Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(mamagabi @ 2013 02 04, 16:45)

O reaguoti i kritika ar kitokia nuomone labai paprasta, kai supranti ir isisamonini, kad svarbu, ne tik ka ir kaip TU pasakai, bet kaip tave ISGIRSTA kita puse. 

Del erdves - nugriaukite viena savo namu siena ir iskart bus graziau lotuliukas.gif

Del pirmo tikrai taip drinks_cheers.gif

O del erdves - mane zavi ne tiek ta didele erdve (asmeniskai labiau megstu mazas erdves), kiek tai, kaip i 150 kvadratu sutilpo tokia erdve g.gif As niekaip nesugebu sutalpinti reikiamu patalpu i 140, o apie erdves net nepradejau galvoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 17:13)
blush-anim-cl.gif
nesakau, kad nemalonu skaityt, tik aš jau pradėsiu įtarinėti, kad čia visos liežuvius pasmailinę, nes prieš porą dienų grasinau nedėt foto, nes kritikos bijau lotuliukas.gif

Ne, tikrai nepasmailine. Manau kiekviena sako ka galvoja. Man pirmos nuotraukos su dideliu langu irgi paliko dideli ispudi. Dar pridursiu, kad grazi zidinio apdaila ir valgomo kedes thumbup.gif O va virtuvej daug ka daryciau kitaip g.gif Bet kadangi sakai kritikos bijai, tai geriau ir nekomentuosiu 4u.gif Visuma vis tiek grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 04, 19:18)
O va virtuvej daug ka daryciau kitaip

tai žinoma irnesakyk.gif kokia šeimininkė, jei neįsirengia virtuvės pagal save hihihi.gif

galiu tik pakomentuoti ko atsisakėm - didelio nenaudingo grindų ploto, kurį vis pastebėdavau kitur ir kas suvalgydavo daug naudingos erdvės.

dar nematėm reikalo daryti ale "pusryčių" stalo ar "salos", irgi dėl to, kad neaukot brangių kvadratų. Todėl dabar kiekvienas valgis mums kaip šventė prie didelio stalo - skiepijam vaikams aristokratiškus įpročius, nes paprasčiausiai nėra kur paskubomis susikišti maistą į burną tongue.gif

Daug kas klausia, kodėl ta indauja iš valgomojo pusės nepadaryta kaip baras - čia vėlgi mano nuomone nelabai naudingas dalykas, turėjom tų barų, niekas prie jų nesėdėjo...

o šiaip, mes šiek tiek avantiūristai, nes namą pradėjom statyt nuo stiklinės sienos lotuliukas.gif kadangi draugystės metais vakarojom jaukiai Palangoje ir vyras pažadėjo man pastatyti namą kaip "Žuvinės" restoranas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 vasario 2013 - 18:30
QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 04, 18:21)
Labiausiai suzavejo tai, jog virtuve nediduke, o viskas, ko reikia, yra wub.gif  wub.gif

Aš kaip tik femme žadėjau klaust, ar patogu tokia maža virtuvytė? Vienam sukiotis tai zuprantam, kad turėtų būti patpogu, kai viskas po ranka. Bet ar neerzina, kai visi šeimos nariai vienu metu atsiduriat virtuvėje?
Aš vis suku galvą dėl to, nes ir mano virtuvytė labai maža gausis ax.gif Mane asmeniškai erzina, ypač ruytais, kai visi supuola į virtuvę ir vienam to reikia, kitam - ano, trečias stalčius krausto laukan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 17:27)
1. galiu tik pakomentuoti ko atsisakėm - didelio nenaudingo grindų ploto, kurį vis pastebėdavau kitur ir kas suvalgydavo daug naudingos erdvės.

2. o šiaip, mes šiek tiek avantiūristai, nes namą pradėjom statyt nuo stiklinės sienos lotuliukas.gif kadangi draugystės metais vakarojom jaukiai Palangoje ir vyras pažadėjo man pastatyti namą kaip "Žuvinės" restoranas wub.gif

2. Grazi istorija wub.gif Stikline siena man labai grazi thumbup.gif Ypac dar jei vaizdas uz jos grazus, tai pasaka

1. Idomu, o ko dar be salos ir pusryciu stalo atsisaket? As irgi svarstau viena stala turet namie drinks_cheers.gif O kokie kiti tie nenaudingi plotai?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 04, 17:41)
gal gali pamotyvuoti, labai idomu, nes gal net nesusimasciau niekada apie kazkokius pliusus tokio derinio. Cia kad nesikraipytu, neitruktu? Graziai atrodo.

Mums ne vieni sake, kad sviesiai dazytos durys graziau atrodys is mdf, ir gal maziau vaikscios. Is pradziu ieskojom mediniu, bet man mdf dailesnes.Todel taip ir nusprendem. Bet meistrai sake, kad musu durys ir su masyvu, berods kur spynos. As tikrai nezinau, o gal mdf tik viduryje, o aplink medis.
Apvadai tikrai is mdf.

Atskiro vystymo stalo tikrai nepirkciau. Gerai femme sako, tam galima panaudoti komoda. As viska dariau ant lovos. Drauge puikiausiai isnaudojo skalbimo masina vonioje;)

Femme,labai skoningi namai.
Vieni draugai turi tokia didele erdve, pereinancia i antra auksta. Tai jie siek tiek skundesi del to, kad garsas eina i virsu. Sako jei apacioj baliavoji, tai virsuj pakankamaai girdisi.Del grozio tai super, bet jie vat isskyre toki minusa.

