Taigi mes jau po kelionės po Šilainių kopšelius. Gintarėlyje direktorė atostogavo iki birželio 5 ir paliko nurodymus nieko nespręsti apie priėmimą, kol ji negrįš, taip kad tn kol kas nieko neaišku. Žvangutyje apsilankius paliko nelabai įspūdis. Pats darželis kaip ir nieko, bet pokalbis su direktore nuteikė nelabai. Nors neaišku ar bus vietų, bet iš karto pareikalavo pažymos apie šeimos sudėtį ir t.t. Paskui buvom lopšelyje kur šalia Gintarėlio, tai ten iš karto nuramino, kad vietų nebus ir tiek. Volungėlėje jau kaip ir šiem metams galima leisti, bet pats darželis paliko šiek tiek apšiurusį spūdį. Buvom nuėję į grupes pasidairyti. Vienoje grupėje pagyvenusi auklėtoja ir šeimininkutė (atrodo) vaikus guldė miegoti. Kaip ir viskas ok, tik pasižiūrėjus į šeimininkutę pirma mintis buvo, kad jos ševeliūra kelias savaites neplauta. Paskui buvom nosis įkišę į kitą grupę, tai ten auklėtoja kaip ir jauna. Muzikos vadovė irgi pakankamai jauna ir vaikais užsiima. Tai va tiek kol kas įspūdžių. Šią savaitę bandysim dar iki Gintarėlio nuvažiuoti.
Aš savo vaiką nuo pat mažumės vedu į "Volungėlę".Ir tikrai esu patenkinta. Daug švenčių, pasirodymų organizuoja....žodžiu aktyvi visuomeninė veikla.
Nuo pat pirmos dienos vaikas noriai eina į darželį ...be jokių ašarų. Aišku gal čia ir lopšelio auklėtojos nuopelnas.Turėjo nuostabią auklėtoją Birutę....
Maistu taip pat nesiskundžia vaikas....nėra niekada pasakęs kad va šiandien neskaniai valgiau.Gal dar ką norite sužinoti?
Nuo pat pirmos dienos vaikas noriai eina į darželį ...be jokių ašarų. Aišku gal čia ir lopšelio auklėtojos nuopelnas.Turėjo nuostabią auklėtoją Birutę....
Maistu taip pat nesiskundžia vaikas....nėra niekada pasakęs kad va šiandien neskaniai valgiau.Gal dar ką norite sužinoti?
Sveikos mamytes,
esu nauja vartotoja ir mane taip pat domina si tema.Gal gas gali ka pasakyti apie darzeli "Rasyte"?
esu nauja vartotoja ir mane taip pat domina si tema.Gal gas gali ka pasakyti apie darzeli "Rasyte"?

Mano dukra kaip tik lankė "Aušrinę"
Auklėtojos Danguolės grupę
Myliu ir gerbiu tokius pedagogus, tik šį darželį rinkčiausi vėl
Sėkmės pasirinkime

Lotavita, o kokią grupę lankot? Gal žinai kokios yra geros lopšelinės ir darželinės grupės, auklėtojos? Renkuosi darželius: arba Volungėlė, arba Žvangutis (kitur iš karto abiejų vaikų nepriima
).

QUOTE(Egliukas @ 2006 06 15, 14:12)
Lotavita, o kokią grupę lankot? Gal žinai kokios yra geros lopšelinės ir darželinės grupės, auklėtojos? Renkuosi darželius: arba Volungėlė, arba Žvangutis (kitur iš karto abiejų vaikų nepriima
).

Mes lankom Gulbiukų grupę....
Tikriausiai pasikartosiu bet lopšelyje viščiukų grupės auklėtoja Birutė

Dabartinėj Gulbiukų grupėj man asmeniškai patinka auklėtoja Zina.
Zyliukų grupės auklėtoja Loreta irgi

QUOTE(paliute @ 2006 06 15, 18:21)
Arfa, o čia ta auklėtoja Danguolė Aušrinėj tai lopšelio ar jau darželinukų? Gal dar pasakys savo nuomonę daugiau mamyčių, kurių vaikai lanko Aušrinės lopšelį?
Į kurią grupę geriau pasirinkti eiti?
Ar nėra skirtumo? Kur auklėtojos šaunesnės?

Labas, as cia nauja

QUOTE(Ievuke @ 2006 06 15, 23:07)
Labas, as cia nauja
Savo vaikiukus uzrasiau i gintarėlį, tačiau priims tik 2007 07 15, nors sūnų norėčiau leisti jau nuo šio rudens. Apie darželį girdėjau gerų atsiliepimų ir, kad ten labai sunku patekti
sako, kad ten jau nėštukės savo vaikučius, dar negimusius registruoja
auklėtojos jaunos, direktorė paliko malonios moteriškės įspūdį. tiesa, buvau nuejusi ten su sunum, tai jam jau labai didelį demesį rodė 

Gintarelyje tokios eiles

QUOTE(smilciukas @ 2006 06 20, 19:32)
Nėra ten eilių

QUOTE(Egliukas @ 2006 06 15, 13:12)
).

Zvangutyje superine aukletoja lopselyje-Rita

Sveikos mamytes, o gal esate ka girdejusios apie Giliuko darzeli?