Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Vaicekauskaitė.

Man rekomenduoja gimdyti pas Gyd. Vaicekauskaite, gal buvote susitike, kokios nuomones apie ją. Neradau jokių komentarų.
Atsakyti
labuks as gulejau antroje ligoninej ir ji buvo mano palatos gyditoja tai ji man pasirode griestoka o siaip nieko tokio apie ja daugiau pasakyt negaliu nes ji uzsukdavo i palata labai retai ir tai tik trumpam
Atsakyti
gyd.Vaicekauskaite buvo mano nestuma priziurincioji gydytoja (UAB "Medgintras"). as manau kad tai labai gera gydytoja (tiesa, gimdyti prie jos neteko), bet pries gimdyma buvo aplankyti ir po atejo paziureti kaip laikomes. gal siek tiek linkusi pervertinti sintuacija, ja paastrinti (ta prasme, kad is adatos gali priskaldyti vezima), bet as manau, kad jau tegul rupinasi per daug nei per mazai. bet kada galedavai paskambinti iskilus neaiskumams, nebutinai "pilvo" klausimais (pvz. kokius vaistus vartoti nuo slogos nesciai moteriai). vienu zodziu prisiminimai patys geriausi.
Atsakyti
vaicekauskaite taip pat buvo mano nestuma priziurinti gydytoja, nors gimdyti pas ja neteko. tikrai labai rupestinga, gali skambinti, klausti. 2 kartus gulejau per nestuma 2 ligoninej, tai visuomet ateidavo paziureti kaip laikausi (nors ne pas ja palatoj). geru atsiliepimu apie ja daug girdejau ir siaip. manau, kad ir gimdant ja galima pasitiketi.
Atsakyti
QUOTE(dalia5510 @ 2006 05 19, 21:45)
Man rekomenduoja gimdyti pas Gyd. Vaicekauskaite, gal buvote susitike, kokios nuomones apie ją. Neradau jokių komentarų.

