirtis tiesiog eilinė, taigi neturiu ir ko kitas pamokyti, tuo labiau, kad čia gali rasti viską, ko reikia.Dažnai net nepaklausus, jau atsakymas ir yra
. Labai gerbiu visų kantrybę atsakinėti į tuos pačius klausimus po n kartų Aš taip negalėčiau.Man pačiai labai įdomu, kaip Gaudvilei pasiseks šių metų bandymas sėti tiesiai į dirvą. Pati nedrįsčiau, nors gal ir norėčiau. Gal kada nors.
Tiesa, o dar apie žiedus neparašiau. Vos vos matėsi tie žiedai mano jau žydėjo. Derlius buvo toks, kad tik nervino tas daigas, leisgyvis ir buvo visą vasarą
QUOTE(Ex @ 2013 02 13, 11:06)
Žinoma, jei daigus augint pardavimui, tai nėr ko jaudintis ir sukt galvos kada juos sėt.
QUOTE(Asta ir G @ 2013 02 13, 12:10)
Asmeninė patirtis buvo karti.
pritariu, turginiai daigai netgi labai nekokie, kotas kaip baravyko - šaknų nerasta.. Žinoma, žmonės perka, niekur nedingsi, jei pačiam augintis nėra laiko ar sąlygų.
QUOTE(graazke @ 2013 02 13, 11:15)
Rašydama "profės" turiu galvoje talentingas, aistringas, sėkmingas augintojas, o ne diplomuotas augintojas.Šiuo atveju gal labiau tiktų žodis Asės.
aha, tikrai turim vieną tokią, sakyčiau, dvigubą profę pagal nicką ir pagal pagal rezultatus - Asese
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 13, 12:15)
Tataigis 
Va va, čia mano kaimynė tokia..
QUOTE(Ex @ 2013 02 13, 12:21)
pritariu, turginiai daigai netgi labai nekokie, kotas kaip baravyko - šaknų nerasta.. Žinoma, žmonės perka, niekur nedingsi, jei pačiam augintis nėra laiko ar sąlygų.
Oi ne baravyko kotas, kaip smilgos
Tikrai taip ir Asesė ir tamsta Saintlina irgi esate Asės
. Ir niekur čia nedingsi
QUOTE(saintlina @ 2013 02 13, 11:22)
aha, tikrai turim vieną tokią, sakyčiau, dvigubą profę pagal nicką ir pagal pagal rezultatus - Asese
Va tik dabar supratau, kaip tas nick'as jai tinka 
Kai prisijungiau prie SM, apie pomidorų auginimą net negalvojau
Tiesiog šovė į galvą: Aš sesė
Papildyta:
QUOTE(graazke @ 2013 02 13, 11:30)
Saintlina - tai čia dar aukštesnis lygis - šventaisiais gali skelbt, berods, tik praėjus 40 metų po mirties, o čia gyva, jauna, o jau
sutinku turguj ko paklausi ta gausi bet as prekiauju vietiniam turgelyje pirkejai visi pazistami jei apgausi kita karta nepirks o siaip malonu kada klausia ar turesi kitamet tokiu pomidoru kaip pernai pernai turejau gal 50 veisliu pardaviau daigu 500 ir prie kiekvieno daigo reikia uzrasyt veisles pavadinima taip kad reikia zaist
Žodžiu, gerbiama grybautoja, dėkinga, kad užėjot į temą, nelikot abejinga mūsų diskusijoms, labai ačiū Jums už išsakytą nuomonę
Apkalbėdamos turginius pomidorus nenorėjom Jūsų nei įžeisti, nei kaip kitaip "sudirbti". Daigų auginimas turgaus prekybai Jūsų patirtis būtų tikrai labai vertinga, bet mes daigų neauginam pardavimui, gal todėl ir auginimas, meilė jiems kažkiek skiriasi, nei tiems turgaus prekybai skirtiems