Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2013 02 06, 11:14)
neislaukiau rytojaus.... ikisau savo istyseli i vazoneli  blush2.gif
[attachmentid=226795]
[attachmentid=226796]
po savaites kokios dar zemiu pribersiu.... ir nebebus istyselis  biggrin.gif

kokių veislių šie gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Tikri gražuoliai, Tany. O kodėl rašote, kad nesulaukėtė rytojaus? Gal jau nusižiūrėjot, kada galima pikiuoti pomidorus? Turiu kelis pikiavimui, ketvirtą lapelį tikrą augina, jau ankštoka jiems. Planavau pikiuoti, kai priešpilnis prasidės... Gal geriau žinote, kokios dar dienos gali būti tinkamos?
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2013 02 06, 10:55)
Tikri gražuoliai, Tany. O kodėl rašote, kad nesulaukėtė rytojaus? Gal jau nusižiūrėjot, kada galima pikiuoti pomidorus? Turiu kelis pikiavimui, ketvirtą lapelį tikrą augina, jau ankštoka jiems. Planavau pikiuoti, kai priešpilnis prasidės... Gal geriau žinote, kokios dar dienos gali būti tinkamos?

Ex citata:
"Vasaris.
1, 27, 28 dienos sėjai tik iš bėdos.
7, 16 dienos labiau tinkamos pikiavimui, daigelių sodinimui
21-22 dienos pačios pačiausios pomidorų sėjai "
Papildyta:
QUOTE(laimulė @ 2013 02 06, 10:40)
kokių veislių šie gražuoliai  wub.gif

rusiskos: "Severnyj polius"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 06 vasario 2013 - 11:06
Sveikos gyvos pomidorininkės.Smagu kad jau pirmieji daigeliai išvydo dienos šviesą.Padėjau ir aš mezginius į šoną,vasario 1 d.pasėjau BETALIUKSUS 5,o šiandien jau vienas nedrąsiai kiša nosytę.Kaip smagu,po darbo skubėsiu namo,gal daugiau bus norinčių pasižvalgyti biggrin.gif
Vakar draugė,gyvenanti Airijoje, sakė nupirko dovanų dvieju rūšių mėlynu pomidorų.Bandysiu ir aš egzotiką auginti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 06 vasario 2013 - 11:20
QUOTE(tany @ 2013 02 06, 10:14)
neislaukiau rytojaus...

ajajai- tiesiog atgaiva akoms tokią gražią dieną wub.gif wub.gif wub.gif aš jau lygtais viską susirinkau, lauksiu palankių dienų ir kibsiu į sėją biggrin.gif
Eliza- dėkoju be galo už sėkliukes, sėdžiu, studijuoju dabar lobį wub.gif wub.gif Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Duok , pomidorų dievuliau, jums sveikatos ir gerą pomidorų derlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aurute66, gal pas jus ant pokelio įskaitoma kalba surašyta kada tuos mėlynus ar violetinius ( nežinau kokius turite) sėti ir t.t.- pas mane kinietiškai viskas doh.gif ir gal dar ką apie juos daugiau rašo, būt įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 11:35)
ajajai- tiesiog atgaiva akoms tokią gražią dieną  wub.gif  wub.gif  wub.gif  aš jau lygtais viską susirinkau, lauksiu  palankių dienų ir kibsiu į sėją  biggrin.gif
Eliza- dėkoju be galo už sėkliukes, sėdžiu, studijuoju dabar lobį wub.gif  wub.gif Ačiū labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Duok , pomidorų dievuliau, jums sveikatos ir gerą pomidorų derlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aurute66, gal pas jus ant pokelio įskaitoma kalba surašyta kada tuos mėlynus ar violetinius ( nežinau kokius turite) sėti ir t.t.- pas mane kinietiškai viskas doh.gif ir gal dar ką apie juos daugiau rašo, būt įdomu  blush2.gif

Dar negavau sėklyčių,vasario pabaigoj tik sulauksiu.Todėl negaliu pasakyti kokia kalba ten viskas bus parašyta.Paprašysiu draugės ,gal ji išvers.
Galvoju ,kad bus anglu kalba,nes ji man sakė,kad kiniečių pas juos airijoje negalėjo atsisiūsti,pirko kuriuos davė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 06 vasario 2013 - 11:52
QUOTE(aurute66 @ 2013 02 06, 11:50)
.Paprašysiu draugės ,gal ji išvers.

būtų labai įdomu ax.gif užklauskit, jei nesunku jos, tegul pažiūri kas ten rašoma ir rekomenduojama 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 11:59)
būtų labai įdomu  ax.gif užklauskit, jei nesunku jos, tegul pažiūri kas ten rašoma ir rekomenduojama  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Būtinai paklausiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2013 02 06, 12:05)
Būtinai paklausiu ax.gif

http://www.ebay.co.u...=item5aedc44bcc
Kaip supratau,tai vieną rūšį šitą nupirko.Gal panašius ir jūs turit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 06 vasario 2013 - 12:11
QUOTE(aurute66 @ 2013 02 06, 12:09)
Gal panašius ir jūs turit.

mano gal labiau toki http://www.ebay.co.u...=item19d57a9654 tik aš rudeniop pirkau, ir kaina kita buvo verysad.gif velnias doh.gif
bandysiu gal vieną pasėt anksčiau, kitą kovo vidury, matysim kas gausis, vis užaugs kas nors smile.gif
Atsakyti
Sveikos.. 4u.gif

Klausimelis.. Gal kas galetumet parekomenduoti pomidoru veisle, kuri gerai laikytusi nuskinta iki ziemos? 4u.gif

Turiu viena tokia - pirkau kaip ankstyvuosius "Golden Cherry" (Agrofirmos "Seklos" pakuote), bet jie nenoksta visa vasara, pradeda spalvintis tik link rudens. Aisku tik tiek, kad tai ne tas, ka pirkau smile.gif
Skinu dauguma zalius, o issilaiko puikiai iki Kaledu, dar ir dabar siek tiek turiu. Dar liko kelios seklytes siems metams, bet noretusi kazko panasaus rasti ir pabandyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluzez: 06 vasario 2013 - 12:36
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 06, 12:17)
mano gal labiau toki http://www.ebay.co.u...=item19d57a9654 tik aš rudeniop pirkau, ir kaina kita buvo  verysad.gif velnias  doh.gif
bandysiu gal vieną pasėt anksčiau, kitą kovo vidury, matysim kas gausis, vis užaugs kas nors smile.gif

Vat šitų jai kažkodėl nedavė g.gif
Atsakyti
o cia kaip jau atrodo mano senukai biggrin.gif (viso menesio laiko jau)... vargsam, po pikiavimo ir lempos nebera ax.gif bet jie atsparesni tysimui matyt is prigimties blush2.gif
Atsakyti