Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

QUOTE(Širšiukė @ 2010 05 26, 09:52)
tai aš  taip ir galvoju dayrt,bet kad ta suma juokinga gautusi,prie dviviečio vežimo dar daaaug reikėtų.pirkčiau dėvėtą,bet kad pasiūla labai jau maža. bėda vienu žodžiu  unsure.gif  smile.gif

Su devetais manau tikrai beda. Tarp ju rasti norima modeli, kad butu geras ir patogus LT kazin .. nebent zvalgytis po ebay, ten irgi buna devetu ir nemazai. Paprasius dauguma pardaveju sutinka siusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2010 05 25, 15:38)
labai smagu,kad yra galimybė ne lietuvoj pasidairyti ir gal nusipirkti.
labas beje visoms.ši tema man taip pat labai aktuali,tai vis paskaitinėju.neisivaizduoju ką reikės daryti doh.gif  vien db turim 3 vežimus( lopšinis,sportinis ir skėtukas),o kai gims pametinukas,tai tik su kažkieno pagalba galėsiu išeit į lauką su dviem vežimais blink.gif  galvoju,kad reikia kažkokio vieno dvigubo,bet va bėda,kad jie labai brangūs( o man tas aktualu).jau db į 3 investuota.

tai va kad vargas, pas mus irgi panasi problema, daug investavome i pirmagimes vezima, liko lopsys beveik naujas, dabar tkrai nesinori pirkt dar vienos didziausios sistemos su lopsiais ir t.t. [juolab kad kaip sakiau maniske tame lopsyje tik du ar tris menesus gulejo]. tai dabar planuoju issiversti PIRMUS KELIS MENESIUS su senu vezimu uzdejus lopsi naujagimei. tikedamasi, kad 'dicke' jau prades vaikscioti ir strikines kazkiek salia, arba patupes ant laiptelio [kuri irgi reikia pirkt].
arba galiu naujagime nesti nesiokleje , o dicke vezime.
dar drauge atidave savo vezima peg perrego pliko swich ar koks jis ten. jame toks kaip ir imontuotas laiptelis yra ir pilna patogi gulima pozicija, galeciau ta panaudot. visa tai kol leliukas SEDES tada jau neprizaisi, reikes vezimo, dvigubo.
irgi galvoju ar pirkt pigu koki, bile bile kad vazuotu, bet as neprasikeiksiu as su juo. g.gif

QUOTE(gitulia @ 2010 05 25, 15:56)
Sirsiuke, as vietoj jusu parduociau turimus (na gal koki sketuka ir pasilikciau) ir investuociau i kazka panasaus kaip iCandy, kuri butu galima transformuoti pagal poreiki i vienguba ar dviguba.
Dar is tokio stiliaus yra Baby joger city selekt:
http://www.o-baby.de...by_BJ89263.html
Beje sitas psl. incia ir i lietuva be problemu  mirksiukas.gif
Bluebell, sitas kaip jums padarytas, net vaikai gali vienas i kita ziureti.
Aisku yra vienas minusas tuose vezimuose - kaina  g.gif

zinai visai neblogas variantas !
kazin kur pas mus ju ar yra.. g.gif
tikrai nedurnu kombinaciju matau !!
dar ka galvoju kad ta gi, i Candy irgi verta pazuret, vien delto kad turim maxi cosy kedute, tai jau pirkinys atkristu nors 1.
Atsakyti
Ant city selekt taip pat tvirtinasi maxi cosi, cia jie turi adapterius http://www.o-baby.de... .
Jums turint normalu lopsini vezima, bei maxi cosi kede, manau butu gerai pirkti pvz. ta city select su dviem sedynem ir adapterius kedutei. Naujagimiui naudotumet turima lopsini, isvaziavimams i parduotuve ar siaip kur pasivaikscioti, patogiau butu pasiimti toki vezimuka su viena sedyne ir kedute, vaikams paaugus jau dvi sedynes. Man atrodo butu patogu thumbup.gif
Tie laipteliai papildomi didesniems vaikam patogu, ale metinukams kazin kiek jie ten stoves, o dar ir nusnusti daznai uzsimano bevaikstant. O jei brolis vezime sedi, tai dar koks pavydas suims, kad jis negali pasedet, tai butinai prireiks i vezima lipt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ziurekit ka radau. Cia kaip tik jums, kad padetu apsispresti.
http://strollersandp...o...507&start=0

