O kiek tas siuntimas kainuoja? As galvuoju kad irgi nemazai
Per ebay tai pigiau galima pamatyt tik devetus, o naujus kainuoja daugiau negu pas mus, arba panasi kaina. Cia pardavimo skyriuje yra tema " Vezimeliai dvynukams, pametinukams", tai ten as maciau du kartus pardavinejo siuos vezimus

QUOTE(minimaus @ 2011 02 22, 09:13)
Mum taip pat reik vezimo pametinukams gal kas zinot kur Phil & Teds galima pigiau nusipirkti?
as,tai ebajuj ieskau padeveto,nes naujam tiek pinigu ismest gaila,nes turim jau emmaljunga

QUOTE(Inesska @ 2011 02 22, 11:49)
O kiek tas siuntimas kainuoja? As galvuoju kad irgi nemazai
Per ebay tai pigiau galima pamatyt tik devetus, o naujus kainuoja daugiau negu pas mus, arba panasi kaina. Cia pardavimo skyriuje yra tema " Vezimeliai dvynukams, pametinukams", tai ten as maciau du kartus pardavinejo siuos vezimus

sveikutės,
mes ir vis dar be vežimėlio, bet buvau užmetus akį mothercare, ,,susirinkau" visus priedus (čia aš apie Phil and Teds kalbu), palyginau kainas- tas pats išeina, o kai kurie modeliukai dar ir šiek tiek brangiua, nei pas mus perkant vaikams.eu... taip kad, kadangi mes galvojam apie naują, tai kaip susidariau vaizdą, neapsimoka siųstis...
o naujo noriu todėl, kad jau turim dukrai pirkę dėvėtą- perparduot du kartus dėvėtą jau praktiškai neįmanoma

vos prašils, lėksim į Vilnių apsižiūrėti, o jei tiks ir patiks, tai ir pirksim...
Mamytes!
Tai vaikams.eu galima ir issimoketinai pirkt
Pagal mane, tai as tikrai toki vezima padeveta nenoreciau, nes ir be garantijos jau ir mazai kas atitiks ir ka tada daryt? Tuos detales visos brangios, vat del kokiu papildomu detaliu prie vezimo, tai galima ir is ebay uzsisakyt, pvz. mes tases ant remu ten pirkom, man su siuntimu isejo apie 120 lt, o cia je kainavo 180 lt. Na ir kiek tas padevetas vezimas su visais reikiamais priedais gali kainuot?
Tai vaikams.eu galima ir issimoketinai pirkt

gerai, jeigu pinigine leidzia pirkti nauja
as irgi buciau uz nauja,bet kai turi emmaljunga (kuris tikrai nera pigus), turi sportinuka
ir nori trecio vezimo del patogumo....jeigu,tai butu pirma svezimas,tai pirkciau tik nauja.

Tai as jums ir noriu pasakyt, kad padevetas vezimas kainuos nedaug pigiau negu naujas, as maciau tokius vezimus pardavinejo uz 500 lt, be priedu, be bomelio, tai reikia dapirkt antra kedute, apsauga nuo lietaus, man tai asmeniskai labai reikejo ir tase-lopsiuka, nes maziukui be tuos tases labai daug vietos buvo, jam buvo nepatogu, paskui rudeni paaskejo kad reikia dar silto vokelio vyresnem vaikui, paskui tases ant remu, nepakeiciamas dalykas vaziuojat kur nors su dviem vaikais. o is pradziu tai mes nupirkom tik rema, antra kedute ir apsauga nuo lietaus, lopsiuka nupirkom kai maziukam buvo menuo.
tai va va.. aš jau ir susidarius sąrašą tų visų priedų, kad viską susipirkti iš kart, jei tik bus čia viskas pas mus...
o mes su Mb irgi svarstėm dėl to dėvėto ar naujo? tai kad tas pats ant to pačio išeina... jei perki naują, tai dar yra šansų paskui parduoti ir susigrąžinti kažkiek pinigėlių - manau daugiua nei pusę tai tikrai... o jei perki dėvėtą- viskas į rūsį... ir nebegrįš tie pinigėliai... na, nebent labai gerai išlaikysit, bet manau dvejų pametinukų naudotą, kažin ar dar labai norės kas pirkti trečią kartą....
o *Kristinute*, jei labai su pinigėliais riesta, tai gal galit tą emmaljungą parduoti, jei ketinam labiau šį phil and Teds naudoti.... arba, jei matėte paskutiniuose psl, yra kėdutė tvirtinama prie bet kokio vežimėlio, nors aš pati asmeniškai jos nelabai norėčiau...
bet kt mamytės labai džiuagiasi jomis ir giria jas...
o mes su Mb irgi svarstėm dėl to dėvėto ar naujo? tai kad tas pats ant to pačio išeina... jei perki naują, tai dar yra šansų paskui parduoti ir susigrąžinti kažkiek pinigėlių - manau daugiua nei pusę tai tikrai... o jei perki dėvėtą- viskas į rūsį... ir nebegrįš tie pinigėliai... na, nebent labai gerai išlaikysit, bet manau dvejų pametinukų naudotą, kažin ar dar labai norės kas pirkti trečią kartą....
o *Kristinute*, jei labai su pinigėliais riesta, tai gal galit tą emmaljungą parduoti, jei ketinam labiau šį phil and Teds naudoti.... arba, jei matėte paskutiniuose psl, yra kėdutė tvirtinama prie bet kokio vežimėlio, nors aš pati asmeniškai jos nelabai norėčiau...

