Mes lankome Volungele, labai saunus darzelis nusiskundimu tikrai neturiu.

Sveikos, mamytes. Norejau pasiteirauti nuomoniu apie lopseli darzeli Verinelis. Ir gal kas bande ten pakliuti su "dovaneles" pagalba? Buvom nueje pasiklausti del vietu, tai sake, kad rugsejui vietu tikrai nebus, bet gal dovanele padetu
nes sis darzelis arciausiai namu, tai i ji labiausiai ir noretusi vesti.

Bandė mano vyrisškis su dovanėle. Nepavyko. Supykdėm nejuokais. Tiesiog teko pakentėti kurį laiką ir sulaukti savo eilės...
Nesuprantu, kaip dar galima kazkur pakliut su "dovanelem", kai sistemoj inetrnete viskas juodu ant balto (eiles ir pan.) surasyta ir rodos turetu viskas but centralizuotai?
Erzina mane visokie kysiu reikalai..
Nesiulykim dovaneliu, tai ir nebus noro jas imti.
pamenu, kai gime pirmoji mano mergina, uzrasiau ja i darzeli "Volungele" 4 men. ir eiles sulaukem.
Daznai sirguliavom, tai labai komentuoti negaliu.. akivaizdziai niekas nekliuna: auklytes atrodo normalios, vaikas i darzeli eina noriai. ziema norejosi, kad vaikus i lauka vestu dazniau (nes budavo kad dvi savaites neina isvis i lauka vaikai per diena). maistas padorus (turiu omeny ne saldesiai kokie, ne pieniskos desreles, kiek teko matyti).

pamenu, kai gime pirmoji mano mergina, uzrasiau ja i darzeli "Volungele" 4 men. ir eiles sulaukem.
Daznai sirguliavom, tai labai komentuoti negaliu.. akivaizdziai niekas nekliuna: auklytes atrodo normalios, vaikas i darzeli eina noriai. ziema norejosi, kad vaikus i lauka vestu dazniau (nes budavo kad dvi savaites neina isvis i lauka vaikai per diena). maistas padorus (turiu omeny ne saldesiai kokie, ne pieniskos desreles, kiek teko matyti).
QUOTE(EverGreen @ 2013 04 17, 15:48)
Nesuprantu, kaip dar galima kazkur pakliut su "dovanelem", kai sistemoj inetrnete viskas juodu ant balto (eiles ir pan.) surasyta ir rodos turetu viskas but centralizuotai?

as uzrasiau vaika kai tik gime, tai nuvaziavus siandien i darzeli pasake kad dar kokius 2 metus tai tikrai nepakliusim.... nes dabar tik priimineja gimusius 2010 metais, o tais laikais dar niekas internetu nesiregistravo....tai tiek ten tos naudos is to internetinio registravymo

Verinelyje patvirtinino 2011metu prasymus, tai 2012 ir kiti i darzelius nepakliuvo, Pridavem prasyma 2012m gal kitamet pakliusim, eisim laikinai i kita darzeli kol sitame eile ateis, tikiuos is sarasu neisbraukineja pamate kad kitam darzelyje laikinai. Tiesa, su dovanom kas moka per kazka tas gauna, buvo ir yra.
Bet nebuvo nei kur nei kaip rast,tai eisim metus kitur. O sarasa reiks pasekt, laviruoja labai

QUOTE(ovilija @ 2014 04 11, 00:33)
Verinelyje patvirtinino 2011metu prasymus, tai 2012 ir kiti i darzelius nepakliuvo, Pridavem prasyma 2012m gal kitamet pakliusim, eisim laikinai i kita darzeli kol sitame eile ateis, tikiuos is sarasu neisbraukineja pamate kad kitam darzelyje laikinai. Tiesa, su dovanom kas moka per kazka tas gauna, buvo ir yra.
Bet nebuvo nei kur nei kaip rast,tai eisim metus kitur. O sarasa reiks pasekt, laviruoja labai 

Na siaip tai mes du pametinukus i Verineli uzrasem tik gimus. Vienas gimes 2011, kitas 2012. Abu papuole, ryt keliaujam i darzeli.
na gal jus galesit man padeti, ir paaiskinsit, kaip veikia cia ta darzeliu sistema. Musu dukryte gime 2013-01-25, vyras prasyma i volungele nunese kai buvo 2 men. sarase pagal dabartinius duomenis 44. bet jokio kvietimo negavom. Kai nuvaziau pasiklausti kaip mes toj eilej atrodom, pasake, kad 2013 metu gimimo is vis i eile netrauke, jie bus priimami tik 2015-09-01. tai dabar man prasyma reik eiti vel perrasyti>??? nes mes nurodem 2014/2015 mokslo metams, taip vyrui liepe pildyti, o priemimas tipo nuo 2015/01/25, kai dukrytei bus lygiai 2