labukes
ir as is tu laiminguju mamyciu pas kurias gandrai buriuojasi
pirmagimei investavome i daugiau kaip tukstanti euru kainavusi Stokke Xplory modernu vezimaiti. dar pamenu suokiau vyrui, kad kai antra vaika turesim kada nors tai uzteks to vezimo abiems. dabar pirmagimei 13 menesiu, dar nevaiksto nei kiek, o naujagime gims uz dvieju menesiu, sios vasaros gale !! tai zodziu bus 15men skirtumas mazdaug, Vyresnele ne svajonese nepaliks dar vezimo. tai dabar irgi didele beda.
nepatinka man Phil Teds. niekaip nepatinka, kad tas mazylis ten apacioj nugrustas kaip pirkiniu maisas

ir gyvai ciupinejau anglijoj kai buvau ir internete bandziau gundytis, nepatinka ir tiek. [tik neisizeiskit gerbejos, gi kiekvienam savo!

]
dar ziurinejuos icandy Cherry [ar pear] koks te jis, bet kaip kazkuri jau rase tai mazoka vietos kedutese, tas man ir uzkliuvo. radau gera varianta -
BEBECAR VECTOR DUO. dedasi vienas lopsys ir sportine dalis, arba abi sportines arba abu lopsiai arba abi kedutes zodz pilna variantu. esme- ta kad abu vaikai gali ziureti i mama !! [nepatinka kai ziuri i gatve]
ir gali abu vienas i kita ziuret !
problema ta, kad kainuoja velgi solidziai apie 800 euru, o net ir cia FR nelabai ji kur parduoda. nepaciupinejus pirkt irgi kaip kate maise

vis dar dvejoju, o reik apsisprest.. na tiesa, turim didziuli lopsi kuris tinka prie turimo stokke vezimo, tai galvoju pirmus menesius gal pratempciau be vezimo, vasaros galas bus, turim kiema dideli, mazai kur as ir eisiu su naujagimiu ir ziopliuke savo, gal naujagimi panesciau nesioklei ant pilvo , o gal pirmagime ismoks jau vaiksciot trumpus atstumus, oj sukas man makaule.
siaip tai dar turiu Peg perego vienvieti vezima tai jei eitume kartu su vyru as galeciau lopsy veztis maziuke, o dicke jis tam anam vezime, deja jie nesusijungs kartu, stokke kokiu pusmetriu aukstesnis uz ana, na zodziu.

Papildyta:cia tas bebecar vector duo kur idejau foto.
gatvej maciau tik 1 syki, nuostabiai atrode, bet ta mamka labai skubanti atrode, tai nenorejau list i aki ir trukdyt, siaip tai esu pastabdzius mamu pasidomet kaip tie vezimukai..