Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(grybautoja @ 2013 02 13, 10:45)
domiuosi pomidoru auginimu auginu daigus pardavimui skaitineju ka jus cia mergaites moterys rasinejat ir dar apie pomidoru seja negalvoju nors jau rasot kad ankstyvam derliui velu.Pernai sejau kovo 26 o geguzes pradzioj jau prekiavau turguj Siemet sesiu kovo 22.Seju  visada preispilnyje  t y kada menulis pilneja sejamos tos darzoves kurios auga virs zemes o kada menulis dyla tada tos darzoves kuriu vaisiai zemeje pvz bulves. Taip kad man nereikia jokiu lempu sviesos pakanka Sudygsta pomidorai greit ispikavus palaikau kambaryje kol prigyja kokia savaite ne daugiau ir i siltnami nakciai zinoma dangstau.O derliaus ankstyvumas priklauso nuo pomidoru veisles. Pasetus ankstyvus pvz betukus kovo pabaigoj valgyti galima birzelio pradzioj

Gal Jūs buvot sėklų parduotuvėj, kai aš sausio pabaigoj tabletes durpines pirkau blush2.gif Sakau pardavėjai, kad pomidorus sėsiu ax.gif , o šalia moteriškė: Ką tu čia sau galvoji doh.gif , auginu daigus pardavimui cool.gif, sėju kovo pabaigoj, gegužės pradžioj jau prekiauju 4u.gif Pasetus ankstyvus kovo pabaigoj valgyti galima birzelio pradzioj 4u.gif 4u.gif

Patylėjau... Nusipirkau 6 tabletes ir išėjau....
Galvoju: sakytų Gaudvilė, net neabejočiau, kad pas ją kovo pabaigoj pasėti, birželio pradžioj jau rausta g.gif Bet ne visų rankos ir galvos tokios..... Man reik sėt anksčiau žymiai, kad birželo antroj pusėj sirptų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 13, 11:46)
Galvoju: sakytų Gaudvilė,

nieko ji nesakytų, ana blondinė ir parduotuvėj paprastai tyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 13, 11:49)
nieko ji nesakytų, ana blondinė ir parduotuvėj paprastai tyli  biggrin.gif

Gaudvile, jei mano numirs ankstyvieji, aš Tavęs labai labai labai prašysiu, kad du man pasėtum blush2.gif
Jau tie agurkai pernai ir krūminis pomidoras pernai buvo super duper thumbup.gif
Atsakyti
Daigus parduodu tam kad pasidengciau islaidas kur kasmet isleidziu nauju veisliu isbandymui
Papildyta:
tikrai nebuvau jokioje parduotuvejeir susitikt mes negalejome
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 13, 11:38)
.. šventaisiais gali skelbt, berods, tik praėjus 40 metų po mirties, o čia gyva...

oi, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šitopj temoj pabuvus visą dieną linksma ant dūšios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grybautoja @ 2013 02 13, 11:56)
Daigus parduodu tam kad pasidengciau islaidas kur kasmet isleidziu nauju veisliu isbandymui

Labai gerbiu augintojus, kurie domisi veislėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip kad mano pomidorai neskirti turguj jie tie patys kuriuos pati auginu savo siltanamiams vienodai sejami vienodai laistomi zodziu perteklius parduodamas
Atsakyti
QUOTE(graazke @ 2013 02 13, 11:30)
Ir niekur čia nedingsi mirksiukas.gif

oi ne.. aš tik eilinė mėgėja smile.gif Man dar iki Ex ir Gaudvilės stebuklų toli kaip tam vilkui iki kosmoso biggrin.gif

Ačiū Gaudvilei, jos rūpesčio dėka bandysiu ir aš šiemet tuos Vilkų kosmonautus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2013 - 12:13
pas mus seimoj geriausius daigus augina vyro mociute, aura gal pas ja gera, ka besetu, isdygsta kotais kaip piestukai, nei jie tysta, nei jie skysta, zodziu superiniai, tai pertekliu saviems padalina, jei reikia, kas lieka kaimynai isperka. bet as pati vistiek noriu sau augint, tik gerai, kai yra i ka lygiuotis smile.gif
Atsakyti
nu va pasivijau... vis dar ne iki pomidoru wink.gif... as turiu minti 21 diena paseti dar 1 seklyte "severnij polius" palyginimui...veliau i deze eis kuris grazesnis bus, nes tas istyselis(sodintas sausio 24d.) kazkoks nelabai man fotogeniskas biggrin.gif
nu ir paprikas aisku sesiu likusias....
P.S. Jei turesiu sveikatos, nes kabinasi ir man tas gripas, bet vis nepakanina galutinai blush2.gif
Atsakyti
tai vat pomidoramas reikia daug saules sviesos arba papildomo apsvietimo jei anksti paseji o kada paseji veliau jie neistysta sparciai auga ir pasiveja tuos pasetus anksti is ilgametes patirties sakau
Atsakyti
Bet ir prirašėt karsta.gif

QUOTE(adija5 @ 2013 02 13, 04:56)
Pirkau mažesnę,bet maniškis pasakė,kad š...pirkau ir brangiai,ir liepė nieko nenusimanančiai moterai pačiai tokių dalykų nepirkt blush2.gif jei neskiri vatų,voltų ir kilovatų...ką aš žinau,man visai gražiai šviečia ta lemputė su daug lempučių .Šiaip jau sakė,kad daug geriau ta Osram,kur amarrilė parodė,bet irgi kaina Lietuviška ax.gif

Jūsiškis apie augalų apšvietimą labai gerai žino? Nea, Osram lempos jau atgyvenusios, turiu jas ir nepasakyčiau jog labai džiaugiuosi- jos veiksmingos nedideliu atstumu schmoll.gif Beto jos ir valgo elektros daugiau doh.gif Gal kada ir aš LED turėsiu tada galėsiu ir skirtumus pasakyti Osram ir LED ax.gif O davė garantiją kokią lemputėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 vasario 2013 - 12:21