Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ramimama @ 2013 02 08, 13:25)
Tikrai rasite ten , visokiu dydziu nuo maziausio iki didziausio,o kainos normalios tiek  batu tiek  nardymo akiniu , vamzdeliu . Siltesniu rubeliu vakarams reikia pasimti  smile.gif


Maždaug kokios kainos? Vakar buvau "senukuose", tai prigriebiau vaikams po akinius (bet be vamzdelių), o suaugusiems mačiau maždaug nuo 50 lt variantus.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 02 02, 12:15)
Dazniausiai supranta-kalba anglu ,vokieciu rusu kalbomis.Jie pirmiausia stengsis issiaiskinti is kur Jus atvykote,na,tai- savotiskas filtras,Jei Jus is Vokietijos-vadinasi,Jums nuleis kaina ,tik simboliskai,jei is Rusijos,vadinasi reikia meluoti,kad visos prekes yra originalai ,ko pasekoje prastums Jums visas savo siuksles.Jei is Lenkijos-vadinasi reikia "dirbti'su moteriskaja puse,nes vyriskiai labai abejingi pardaveju kalboms.Jei is Lietuvo-vadinasi reikia iskarto pasakyti aukstesne kaina,nes jiems svarbiausia kuo daugiau nusiderete,net jei derybos uztruks 2 valandas,bet pardavejas zino,kad poto Lietuvaiciai pas ji atsius visus tame viesbutyje gyvenancius poilsiautojus is Lietuvos... biggrin.gif
Beje didzioji dalis pardaveju supranta kaikuriuos musu zodzius,jei tarpusavyje kalbesite zinokite,kad jie supras,bet neissiduos,kad supranta siuos zodzius :pigu,papigiai,labai pigu,perkam,gera kaina,reikia deretis,deretis,imam,einam,durnas,noriu,taip,ne.Kaikurie moka musu miestus:Vilniu,Kaunas,Siauliai,Klaipeda,RYGA....Moka pasisveikinti,paklausti ar tu zemaitis ar aukstaitis.Na vienu zodziu "dirba"intensyviai. 4u.gif


Ypatingai šis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai manau, dėl šiltesnių rūbų, tai užteks kuo apsirengę nuvažiuosim,visgi pas mus dar šalta.. kam dar papildomai striukiu prisikraut, tai geriau apačioj trumpom rankovėm ir ant viršaus vakare striuke šiltesnę (netinka kas su kailiniais planuoja važiuot ax.gif ), ar neteisi aš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 02 08, 14:23)
Ypatingai šis labai patiko  thumbup.gif


blink.gif Ojetau kai pasiskaiciau ir pamaciau kiek klaidu pridariau... blush2.gif
Na,bet gal kam pravers mano pastebejimai. 4u.gif

Ramiu ir turiningu artejanciu atostogu Egipte. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 08, 11:42)
Aš kremus imu stipresnius, nes oda jautri, ir net žiemą Egipte, kai nėra taip karšta, vėjelis , labai greit galiu nusvilt raudonai. 

Jei kas planuojate į Egiptą vasario mėn, tai kai plauksit nardyti, apsirenkit šilčiau, nes sėdėt laive gal būti šalta tik su trumpom rankovėm. Megztuks ar striukė - būtini.

Klausimas, ar verta pasiimti savo, pvz., pripučiamą čiužinį paplukiojimui jūroje ar baseine?

Kitas klausimas- ekskursijos į dykumą tebevyksta? Ar motosafari tinkama su vaikais? Jie ten gi visados sako, kad tinka, turbūt net su kūdikiu leistų, ir nardyt ir po dykumą varinėt biggrin.gif , todėl ir teiraujuosi čia. Kaip yra ne teoriškai, o praktiškai.