Gal jau per velai perskaiciau,bet negaliu susilaikyt nuo komentaru,kadangi pries 5,5 metu pati pas ja gimdziau,tad galiu siek tiek ir "papletkint". Gimdziau is anksto susitarus,tai reiskia kad lankiausi pas savo gydytoja poliklinikoje gyd.Ragauskiene,paprasciausia tuo metu nepatiko krikscioniskieji gimdymo namai,o patrauke 2 ligonine,taiva taip atradau Vaicekauskaite,kuri mane priziurejo uz atskira atlygi,galiu paakyti tik tiek,kad jei dar nepagimdei,tai susirask kita gydytoja,gal si ir gera specialiste,bet tas jos grubumas skersai atsistoja ypatingai gimdymo metu,vistik ji ne traktoriste g.gif ,bet elgesiu primena tik tai,man buvo geda atsisakyti jos pries gimdyma bet paskui gailejausi tokio savo sprendimo.Antroje ligonineje tikrai yra geru ir laaaaabai maloniu ir fainu gydytoju pvz.; gyd Lesciova arba gyd Valyte(lygtai tokia pavarde arba l.panasi,senai buvo nebepamenu zinau vardas Asta) Mes gi gimdom nekasdien ir tai yra brangiausios akimirkos gyvenime,tad neleiskim ju kazkam apkartint 4u.gif
Dar labai noreciau pasakyti nors keleta geru zodziu apie gyd.Ragauskiene nors as pas ja negimdziau,bet lankiausi iki gimdymo,o beto pas ja pries pora metu gimde mano geriausia drauge(as irgi tuo ketu buvau uz duru) ir galiu pasakyt,kad tai nuostabi gydytoja,labai demesinga ir svelni,tokia kokia ir turi buti gyd. ginekologe 4u.gif
Tad bukime vistik labiau isrankios ruosdamasios svarbiausiam gyvenimo ivykiui,nes turim tam teise
Atsakyti
as gimdziau pas Vaiceskauskaite pries 5 metus, jei man dabar mano prota ir zinias as ja paduociau i teisma uz moraline zala. Daug jau pasako pavarde -aite, ji nebuvo nescia, negimdzius, per jos aplaiduma , nepriziurejimaar dar kazka as i 2 ligonine nenoriu nei ziuret. kai laukiausi vaikelio, ji mane priziurejo, gulejau pas palatoje. Ji man per puse metu nedare jokiu tyrimu, nei slapimo nei kraujo, tik sake, kad viskas gerai nors man daznai kietedavo pilvas, vienintelis tyrimas ekoskopija ir lasalines. Pasak, jos mano vaikas sveikas ir atitinka visas normas, nors viena karta per apziura echoskopu sake kad vandenu labai mazai, kad lyg kazkas blogai, bet nieko neaiskino, buvo viskuo nepatenkinta ir vos neisvare, prisiprasiau apziurai antra karta, tipo viskas gerai, as taip negalejau sakyti, zodziu, issisukinejo. gimdyma priiminejo ji ir akusere, pagimdziau nesveika vaika su daugeliu apsigimimu, ugis vaiko buvo nenormaliai mazas ir daugelis kitu problemu, kuriuos ji turejo matyti ehoskopu. gal istikruju man buvo mazai vandenu, gal kokia buvo isimetusi infekcija, bet ji nieko nedare, nieko nesake, gal ji ir mate ,bet teisybes nesake, galejo bent jau nusiusti pas kokius profesorius i klinikas. NIEKO.kai pagimdziau man net ne ji pranese kas mano vaikui yra ir ji tik viena karta buvo per savaite pas mus uzejus, paziuret kaip mums sekesi. Nuo tada prasidejo maratonas po ligonines. po keliu savaiciu pas ja kreipiausi del skausmo tarpvieteje, negalejau nei stoveti nei vaikscioti, liepe neissigalvoti, o kai po keliu dienu pagaliau pakilo temperatura iki 40, baisus galvos skausmai, isveze greitoji mane i 2 ligonine ir ten pagaulde nakti, ryte anksti dare abrazija, is keliu sesuciu suzinojau kad dar kiek ir buciau mirus. ji ten manes irgi neaplanke nors gulejau jai priklausanciai palatai. Tokio abejingo, neprofesonalaus gydytojo dar nebuvau macius , kazkokia issiblaskius. Patikekit, nebereikalo ji sumazinta pareigose, o ir pinigeliu jai davem i kisene labai daug ir idomu uz ka, gal kai buvau nescia , butu atlikti kokie tyrimai, gal reikejo issaukti gimdyma anksciau jei buvo kokia infekcija, gal buvo galima isgelbeti mano vaikiuka nuo tokiu kanciu , kuriuos jis dabar patiria, o kiek jau prisikentejo. MAMYTES BUKIT verysad.gif ATSARGIOS verysad.gif
Atsakyti
ir mano atsiliepimai apie ją tik patys blogiausi, per ją aš pamečiau pirmą vaiką (ji visad tvirtino, kad nesilaukiu, kai kankino pilvo skausmai ir pradėjo mėsos gabalai kristi ir tada ji patvirtino, kad nesilaukiu ir net nepasistengė padaryti abrazijos. po metų vėl pastojau, tai ir vėl tvirtino, kad nesilaukiu. tai nuvariau į klinikas pas Vanagienę, tai ji manęs tik paklausė ar suinteresuota neštumu, nes gimdoje 5x6 ir kiaušidėje 6x8 cm dydžio cistos kurios galėjo pakenkti mano vaisiui. Vaicekauskaitė nesivargino apie jas pranešti man. tigi, per ją vos ir antro nepamečiau.
taigi, jusu teisė rinktis
Atsakyti
Apie sia vadinama gydytoja dar norejau pridurti,kad po gimdymo kiekviena gimdzius zino,kad buna vienokiu ar kitokiu problemu,man buvo plysusi tarpviete trejose vietose,atsirado hemorojus,o ji tik karteli sugebejo ikisti galva i palata ,net nepaklause ar viskas gerai,aciu Dievui,kad palatos gyd. buvo Valyte ir i savo darba ziurejo kiek kitaip,nors pinigu buvo negavus,lanke kelis kartus per diena(manau visas jai priklausancias palatas),priziurejo,skyre vaistukus,patare ka daryti,kad greiciau gytu.Vienu zodziu liko labai didele nuoskauda gyd.Vaicikauskaites atzvilgiu,kuri,va,jau penki su puse metu ir nepraeina.O merginom,kurios nori grieztos gyd. ir tikis kad su ja bus svelni akusere,pamastykit,o jei bus ne ta svelni,o tokia pati traktoriste,kaip Vaicekauskaite??
Atsakyti
Na as negimdziau pas ja, bet gulejau su kiausides uzdegimu. I 2tra ligonine as atvaziavau jau su greitaja. Pirmas smugis aisku buvo apziuros kabinietas (bet cia ne gydytojos kalte), nu o paskui prasidejo... kai eme ji ant manes shaukt.. gavau tokiu zodziu kiaip "tu gal narkomane kokia ar ka????" nes matote uzsimerkus buvau, nes man taip lengviau skausma kest.. , paskui uz tai, kad kontraceptines tabletes geriu.. vienzo, as jauciausi tokia kalta kad susirgau.. pagulde mane i palata po geru 3 valandu, is kuriu kokias 1.5 as jau pati gulejau koridoriui ant suolo, uzklota drauges kailiniais. Bet uztat kaip pasikeite gavusi litu..
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 09 08, 19:51)
ir mano atsiliepimai apie ją tik patys blogiausi, per ją aš pamečiau pirmą vaiką (ji visad tvirtino, kad nesilaukiu, kai kankino pilvo skausmai ir pradėjo mėsos gabalai



