Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

QUOTE(saulyte_gelyte @ 2010 12 11, 02:42)
aš šiaip esu didelė bugaboo vežimėlių gerbėja, bet, mano akimis, phil&teds pranašesnis tuo, kad jis nei pločiu, nei ilgiu nėra didesnis už paprastą vienvietį vežimėlį. čia ir yra visas genialumas! tokį galima rinktis net kaip sportinį vežimėlį vienam vaikui smile.gif. o kai atsiranda antras, tereikia įsigyti antrą kėdutę.

O as jau galiu pasakyti Phill&Teds minusa. Gal jis skirtas aukstesniems zmonems, bet labai nepatogi jo rankena. Mano drauge turi si vezimeli (yra 1.68 m.) Ir pardejo ji keikti, nes kazkaip rankena zemiau negalima padaryti, o su tokia labai nepatogu vezimeli kilnoti ant bordiuru, ar siap norint apsisukti, nes reikia is visos jegos spausti, norint, kad priekinis ratas pakiltu ir dar pavargsta rankos, del tos pacios nepatogios rankenos, Iseina per aukstai alkunes smile.gif As pati isbandziau ji parduotuveje ir supratau, kad drauge neisgalvoja nieko. Tikrai ziauriai nepatogu kelti priekini rata. Tai gi pries perkantis is vezimeli, geriau jau ji isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 11, 19:21)
O as jau galiu pasakyti Phill&Teds minusa. Gal jis skirtas aukstesniems zmonems, bet labai nepatogi jo rankena. Mano drauge turi si vezimeli (yra 1.68 m.) Ir pardejo ji keikti, nes kazkaip rankena zemiau negalima padaryti, o su tokia labai nepatogu vezimeli kilnoti ant bordiuru, ar siap norint apsisukti, nes reikia is visos jegos spausti, norint, kad priekinis ratas pakiltu ir dar pavargsta rankos, del tos pacios nepatogios rankenos, Iseina per aukstai alkunes smile.gif As pati isbandziau ji parduotuveje ir supratau, kad drauge neisgalvoja nieko. Tikrai ziauriai nepatogu kelti priekini rata. Tai gi pries perkantis is vezimeli, geriau jau ji isbandyti smile.gif

Cia jus gal apie Klasik modeli rasot, nes kitu modeliu Phill & Ted vezimai rankenos reguliuojasi, as pati 160 cm ugio ir puikiai pritaikiau rankena pagal savo ugi, man labai patogu, tame vezime aisku yra minusu, bet cia as manau galima rasti kiekvienam vezime, o taip mes ji naudojam daugiau negu metus, as esu be galo jo patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesska: 11 gruodžio 2010 - 21:53
Sveikos, o man reiktų kosultacijos apie Phil And Teds - koks jo svoris, be lėliukų? Ir kaip pvz. mažasis lėliukas - ten jaučiasi žiemą?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 13, 21:53)
Sveikos, o man reiktų kosultacijos apie Phil And Teds - koks jo svoris, be lėliukų? Ir kaip pvz. mažasis lėliukas - ten jaučiasi žiemą?

Be papildomos sedynes svoris 10,5 kg, papildomos sedynes svoris apie 2 kg, bet tiksliau galima www.vaikams.eu pasiziuret . O ziema, tai mums gerai buvo, mazasis miegojo vezime puikiai, bet pas mus dar miegmaisis yra su avikailiu, mazajam jauku buvo, o vat vyresniui vaikui tai irgi koki silta voka,ar miegmaisi reikia, nes taip sedet salta ir mano vyresnis labai miegstavo pasedet vezime, tai be miegmaisio jam saltoka buvo.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, o kaip pravažumas žiemą? Ar stabilu važiuoti per sniegą triračiu?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 16, 12:48)
Ačiū už atsakymą, o kaip pravažumas žiemą? Ar stabilu važiuoti per sniegą triračiu?

Pas mus prie namo tai nelabai pavalytas trotuaras, bet mes pravaziuojam, as net priekini rata nefiksuoju, aisku sunkoka per tokius snegus, bet cia ir su 4-raciais nelengva smile.gif As turiu ir 4-rati vezima Tako Jumper X, tai kaip man, tai Phill & Ted lengviau vaziuoja, mes vasara su jo ir prie juros per smeli labai gerai pravaziuodavom su dviem vaikais
Atsakyti
Na, mūsų pirmagimės vežimėlis ROAN MARITA per sniegus važiuoja puikiai, neturim jokių problemų. Tai ir galvojam, ar šitą dar pasilaikyt lėliukui, ar pirkti pirmagimei kokį sėdimą vežimėlį (o senąjį parduoti), ar apsistoti ties vienu - nes namie vietos ne per daugiausiai ir du nelabai kur būtų padėt...o kur dar ėjimas į lauką, kai lėliukai du...Tai va ir svarstom, kas geriau.,..
Atsakyti
Marita statykit i balkona pokaitukui miegot, bei atvejams kai turesit proga iseit su vienu vaiku, o ejimams i lauk su dviema maziukais, pirkit dviguba. Su viengubu su tokiais mazais, man atrodo bus sunku ir niekur per daug nenueisit. g.gif
Atsakyti
Juokingiausia, kad pas mus balkono nėra - vienintelė išeitis - parduoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 16, 18:52)
Juokingiausia, kad pas mus balkono nėra - vienintelė išeitis - parduoti. g.gif

Tada taip ko gero. Skirtumas tarp leliuku labai nedidelis, be dvigubo vezimelio kazin ar issiversit g.gif
Atsakyti
Na, savajį jau pardavėm, dabar laukiam - Phil And Teds Dash, Black. Žiūrėsim, koks jis bus...mylimas ar nelabai smile.gif

Atsakyti
sveikutes,

pas mus bus ne pametinukai,bet maniskis labai didelis tinginukas doh.gif todel pradejau ieskoti vezimuko pametinukam.man svarbiausia,kad atlaikytu dideli svori,nes maziukas gims geguzi,tai visa vasara ir rudeni turetu tarnaut. Turim emmaljunga wub.gif ,bet jis vienvietis ir bus mum super ziema.gal dar yra kokiu variantu,neskaitant phil&ted?
Atsakyti