mes buvom moto safari, labai nebloga ispudi paliko.
I programa iejo vaziavimas keturraciais (dukrai tada 14 buvo), tai leido vienai paciai vairuoti keturrati doh.gif bet kiek laimes jai buvo thumbup.gif
As truputi jaudinausi. ax.gif bet viskas buvo gerai.
Veze su dzipais po dykuma, lipom i kalna...
Dar vaziavom kazkokiais bagias, jodinejom ant kupranugariu, aplankem mini zoologijos soda, beduinu kaimeli,ragavom ant kupranugariu meslo keptu beduinisku paploteliu, gavom pietus, po to parukem kalijana.
Vakare buvo sou su pilvo sokiais ir akrobatiniais triukais.
I kelione viena rusiuke vezesi gal 6 metu berniuka. Visa kelione jis puikiausiai atlaike. Vezesi ji pas save i prieki mamyte pasisodinus.
Kelionei :
1. dideles skaros (geriau pirktis is anksto, nes jie uzsikele kainas, kai neturi kur dingt vistiek perki)
2. ilgos kelnes (nes smelio bei smulkiu akmenuku is po priekyje vaziuojancio ratu neisvengsit, be to ir vejas juos pusto, tai skauda, kai kerta i kojas)
3. Siltesniu rubu vakarui, nes kalnuose nusileidus saulei, labai atsala.
Mes buvom vasario gale, tai man megztuko buvo mazoka. Skara dar apsisiauciau, bet stiukes norejosi. dykumoj man pasirode salciau, nei prie viesbucio.
4. Patogi avalyne (geriausia spotbaciai)
5. Akiniai nuo saules

Del vaiko, tai individualiai manyciau. Jus patys geriausiai savo vaika zinot, galit numanyt ar jis atlaikys tokia kelione.
Musu mazasis baidarem keliauja su mumis nuo 3 metu be problemu ir pietu miegelio sugebedavo nusnausti biggrin.gif jokio triuksmo schmoll.gif
Sesuo pasakojo kai ju kompanija plauke, vieni draugai pasieme savo vaika 4 metu. Kauke, reke sake visa kelia, nei tevai, nei kiti ramybes neturejo.
Taip, kad negali nusakyt koks amzius jau tinkamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 08 vasario 2013 - 17:06
QUOTE(Koso @ 2013 02 08, 11:28)
pirk 20-25 apsaugini kreme,nes 50 tai liksi visai neydegus.o teptis butinai reikia,netgi tada kai atrodo kad nekaitri saule.ypac jei plauksite nardyti,virs vandens saule ima paturbintai.mes tepemes ir tai biski apsvilome.ypac nugara ir pecius.

mes turim tokias maikutes su uv50, naudojam nardymui, ilgom rankovem
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 02 08, 20:21)
mes turim tokias maikutes su uv50, naudojam nardymui, ilgom rankovem

kas cia per maikutes? prasom placiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 02 09, 00:25)
kas cia per maikutes? prasom placiau smile.gif



aš vaikams irgi tokias pirkau, pvz:

user posted image

Pirkau vasarai (poilsiavom ne Lt, tai buvo aktualu, kad nenusviltų) - pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 08 vasario 2013 - 23:31

Neketinantiems pirkti akvalangų su vamzdeliais - patarimas vežtis savo dezinfekcinį skystį ir dezinfekuot vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
Kokios paviršinio nardymo ir moto safari kainos šiai dienai? Gal kas buvote povandneniniam laive Sinbade - ar gražu, ar verta? Taip pat domina atsiliepimai apie eksursijas "Koralų sodai" ir "El gouna". Visur būtų plaukiama su dviem vaikais, dešimties ir šešerių metų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 vasario 2013 - 14:38
gal kas galėtų pasiūlyti kokia ekskursiją tinkamą važiuoti su 1.3m vaikiuku?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 09, 16:11)
gal kas galėtų pasiūlyti kokia ekskursiją tinkamą važiuoti su 1.3m vaikiuku?


Mano patarimas iš patirties - į tolimesnes, tokias kaip Luksoras, geriau nevažiuokit. Ne tik kad pati nieko nepamatysit, bet ir vaikas pervargs kraupiai. Plius, įtampa nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, kad vaikas nerėktų, netrukdytų kitiems ekskursijos dalyviams etc. Su žindomu vaiku lengviau, bet vis tiek..neverta.

Jei vaikas ramus, tai įmanomas paviršinis nardymas, jei plaukiate dviese ir galit nardyt pasikeisdami - vienas nardo, kitas prižiiūri vaiką. Juk net su vežimu galite įsibogint į laivą.

Paplaukiojimas lavu stiklo dugnu - bet tai net ne ekskursija, labiau - pramoga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 vasario 2013 - 15:23