Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų lopšeliai darželai Šilainiuose

QUOTE(baltė @ 2008 04 23, 23:12)
Aš taip pat svarstau, kur vesti į Vėrinėlį ar į Giliuką. Arčiausiai Vėrinėlis, bet Giliukas traukia tuo, kad nėra judrių gatvių, daug žalumos...
Visi labai Aušrinę giria, nesuprantu kodėl, ar ten viduje gerai įrengta ar kas? g.gif Nes iš išorės tai nieko patrauklaus nematau... unsure.gif

Na girdejau, jog direktore nebloga "Aušrinės" ir aukletojos neblogos. Pati ten nebuvus, taip tik girdėjau.
Atsakyti
Aušrinėje žiauriai perpildytos grupės, nors...gal daugelyje Kauno darželių tuo pasižymi g.gif Šiaip geriau ne darželio geriausio ieškoti, o auklėtojų geriausių wink.gif Juk pvz su kokia direktore matysitės momentiškai, priimant vaiką į daržiuką ir gal kokioje šventėje. O va kokios auklėtojos ir šeimininkė klius jau ženkliai svarbiau.
Atsakyti
Na taip, bet kad ir auklėtojos keičiasi, vienos ateina, kitos išeina, perima kitas grupes ir panašiai. Taigi niekada nežinai, kur pakliūsi, kai tokios eilės, tai įkiša vaikučius ten, kur direktorei patinka, o ne kur mamos nori...
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2008 04 24, 00:38)
Na girdejau, jog direktore nebloga "Aušrinės" ir aukletojos neblogos. Pati ten nebuvus, taip tik girdėjau.

Aukletoju geru tikrai yra, bet didziausias minusas,kad grupes baisiai perildytos.
o direktore tai idomi tokia,idomi... ax.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif ka galit pasakyti apie Sarkeles dagiliuku grupe g.gif g.gif ir auklytes???lauksiu labai nuomoniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 04 28, 14:11)
Na taip, bet kad ir auklėtojos keičiasi, vienos ateina, kitos išeina, perima kitas grupes ir panašiai. Taigi niekada nežinai, kur pakliūsi, kai tokios eilės, tai įkiša vaikučius ten, kur direktorei patinka, o ne kur mamos nori...

blogai, kad kiša bele kur, juk reiktų bent pagal amžių kišti g.gif o auklėtojų kaita dažniausiai didelė tik vasaromis, kai viena atostogauja, o ją vaduoja kita. šiaip niekad nepastebėjau didelės auklėtojų kaitos g.gif

ENTYSUR, šita DAGILIUKŲ grupė faina, aš ten norėčiau labiausiai ax.gif Auklėtojos...viena fainesnė biški bent man, bet iš esmės visai gerai, nes abi darbščios ir galvotos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kieno vaikutis lanko Sarkele? Konkreciai Kregzduciu grupe ax.gif Kokia nuomone apie grupe ir aukletojas, pasidalinkite patirtimi, aciu:)
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2010 10 27, 22:34)
Sveikos mamytes, gal kieno vaikutis lanko Sarkele? Konkreciai Kregzduciu grupe ax.gif  Kokia nuomone apie grupe ir aukletojas, pasidalinkite patirtimi, aciu:)

mano draugės vaikas lanko,tai ji visiškai nepatenkinta ir du vaikus tėvai nustojo leist į šią grupę dėl auklėtojų abejingumo
Atsakyti
As girdejau, kad Ausrine labai fainas
Atsakyti
Žiūriu mirusi temutė visai blush2.gif gal yra naujų nuomonių apie Šilainių darželius? 4u.gif būčiau labai dėkinga.

Nes neužilgo gims sūnelis, tai kaip supranta, reikės iškart lėkti užrašyti darželyje į eilę..o net neįsivaizduoju į kurį darželį.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
tema neatitinkanti laikmecio, reik dziaugtis kad is vis gauni vieta darzelyje. g.gif
O kai dabar galima pasirinkti du variantus, visada rinkciausi arciau namu
Atsakyti
Sveikutes, man tai didziausias prioritetas buvo, kad darzelis butu kuo arciau namu, tai mums buvo Gintarelis ir Ausrine smile.gif Labai norejau patekti i Ausrine, nes ten mano mamos viena drauge dirba ir sako tikrai ten gera aplinka ir geros aukletojos, bet reikia nemazai ir pinigeliu ten patekti tureti arba geru pazystamu ax.gif Bet kai pasnekejau su ta mamos drauge kuri ten dirba, tai sako grupes perpildytos, vaiku tikrai per daug ir patare nekisti pinigu ir vesti i ta Gintareli jeigu papulsim rolleyes.gif Na ir papuolem mes i ta Gintareli ir esu labai patenkinta, aukletoja labai superine, seimininkute irgi nieko, gal tik jau jos amzius vyresnis, tai ji jau nuo tu vaiku pervargsta smile.gif O drauge vasara vede savo vaika i Ausrine, kai Gintarelio darzelis atostogavo, tai ji ta Ausrine labai nusivyle ir sake tikejosi tikrai daugiau ax.gif Tai kaip sakau rinkciausi kuo arciau namu ir svarbiausia kad pas geras aukletojas papultu 4u.gif
Atsakyti