Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

QUOTE(jovitaj @ 2011 12 05, 23:24)
Turim mes pati paprasciausia ir ne pati naujausia P&T vezima. Neisivaizduoju kaip be jo buciau isgyvenusi. Gyvenu penktam aukste, bet kazkaip nunesdavau ir uznesdavau su dviem vaikais as ta vezima g.gif Man svarbiausia buvo, kad viename vezime tilptu abu vaikai ir kad pravaziuoti visur su juo galeciau, nes dvynuku vezimu remai labai dideli. Vyresneliu jau 2 m ir 9 men ir dar mielai jame sedi. Tingi vaikscioti vaikinas biggrin.gif

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
va dar koks variantas mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=aNQu9ZwvVfY
Atsakyti
Sveiki

Savo pametinuku vezimuku dilema ishsprendziau VA TOKIU dalyku 4u.gif

Metinukui isigijau sportinuka Maclaren XT, o maziausiajam sportinuka Maclaren XLR ant kurio tvirtinasi lopsys ir autokedute. Isejusi viena su abiem sujungiu vezimukus ir stumiu. Patogu ir nesudetinga thumbup.gif
Kai esam abu su MB arba reikia vezti tik viena vaikuti - vezimukus atjungiam.
Kai vyresneliui nebereikes ratu - jo vezimuka parduosim, o mazasis dar tures savo karieta.

Jungtys universalios, turetu tikti daugumai vezimuku.
Atsakyti
Laba mamukai,
Su šventėm visas, turiu klausimėlį gal kuri užmatė kiek kainuoja bugaboo donkey babycenter?

Geros dienos
Atsakyti
QUOTE(Alatejaa @ 2011 12 29, 11:25)
Laba mamukai,
Su šventėm visas, turiu klausimėlį gal kuri užmatė kiek kainuoja bugaboo donkey babycenter?

Geros dienos

O ar LT jais jau prekiauja? Jie tik pavasary atsirado ir tik keliose valstybese.
I BC gali pasiskambinti ir pasiteirauti, bet internete radau, kad UK kaina nuo 1000 svaru, o cia kainos USA.
Atsakyti
Sveikos mamos!
Kadangi mes vasari laukiam musu antro stebuklelio, o vyresneliui ka tik suejo 2 metukai, as nuziurejau Phil&Teds. Gal patarsit kas naudojate si vezima? Ar patogu butu vienam leliukui jei vyresnelis atsisakytu buti veziojamas? Nes jis pas mus aktyvus, ir kad tiesiog eit salia nesigauna, kad graziuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 01 03, 22:27)
Sveikos mamos!
Kadangi mes vasari laukiam musu antro stebuklelio, o vyresneliui ka tik suejo 2 metukai, as nuziurejau Phil&Teds. Gal patarsit kas naudojate si vezima? Ar patogu butu vienam leliukui jei vyresnelis atsisakytu buti veziojamas? Nes jis pas mus aktyvus, ir kad tiesiog eit salia nesigauna, kad graziuoju  blush2.gif

Jeigu teisingai supratau situaciją, tai kaip ir su bet kuriuo vežimu tektų viena ranka stumti vežimą, o kita - vesti vaiką. Patogu tiek, kad viena ranka šį vežimą įmanoma valdyti, kas, bijau, su dvynukų vežimėliu būtų sunkiai įgyvendinama. Šiaip, kada abu vaikai susėda, tai jau viena ranka nepavaruosi, nes svoris vis tik savo daro.
Jeigu kalbėt apie šio vežimo kokoną (lopšiuką), tai žieminukui jis superinis. Vasarinuko taip nepavežiotum, nes sukaistų. Man asmeniškai šio vežimo privalumai labiausiai atsivėrė, kai mažoji pradėjo sedėti ir galėjom vežimą naudoti standartiškai. Kol ji gulėjo lopšiukyje, buvo patogiau ją vežtis vežime, o vyresnėlį vesti, neštis ir pan., nes "priėjimas" prie gulinčio vaiko, ant kurio sumontuota vyresniojo kėdutė, sudėtingas ir nelabai patogus.
Pas mane hamerhead modeliukas.
Atsakyti
O pas mane vaikas gime vasaros pradzioje ir mes puikiai naudojam lopsiuka-kokona, nes be jo vaikui ten buvo labai daug vietos ir man paciai buvo nepatogu, man atrode kad su kokono jam saugiau ir nieko ten vaikas neprakaitavo, ventiliacija atidaryta ir liuks biggrin.gif bet tas kokonas daugiausiai tinka iki 3-4 menesiu. O zieminukui man taip atrodo, kad geriau ne ta kokona pirkt, o koki miegmaisi su avikailiu silta, kuris iki kokiu 3 metu tarnaus, pigiau iseis smile.gif
Atsakyti

Aciu mamos uz nuomones! 4u.gif tai ar patogu naudot vezima tik vienam vaikui? Nelabai as galiu numatyt vyresnelio elgesi, ar atsisakys vezimo ar atvirksciai...
As nuziurejus Sport modeliuka, su kokonu ir papildoma kedute ... g.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui buvo 1m ir 6men, kai gime mazasis. Lauke labai neklause ir begdavo ten kur jam reikia, nesvarbu ar tai butu pagrindine gatve ar parkas. Vaziuojant kur daug masinu visad sodindavau i vezima, pradzioje sedejo virsuje virs maziuko, po to apacioje. Del priejimo prie maziuko, problemu taip pat nekilo. Ziema vistiek neimsi jo is vezimo lauke, jei prades verkti. O del soskes idejimo, problemu nebuvo smile.gif O ir jautesi jis labai gerai tame vezime, nes kai idedavau i normalu lopsini vezima, pradedavo verkti, toks jausmas, kad jam trukdavo to uzdarumo, nuosavos erdves. Pas mus ir sport variantas.
Atsakyti
Na, mes irgi turim P&T vežimuką. Man tai stebuklingas reikalas tas vežimukas buvo ir manevringas ir susilanksto paprastai ir kelios sėdėjimo padėtys yra. Pvz. dukrytė sėdėdavo ir apačioje ir viršuje (kai sūnus užmigdavo ir į gulimą padėty pagrindinę vežimuko dalį ištiedavau). O ir kai su vienu vaikučiu kur važiuodavom, tai tik antrosios kėdutės neimdavom. O dėl sėdėjimo apačioje, galiu pasakyti, kad kaip tik ten abu ir norėdavo sėdėti. Taigi su šiuo vežimu važiuodama su dvejais pabiručiais jausdavausi, kaip važiuodama su vienu. Vienu metu net kroso bėgdavau miškeliu abu susisodinusi į jį. Ir iš trečio aukšto abu nusinešdavau, kai daugiabutyje gyvenom smile.gif tikrai liuksiškas sprendimas auginančiom pametinukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrine78: 09 sausio 2012 - 16:52
Aciu mamos uz nuomones! Ir as apsisprendziau, pirksiu P&T, kad labai man patiko.
Atsakyti