Forumo tema apie City selekt dviguba vezimeli su daug foto ir komentarais. Man asmeniskai vaizdas patiko biggrin.gif
Atsakyti
na pas mus lopsys stokkes didziulis, sakiau abi mergas sukisiu i ta lopsi, vyresnele smulkute, ir rami galva bus !!!!!
doh.gif doh.gif
kita sav bandysiu apsiziuret vezimus gyvai.
blush2.gif
vis dar niekur nepasistumejom sprendimo link.
Atsakyti
Sveikos mamytes! Gal zinot kaip Phil & Ted vezima isardyt nuo pagrindinio remo? Vaikas siandien kompota ispile i sedyne, tai yra proga issiskalbt, o kaip isardyt negaliu suprast blink.gif
Atsakyti
Sveikos pametinuku mamytes 4u.gif

dairausi vezimelio per ebay, i candy modeliuko smile.gif
Tarp mano vaikuciu bus 2m. skirtumas, manau toks variantas tiktu mums, nes jei kartais vyresnis broliukas nenores vaziuoti, tai naudosim kaip paprasta vezimeli rolleyes.gif vis svarstau ar verta? g.gif prasau jusu patrimo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
isigijom grazuoli BEBECAR vector duo wub.gif wub.gif
kai pamaciau realybej, nebekilo ne klausimu, man jis pats paciausias wub.gif thumbup.gif
beje tas city select realybej nepatiko man. netvirtas pasirode. na dabar laukiam antros lelytes, ir vaziuosim visur.
mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo pametinukems isigijau Phil&Ted's Vibe vezima. thumbup.gif Va cia tai daiktas! Aisku, kaina tai didoka, svelniai pasakius. Bet esu labai patenkinta kol kas. Ir su vienu vaiku patogu isvaziuoti, ir su dviem. Toks kosminis laivas biggrin.gif
Atsakyti
o as likau baisiai pasipiktinus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antra syki isejom pasivaiksciot su bebecaru ir uzmigo mano vyresnele- bandziau atlenkt ta sedyne i gulima padeti ir kazkas lyg spragtelejo, ir niekaip neatsilenke. grizau namo , pasiziuriu atidziai- o ten sedynes nugarelej toks kaip laidukas yra kuris valdo ta mygtuka atlenkimo. tai jis issoko is ten kur turi but, tai mygtukas nevaldomas liko, ir nepasidaro gulima padetis.

paskambinom i parde kur pirkom, tai sako reik laukt rugsejo, nes dabar ten kazkas atostogauja, tada reiks atvezt jiems, tada jie sius gamintojui, minimum 2 savaites taisys, ir neduos nieko pakeitimui doh.gif

tai mb kaip pasiuto. sako nu va 850 euru i sikna doh.gif
pasigriebes atsuktuvus ten bande ta sudina laiduka ikist i neegzistuojanti tarpeli ir dar labiau sugadino viska. juokas pro asaras doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
tai dabar vyresnelei neteks miegot vezima, arba sedom g.gif kol rasim iseiti.

tai va nzn ka ir bepridurt, ar cia brokas buvo ar siaip techninis nesklandumas, bet aisku uzknisa.

o apie phil teds kiek girdziu tai vien gerus atsiliepimus. tik man vaizdas ju nepatinka.
Atsakyti
Tikrai liudna patirtis. Gal tikrai koks gamyklinis brokas papuole, nes as savikio bebecaro kokybe labai buvau patenkinta. Man atrodo tai buvo pats kokybiskiausias vezimas is tu kokius tik turejau. g.gif
O tai, kad patys dar kazka paraket, gali kilti bedu ir su garantiniu, nebent nesimato, kad ten buvo savarankiskai lysta.
Tikekimes, kad greitai pataisys ir vel dziaugsites mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Stitch,2008 02 25, 17:59]

user posted image

Ir tokiu buna... smile.gif

sveiki,
mes turime vezima zalios spalvos, Peg Perego P3 su tokiu panasiu sedimu ir stovimu pakoju..
jei kazka domina rasykite i AZ. Kai turesiu daugiau laiko nufotografuosiu, jei ka domina greiciau rasykite..
Atsakyti