Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Palme22 @ 2013 02 05, 11:08)
jau ziuriu sejate pomidorus, kada dabar bus laikas seti?

dar ne laikas,
dar anksti. bet pas mane sie procesai letai vyksta tai as paprastai sodinu vasario pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 05, 07:18)
tany, gal tu matei/žinai biggrin.gif ar mūsų Maxima bazėj yra Durpetos žemių?
adija5, sveikinimai biggrin.gif aš tai jaučiu mano vyras kryžium gultų PRIEŠ veselią,jei būtų vyras juodaodis doh.gif  blush2.gif

maximoj senokai bebuvau...("finansy pojut romansy") kai vyras gali tik kreditine atsiskaityt, tai jis pas mus i maximoas vazineja biggrin.gif
as laukiu kol maximoj bus 40% zemem, tada uzsives daug... man rodos ir Durpetos turejo anais metais, tik as nepirkau...as perku Revykla ar kazkas tokio, su akcija anais metais 2 lt kainavo. Cia man reikes i siltnami ir i dezes, o sejimui jau turiu ir Durpetos ir Sodo centro pomidorams ir dar durpetos bendrai sejinukams 20+80l... tai per akis biggrin.gif (pirkau, kai senukuose 30% buvo)
Atsakyti
Aš aną savaitę pirkau Durpetos daigams. Ten gal 70litrų-12.99Lt mokėjau. Pusę maišo nuo pernai turiu, tad sėjai ir pikiavimui turėtų užtekti. Sode sodinimui turiu durpės su mikroelementais 250litrų pradėtą maišą, bet jo užteks. Pikiavimui daigams skirtą durpę maišysiu su paprasta sodo žeme. Iš rudens visada prisikasu. Aną savaitę buvau sode, pasiėmiau. Dar balkone sukietėjusi į gabalą. Kai matysiu, kad artinasi pikiavimas - atsinešiu į kambarį, kad sušiltų. Maišau, nes vien durpių labai daug reikėtų. Ne per pusę maišau, mažiau sodo žemių imu.
Atsakyti
Parvažiavau apsisėklinusi tai dabar labai laiminga lotuliukas.gif
Fantasio,corazon. iš mažiau girdėtų pasiųle syta F .specialiai nusipirkau Bs SHANNON F Dovanų gavau pora pakučių ESMERALDOS su pasibaigusiu galiojimu ir porą Hamlet f. Pastarieji irgi iš Bs.
Bagažinej dar guli 250 litru maišas durpių? už 36 litus. Koks yra,toks tiks kam nors,manau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 05, 13:24)
Parvažiavau apsisėklinusi tai dabar labai laiminga lotuliukas.gif
Fantasio,corazon. iš mažiau girdėtų pasiųle syta F .specialiai nusipirkau Bs SHANNON F Dovanų gavau pora pakučių ESMERALDOS su pasibaigusiu galiojimu ir porą Hamlet f. Pastarieji irgi iš Bs.
Bagažinej dar guli 250 litru maišas durpių? už 36 litus. Koks yra,toks tiks kam nors,manau  blink.gif

Syta auginau kazkada, nepatiko, bet nepamenu delko , ir daugiau neauginu.
Atsakyti
mergaites,isduokit paslapti, kaip galima uzsisakyti seklytes is jusu sodui? parasiau jiems el.laiska su uzklausa kaip tai galeciau padaryti,bet jie man neatraso, rasiau penktadieni ar sestadieni. pamenu kaikurios is jusu uzsisakinejo ir sekmingai gavo seklytes, ir as noriu ax.gif
Atsakyti
kur jus laikote daigus, nes man palangiu neuztenga, o be to palanges nesaugu... vaikai migom ismetys ir israves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 05, 13:57)
mergaites,isduokit paslapti, kaip galima uzsisakyti seklytes is jusu sodui?  parasiau jiems el.laiska su uzklausa kaip tai galeciau padaryti,bet jie man neatraso, rasiau penktadieni ar sestadieni. pamenu kaikurios is jusu uzsisakinejo ir sekmingai gavo seklytes, ir as noriu  ax.gif

o as ryt einu ten atsiimti seklas biggrin.gif atrase man greit
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 05, 13:02)
kur jus laikote daigus,

pas mane kai palangių nėra, tai jau kai sėju tai sudedu viską ant patalynės dėžės ir pristumiu prie lango. Vaikus prigrasinu kad nei su kamuoliu nei dar kaip kitaip tam kambary žaisti nigalima, draudžiama i rt.t. Dar nėra nei išvertę, nei išravėję, tik vis ateina patikrint kaip auga. Šiemet jau didesni, mažiukei 3,5 jau , tai bijau kad nesugalvotų palaistyt ar supurent, nes jau kytresni nei anksčiau, nu bet kai pasėsiu tada rūpinsiuos, nes padėta tai nus tikrai žemai, neturiu kaip kitaip, langai žemai, maži, o kol sudigs tai tiktai namie laikyt galiu, jau kai atšils pakankamai tik tada galėsiu kitur iškraustyt. Bet man lengva, nes mažai tų daigų būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 05, 12:52)
Syta auginau kazkada, nepatiko, bet nepamenu delko , ir daugiau neauginu.

Aš žadėjau reklamą Bs pamidorų sėklom daryti,o ne antireklamą biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 02 05, 13:57)
mergaites,isduokit paslapti, kaip galima uzsisakyti seklytes is jusu sodui?  parasiau jiems el.laiska su uzklausa kaip tai galeciau padaryti,bet jie man neatraso, rasiau penktadieni ar sestadieni. pamenu kaikurios is jusu uzsisakinejo ir sekmingai gavo seklytes, ir as noriu  ax.gif

paskambinkit kontaktiniu nr., sudiktuokit ko ir kiek norit, bei savo adresa. Po keliu min, kai jie sudes seklas ir paskaiciuos galutine suma, atsius jums sms su sask. nr. kur pervest pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 04, 21:06)
bet kai paskambino vaikelis....

Adija, sveikinu 4u.gif 4u.gif
Džiaugiuosi, kad mano 'kūdikis' po nosim..
Atsakyti