Del kondicionieriaus name, tai gal ir galima gerai susiprojektuoti. Bet kai mes bute, tai butinai pasidarem ivadus kondicionieriui. dabar dar nepirksim, bet jei sugalvosim, visi idavai bus, nereiks dauzyt sienu ir pan. Prikabinsim ir viskas. Todel kas planuojate, tikrai pasidarykite ivadus. Nes turi buti nutekejimas kondencatui. Kitaip reiks dauzyt sienas arba su kibiriuku vaikciot is balkono.
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2013 02 04, 19:30)
Aš kaip tik femme žadėjau klaust, ar patogu tokia maža virtuvytė? Vienam sukiotis tai zuprantam, kad turėtų būti patpogu, kai viskas po ranka. Bet ar neerzina, kai visi šeimos nariai vienu metu atsiduriat virtuvėje?

mes puikiai telpam ir esam patenkinti visais sprendimais, vietos prie darbastalio daugiau nei pakankamai 4u.gif

o kad atsiranda proga su vyru meiliai užpakaliais pasitrint, tai tik pliusas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2013 02 04, 17:30)
Aš vis suku galvą dėl to, nes ir mano virtuvytė labai maža gausis ax.gif Mane asmeniškai erzina, ypač ruytais, kai visi supuola į virtuvę ir vienam to reikia, kitam - ano, trečias stalčius krausto laukan doh.gif

Turbut priklauso nuo seimininkes. Buna, kad neisileidzia kitu i virtuve, kad nesimaisytu, viska paduoda ir pan. Kitam gal visai nieko ir pasiglaustyti smile.gif Pas mane virtuve nedidele, bet kas labiausiai erzina tai laisvo stalvirsio stoka. Laisvas stalvirsis darbui praktiskai tik ties 2 spintelem ir kampu. Kai viena, tai nieko. Bet valgyt gamint tiesiog nekenciu, tai vis prisiprasau, kad MB padetu, arba mergaites savo pratinu prie valgio ruosos, tai tada is viso neimanoma. Jos stovi dviese, o as per ju galvas is virsaus turiu kazka daryt doh.gif Tad turbut nuo individualaus atvejo priklauso, kiek bunat toj virtuvej, kiek zmoniu gamina ir t.t.
Atsakyti
jaučiuosi kaip spaudos konferencijoj biggrin.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 02 04, 19:31)
Idomu, o ko dar be salos ir pusryciu stalo atsisaket? As irgi svarstau viena stala turet namie  drinks_cheers.gif O kokie kiti tie nenaudingi plotai?

kaip minėjau - baro, tuomet indaujos spintelės buvo paaukštintos, užstoja visą buitį virtuvėje ir daugiau pasidėjimo.
o nenaudingas plotas, tai kai padaroma U formos virtuvė ir tarp spintelių ties priešingomis sienomis kokie 3*3 metrų grindų g.gif

Daug vietos pasidėjimui išlošėm darydami baldus iš dviejų pusių.

QUOTE(Grikute @ 2013 02 04, 19:34)
Vieni draugai turi tokia didele erdve, pereinancia i antra auksta. Tai jie siek tiek skundesi del to, kad garsas eina i virsu. Sako jei apacioj baliavoji, tai virsuj pakankamaai girdisi.

čia jei pertvaros iš gipso (turėjau su tėvais gyvendama tokį variantą, tai TV antrame aukšte girdėdavosi garsiau nei pirmame). Bet kadangi čia pertvaros blokelių, tai tos problemos visai nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 vasario 2013 - 18:42
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 17:41)
kaip minėjau - baro, tuomet indaujos spintelės buvo paaukštintos, užstoja visą buitį virtuvėje ir daugiau pasidėjimo.
o nenaudingas plotas, tai kai padaroma U formos virtuvė ir tarp spintelių ties priešingomis sienomis kokie 3*3 metrų grindų g.gif

Dabar supratau. As galvojau apie nenaudinga plota rasydama turejai omeny visam name, ne tik virtuvej. O virtuve taip, tikrai racionaliai isplanuota. Man dar patinka, kad ji siek tiek kartu, siek tiek atskirai nuo kitu patalpu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 03, 17:40)

na tiek to, vieną įkelsiu trumpam, kur mažai matomės, nes kitaip dar būsiu apkaltinta trolinimu  lotuliukas.gif 

ėch.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 19:35)
mes puikiai telpam ir esam patenkinti visais sprendimais, vietos prie darbastalio daugiau nei pakankamai 4u.gif

o kad atsiranda proga su vyru meiliai užpakaliais pasitrint, tai tik pliusas lotuliukas.gif

Retas lietuvaitis prisipazysta padares klaidu viesai smile.gif
Tai gali isgirsti tik is labai artimu draugu ar giminiu mirksiukas.gif
Kaip pvz. auksciu perkritimas (laipteliai), ir ypac virtuves zonoje...

QUOTE(femme @ 2013 02 04, 19:41)
jaučiuosi kaip spaudos konferencijoj biggrin.gif

Tai naturalu SM forume smile.gif - nes zmones cia iesko naudos... SAU...
O matydami realius vaizdus pasidaro isvadas tam tikrais klausimais bei lengviau priima sprendimus...velgi SAU...
Jei dar pateikiama informacija Kas? is Kur? ir po Kiek? - tada dalyvis isvis "aukso vertes" thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 19:27)
t

dar nematėm reikalo daryti ale "pusryčių" stalo ar "salos", irgi dėl to, kad neaukot brangių kvadratų. Todėl dabar kiekvienas valgis mums kaip šventė prie didelio stalo - skiepijam  vaikams aristokratiškus įpročius, nes paprasčiausiai nėra kur paskubomis susikišti maistą į burną tongue.gif

oi kaip mane nuraminot! pas mus virtuve bus pereinama, o ir siaip, labai prastas isplanavimas ir nebelieka kur statyt stalo ar net baro, todel vis sukau galva, kad bus negerai. bet va, pasirodo, kad galima apsieit ir be to. smile.gif
Atsakyti