Jezau, jei cia ta, kur dirba Medgintre, tai tik KUO TOLIAU NUO TOKIOS "GYDYTOJOS"!!!!!

jau rasiau forume apie gydytojus, kad ji man puse metu niekaip nenustate paprasciausios pienliges! vaistais sere tiek mane, tiek mano vyra, paskui itare, kad man vezys, pirma tepineli pamete (?), antra siaip ne taip padare dar karta sumokejus! visada priimdavo taip atmestinai, moralizuodavo pastoviai.
o as visa pusmeti kankinausi, tiek del vaistu salutinio poveikio, tiek del vezio baimes, galiausiai nuejau pas kita, kuri ir pasake, "cia paprasciausia pienlige" ir israse zvakuciu, isgijau per savaite.

o jus patikit savo nestuma jai ar gimdyma -tada bent apsidrauskit tiek savo gyvybe, tiek kudikio blink.gif ph34r.gif ph34r.gif
gun_rifle.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas ją rugsėjį. Na, nėra pats mieliausias ir švelniausias žmogus, bet kas nemėgstat "seilinimosi", ji kaip tik. Apie tai, kokia ji specialistė nutylėkime.... Kadangi buvau susitarusi ir šiek tiek pažįstama, super didelio nusivylimo nepatyriau, nos būna ir geriau (labai patiko gyd. Banga iš Krikščioniškųjų, deja, "savos" jau negalėjau atsisakyti). O akušerė LInutė, dirbanti su Vaicekauskaite, super žmogus, nusveria ir grubumą ir t.t.
Atsakyti
Skaitau atsiliepimus ir nežinau, nei ką galvot g.gif - esu Vaicekauskaitės pacientė jau 4 metai, bet nei sykio nesiskundžiau ja. Jokio griežtumo ar grubumo nepastebėjau - bent jau su manim ji visąlaik labai maloniai elgiasi.
Prieš 2,5 metų 2 ligoninėj man darė cistų laparoskopiją - Vaicekauskaitei nepriklausė mane lankyt, bet ji kasdien ateidavo pasiteiraut kaip jaučiuosi, net susitarė su skyriaus vedėju kad jis operuotų. Patardavo ir paaiškindavo, jei buvo kas neaišku - net paveiksliukuose parodydavo kur kas kaip vyksta.
Gydytoja vis sakydavo - jei kas negerai - važiuok tiesiai į 2 ligoninę, nes ji ten dažnai budi, o poliklinikoj dirba berods tik trečiadienį. Kartą važiavau, nes įsimetė siaubingas uždegimas - be jokių kalbų priėmė 4u.gif Beto davė savo mobilaus numerį - bet kada galėjau skambint ir klaust kas neaišku
Beto viso nėštumo metu ji mane prižiūrėjo. Darė tyrimus kaip ir priklauso, priežiūra nesiskundžiau.
Tik gimdžiau ne pas ją - apie gimdymą nieko negaliu pasakyt ax.gif Kai laukiausi gyvenau Druskininkuose, tad nerizikavau taip toli važiuot (būčiau niekaip nespėjus atvažiuot blush2.gif ).

Aš negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio apie šią gydytoją 4u.gif
Atsakyti