Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

QUOTE(rava. @ 2012 03 18, 16:25)
Sveikos,
nesenai visur ieskojau info apie vezimelius pametinukams, ilgai rinkausi ir issirinkau Phill&Ted. Zinokit negaliu atsidziaugt smile.gif)) be jo negaleciau niekur iseit, nes skirtumas tarp vaiku 1m.4men.
Man tas mazytes gulejimas apacioj irgi labai keistai atrode, bet dabar matau kad tikrai ten labai gerai: nei salta, nei vejas uzpucia, net per -17 i poliklinika keliavom svertis ir skiepytis smile.gif Tik as papildomai panaudojau is kito vezimuko nesiojama vokeli ir dar vokeli su kailiu. Bet dabar, kai atsilo, jau kaili isemiau.
o jau pravazumas ir manevringumas - super! Ir su viena ranka lengvai vairuojasi, kai kalbi telefonu smile.gif Tik gal vienas minusas pripuciamu ratu, kad yra tikimybe pradurti, bet tada nuvezi kur padangas tvarko (pvz. Gariunuose) ir suklijuoja arba galima nusipirkt nauja rata, parduotuveje sake, kad turi atsarginiu visada.
I bagazine labai kompaktiskai ir lengvai susipakuoja, net mazesneje masinoj ir nera sunkus. Nors mano pries tai turetas Peg perego ir lengvesnis ir kaip sketukas lankstesi, bet ne taip patogu.
vezimuka nusipirkau dar iki gimstant mazylei, tai pora menesiu naudojau kaip vienguba su vyresniuoju, tai irgi labai gerai, nes pilnai gulima padetis pasidaro ir kai uzmiega galima paguldyti.

Zodziu super super super! smile.gif)) Tikrai rekomenduoju - nesigailesit smile.gif

drinks_cheers.gif turime ir mes, irgi naudojome tik vyresneliyi pries mazylei dar gimstant. Tik man kilo toksai klausimas - mazytei paaugus, kokiu4 men., kai i nesiojama vokeli nebetilps, kur ir kaip guldyt leliuka? g.gif
Pasidalinkit mamos patirtim kas naudojote si vezima?
O pradurus padanga beje nauja kamera galima nusipirkt dviraciu prekese - 6 litai:-)
Dar vienas pliusas sio vezimo kad be jokiu problemu telpa ii bagazine ir vietos daiktams lieka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmadi: 10 balandžio 2012 - 09:42
Dėl Phil & Teds prisiskaičiau geriausių atsiliepimų, tik dar norėjau pasiteirauti, dėl ratų? Turėjote su trimis ar keturiais ratais? Kokį geriau rinktis?
Atsakyti
[quote=Palmadi,2012 04 10, 10:34]
drinks_cheers.gif turime ir mes, irgi naudojome tik vyresneliyi pries mazylei dar gimstant. Tik man kilo toksai klausimas - mazytei paaugus, kokiu4 men., kai i nesiojama vokeli nebetilps, kur ir kaip guldyt leliuka? g.gif
Pasidalinkit mamos patirtim kas naudojote si vezima?
O pradurus padanga beje nauja kamera galima nusipirkt dviraciu prekese - 6 litai:-)
Dar vienas pliusas sio vezimo kad be jokiu problemu telpa ii bagazine ir vietos daiktams lieka thumbup.gif
[/quote
as dar vis naudoju kokona (3,5men.mazei) ir nors ugis virs 60cm.manau iki kol pradess normaliai sedet tikrai tilps wink.gif o paskui jau sodinsiu be nieko ir prisegsiu su dirzais. o jau ir vasara bus.tai ir silumos nereiks smile.gif pas mus su 3ratais-patogus,nors irgi galvojau kad nelabai.kiek pamenu.tai 4 ratais brangesnis B-)
Atsakyti

Kad ir kiek žiūrėjau filmukų apie šį vežimą, visviena nėjo suprasti kaip pat mažiukas dedasi smile.gif Ta moteriškė youtubej labai lėtai viską rodo, ir nieko neparodo. Tai kur tas mažiukas dedasi?? Gi jis dar turi būti gulimoje padėtyje, kaip supratau dedate į tą apatinę sėdynę? Iš komentarų vis girdžiu "kokonas", tai čia dedasi mažiukas į kažkokį kaip ir vokelį? O mano gims vasarą, tai ar nebus per karšta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sie_muska: 10 balandžio 2012 - 16:40
kokonas tai tase su rankenom, kaip mini lopsiukas, na nepasakyciau kad mums tame kokone vasara per karsta buvo, o be kokono man buvo nepatogu, labai daug vietos vaikui
Atsakyti
Buvo reportažas per TV laidą "Padėkime augti" apie Phil&Teds vežimukus, apie jų naudojimą, sėdynukių tvirtinimą, pritaikymą vaikų amžiui. 4u.gif
TV reportažas

Kūdikį su nešiojamu lopšiuku deda ties 4 min 20 sek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte @ 2012 04 10, 20:48)
Buvo reportažas per TV laidą "Padėkime augti" apie Phil&Teds vežimukus, apie jų naudojimą, sėdynukių tvirtinimą, pritaikymą vaikų amžiui.  4u.gif
TV reportažas

Kūdikį su nešiojamu lopšiuku deda ties 4 min 20 sek  biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mamos!
Vat ir mastau kad su kokonu karsta, ir man rods maniske greit i ji netilps... Gal koki ciuzinuka vasarai pritaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 04 10, 22:10)
Aciu mamos!
Vat ir mastau kad su kokonu karsta, ir man rods maniske greit i ji netilps... Gal koki ciuzinuka vasarai pritaikyt g.gif

man tai norisi ka nors paklot.kad nespaustu nugarytes smile.gif tai kazka tikragalima pritaikyt wink.gif mano kaimyne turejo toki vokeli.kur virsus visai nusisega ir dugnelis lieka po nugaryte,o jei salciau uzsegi virsu ir liuks smile.gif
Atsakyti
vasarą iš tikrųjų galima čiužinuką tiesiai ant sėdynukės įsitiest, būna kokosiniai mažučiai, vežimėliams skirti. o tie kokonai tai irgi nusisega (viršus). Patogu kai jų šonai pakietinti, gal ne taip priglustų prie vaikiuko.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Turiu klausimuka, turincioms Phil & Ted"s vezimukus. Ar jis savo pilnoj padetyje t.y. leliukas gulimoj, o ant virsaus sedyneje vyresnelis tikrai telpa i musu senos statybos namu standartinius liftus? Renkames vezima, o beda ta, kad gyvename aukstai, laukiam antro leliuko - pametinuko tai labai svarbu dar ir tai kad tilptu i lifta. Gal kuri pakomentuosit? Ar ka patarsit?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2012 03 18, 22:17)
Tarp maniskiu 1 metai 3 menesiai skirtumas, tai is pradziu bandem su bugypodo kedute verstis, bet netilpom i sena lifta net ir sulankstyta, tai teko imtis kitokiu priemoniu: isigijom graco tour duo, labai patenkinti: tvirtas, siauras, mazas, abiems vaikams labai geros vietos. Zodziu pasiteisio 100 proc

graco tour duo neislankstytas turbut netelpa i sena lifta? ar as klystu? g.gif
Atsakyti