QUOTE(sidrulka @ 2011 02 22, 16:49)
*Kristinute*, jei labai su pinigėliais riesta, tai gal galit tą emmaljungą parduoti, jei ketinam labiau šį phil and Teds naudoti.... arba, jei matėte paskutiniuose psl, yra kėdutė tvirtinama prie bet kokio vežimėlio, nors aš pati asmeniškai jos nelabai norėčiau...
bet kt mamytės labai džiuagiasi jomis ir giria jas...

emmuko tikrai neprduosim

del kedutes,tai ir as svarsciau,bet ji turi daug minusu,todel geriau vezima

Mum remas, kedute ir apsauga nuo lietaus kainavo 1500 lt, tai jau su nuolaida, nezinau nezinau, kai as ziurejau per ebay tuos visus variantus, tai tikrai daugiau kainavo ir ten aukcionai, kas daugiau duos, tas ir perka, o siuntimas, tai ne visi nori cia siust, tai jei tik per kokius pazistamus, kurie ten gyvena. Na tai aisku cia jums sprest. Pajeskuokit ta tema, kur vezimeliai dvynukams pametinukams, ten tikrai buvo du vezimai, Klaipedoi pardavinejo.
QUOTE(Inesska @ 2011 02 22, 17:40)
Mum remas, kedute ir apsauga nuo lietaus kainavo 1500 lt, tai jau su nuolaida, nezinau nezinau, kai as ziurejau per ebay tuos visus variantus, tai tikrai daugiau kainavo ir ten aukcionai, kas daugiau duos, tas ir perka, o siuntimas, tai ne visi nori cia siust, tai jei tik per kokius pazistamus, kurie ten gyvena. Na tai aisku cia jums sprest. Pajeskuokit ta tema, kur vezimeliai dvynukams pametinukams, ten tikrai buvo du vezimai, Klaipedoi pardavinejo.
tuos vezimus ziurejau ir norejo 750lt,t.y. uz tiek su nuolaida butu pardave

Na tai aisku bandykit, jei randat uz tokia kaina.
Oi kaip gerai kad man jau nereikia vezimo , nes kai atsimenu kai ieskojau, tai galvojau, kad isprotesiu

O jūs Inesska , savo dar tebenaudojat? ar jau pardavę?
aš kai nemoku naudotis tomis užsienio intenertinėmis parduotuvėmis, tai ten nlb ir lendu
... viena birželinukė jau antras mėn perkasi per ebay irgi pametinukams... dbr niekaip neranda, kas parvežtų... tai manu dar papildomai nemažai nervų ir laiko kainuoja... jau man pakako, kad visą sav rinkausi, žiūrinėjau youtube vaizdelius- vienas už kitą atrodo geresni- noriu ir to ir ano ir sunku išsirinkti
- paksui viskas užverčiau visas nuorodas ir sakau , lėksim iki Vilniaus pažiūrėti to P and T, o tada bus matyt... bet kad jau nelabai ir laiko bus likę, jei dar ką persigalvosim ir sugalvosiu siųstis, jei čia tiek laiko užtrunka tie siuntimai
aš kai nemoku naudotis tomis užsienio intenertinėmis parduotuvėmis, tai ten nlb ir lendu