Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Azu @ 2013 02 04, 14:53)
jei jau viskas taip atvira ir grazu ir cia tik diskusijos ir kritika, gal paaiskintumet ka norejot pasakyti su siuo postu ... g.gif  ypac antra dalimi

o kaip jus supratot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 04, 15:55)
o kaip jus supratot?  biggrin.gif

Kad kai kurie zmones neitiketinai gerai sugeba pasirinkti nika ir avatara , tiesiog isorine ir vidine harmonija... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2013 02 04, 15:34)

Femme jei galėtum labai virtuvės lauksiu foto  wub.gif mums namuose pati svarbiausia vieta  smile.gif

kai tik šviestuvus susiorganizuosim, pažadu hihihi.gif

Atsakyti
Be galo gražūs femme namai, bet kitokiuose jos nė neįsivaiozduoju thumbup.gif Man juose dar tik dukros trūksta smile.gif
femme, įkelkt daugiau foto, jei norėsi - galėsiu vėliau išimti jas ,kad neliktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 02 04, 14:59)
Kad kai kurie zmones neitiketinai gerai sugeba pasirinkti nika ir avatara , tiesiog isorine ir vidine harmonija... wub.gif

Kadangi sistemingai, bent jau karta i metus atsiranda zmogus, kuris tiesiog nieko kito temoje neveikia, tik aptarineja mano persona, mano nika ir mano avatara, tai as jau pripratusi prie panasiu postu smile.gif . Paprastai as patariu rasalioti i tema, nes bent jau as nesiruosiu nei aptarineti jusu vidinio grozio, nei niko ar avataro tarpusavio psichologinio ir fiziologinio suderinamumo peripetiju. Manes nedomina nei viena cia esanti persona, mane domina tik tai, kas gali pasakyti, parodyti, patarti, pasiulyti. Taip, kad su psichologinem analizem prasom i kita skyreli, nes cia vertingesni kiti sugebejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 02 04, 16:20)
Man juose dar tik dukros trūksta smile.gif

femme, įkelkt daugiau foto, jei norėsi - galėsiu vėliau išimti jas ,kad neliktų  4u.gif

čia ateičiai hihihi.gif

tai dabar varot mane virtuvės tvarkytis, ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 04, 16:28)
tai dabar varot mane virtuvės tvarkytis, ane lotuliukas.gif

taip blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 02 04, 13:46)
nesuprantu, kodel dauguma perlenkia lazda ir neadekvaciai reaguoja del tu komentaru.
Juk normalu, kad matant kazka ispudingo, kyla mintis, kad galbut tai kainuoja nezmoniskus pinigus. Bet ar cia uzgaulu? O femme jautesi pazeminta, kad turi pasiaiskinti? Gal tai net nebuvo pasiaiskinimas, o tiesiog pasakymas, kad nieko panasaus - nei cia ypatingai brangu, nei nezemiska...
O realiame gyvenime kalbant su zmonemis tokiu klausimu ir diskusiju neiskyla? Ir tada jau tuoj isizeistumet, kad tas kazkas blogai apie jus pagalvojo ir suskaiciavo jusu pinigus, ar tiesiog toliau normaliai kalbetumetes ir diskutuotumete iskilusiu klausimu?
Na turi tas forumas kazkoki keista fenomena. Jei jau kalbam ne akis i aki, tai vis norisi tuose komentaruose kazka negatyvaus izvelgti, uzciuopti, isknisti, o visko pabaiga, kai galiausiai apkaltinama pavydu  doh.gif .
Ziurekime i viska daugiau pozityviai ir viskas bus nuostabu  4u.gif .
ir gerai daret, kad klauset savo nuomones, uztat dabar turit nuostabius namus  wub.gif . Kai zmogus turi gera skoni, dizaineris kartais gali ir pakenkti  ax.gif .

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cobre @ 2013 02 04, 15:47)
Cia issakomos ivairios nuomones, kurios vieniems priimtinos, kitiems ne ir tas kas nori pasisakyti, tas ir pasisako, o kas nenori, tas kabo apacioje ir skaito. Persiprasau, bet cia kazkas turi jaustis atsakingais uz tai, kad kazkuri persona bijo issakyti savo nuomone ar neturi argumentu jai pagristi? Nemanau, kad kazka cia turetu jaudinti kazkieno psichologines problemos.

drinks_cheers.gif

Man ši forumo tema mėgstamiausia, ir merginos visos šaunios čia susirinkusios - ir su sarkazmu bei humoro jausmu visoms viskas OK. Juk svarbiausia, kad, nors visos mes labai skirtingos (jei būtume vienodos, gal ir ne taip jau įdomu būtų mirksiukas.gif), bet juk turime vieną bendrą mus vienijantį tikslą - sukurti sau (juk ne kitiems ar dėl kitų) pačius pačiausius namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 02 04, 13:53)
jei jau viskas taip atvira ir grazu ir cia tik diskusijos ir kritika, gal paaiskintumet ka norejot pasakyti su siuo postu ... g.gif  ypac antra dalimi

O kas gi cia neaisku, ironija buvo sioj zinutej. Bet as Cobre suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nediskutuosiu apie asmeniskumus, o geriau pasidalinsiu info apie duris.Gal kam pravers.Tiesiog penktadieni sudejo mums durytes, kuriomis esu kol kas patenkinta.
Apie kainas nekalbesim, jei ka domins kreipkites del duru cia

Cia mano durytes wink.gif
Spalva tokia kremine.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 02 04, 17:21)

Atrodo dailiai - iš kokios medienos gaminot?
Beje, tapetai irgi labai gražūs wub.gif - kur juos radot?
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 02 04, 17:27)
Atrodo dailiai - iš kokios medienos gaminot?
Beje, tapetai irgi labai gražūs wub.gif - kur juos radot?

As norejau tapetu damask rastu. Isvartyta nemazai katalogu, bet tu tokiu damaskiniu labai mazas pasirinkimas. Dar graziu yra Home deco. Tapetai is Dubingiu, durys mdf+mediena. Siaip jie daro viska is medzio, bet cia mano prasymas buvo, kad su mdf.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 04 vasario 2013 - 16:35