Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2013 02 09, 16:37)
Kisute, jurslan, Smile_Ej, wioletine, Sinceraaa, liniote, nieko negavote?
Atrodo, dingo visi praėjusį šeštadienį, sekmadienį ir pirmadienįš išsiųsti vokeliai ir atvirukai  blink.gif  Gal tiesiog pamiršto ištušinti tą dėžę? O gal nepasirašiau  cool.gif

Jei nieko negausite iki penktadienio, pakartosiu.

kol kas tik lapuka i pasta gavau, bet itariu ten Zemuogienes atvirukai, nors ir is Kauno siusta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 14:23)

čia keli postcroseriai iš Lietuvos kėlė gautus atvirukus skanuotus, o kai atsirado galerija viskas miro miro ir numiro
Atsakyti
Laba smile.gif

Nulėkiau užsiregistruot ir aš biggrin.gif Dabar nekantriai lauksiu laiško biggrin.gif
Ir galimybės pretenduot į moderatorius/administratorius laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 10 vasario 2013 - 15:19
QUOTE(žemuogienė @ 2013 02 10, 12:01)
maniškis daužo plyteles vonioj
Pavydžiu. Man labai patinka toks užsiėmimas. Gal turite gerą klijuotoją?

Papildyta:
QUOTE(liniote @ 2013 02 10, 13:16)
kol kas tik lapuka i pasta gavau, bet itariu ten Zemuogienes atvirukai,
Mano tik avirukas turi būti. Kažin įmanoma kaip nors pažiūrėti, kas pašto dėžės viduje. Gal ji netuštinta savaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2013 02 10, 15:24)

Mano tik avirukas turi būti. Kažin įmanoma kaip nors pažiūrėti, kas pašto dėžės viduje. Gal ji netuštinta savaitę  ax.gif

Aha, labai įdomu, nes lietuvėms tai išsiųsiu pakartotinius, bet kuriuos postcrossinginius į juodą skylę sumečiau, tai žinosiu tik po to kai exprinisis. Vargšai postcroseriai, negaus tokių grožių. :/
Atsakyti
šiandien IKI pirkau kalendorių su atvirukais už maždaug 13Lt
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kur dabar nereikalingu atviruku lenciugelis baigiasi?Uzverbavau nauja postcrosere,gal issirinktu pradzioje kazka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2013 02 10, 15:24)
Pavydžiu. Man labai patinka toks užsiėmimas. Gal turite gerą klijuotoją?

man irgi patinka toks užsiėmimas. nuvažiavau, nupirkau dvejas darbines pirštines, o pati sėdžiu ir neriu cool.gif
klijuotoją gerą turime, laukiu nesulaukiu kada prasidės darbai, o nebe griovimas, nes skalbyklė stovi mergaitės kambary, džiovyklė pajungta miegamajame,žodžiu smaguma.
Atsakyti
QUOTE(kaunietė @ 2013 02 10, 15:44)
šiandien IKI pirkau kalendorių su atvirukais už maždaug 13Lt

A jau po trylika jie? žiūrėjau žiūrėjau aš į juos prieš mėnesį, biškį mieli tie ančiukai, biškį kičiniai tokie, dar su gėlytėm kalendorių tada buvo.
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2013 02 10, 15:48)
Kur dabar nereikalingu atviruku lenciugelis baigiasi?Uzverbavau nauja postcrosere,gal issirinktu pradzioje kazka rolleyes.gif

https://docs.google....vSs/edit?pli=1# berods čia. O naujokei galime pasiųsti PPPP ar kaip ten jį, netgi aš galiu apsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 15:55)

https://docs.google....vSs/edit?pli=1#  berods čia. O naujokei galime pasiųsti PPPP ar kaip ten jį, netgi aš galiu apsiimti  smile.gif

O kas cia toks tas PamParamPamPam? biggrin.gif
Atsakyti
feisbuke užklausiau kas darosi su paštu, tai būtų miela ir malonu sulaukti palaikymo komandos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 16:55)
A jau po trylika jie? žiūrėjau žiūrėjau aš į juos prieš mėnesį, biškį mieli tie ančiukai, biškį kičiniai tokie, dar su gėlytėm kalendorių tada buvo.

po 18 jie dabar, bet su 40proc nuolaida, tai nežinau kiek jie iš tikro dabar blush2.gif
gėlių nemačiau, tai va kad tokie neaškūs tie ančiukai tik vieną kalendorių ir pirkausi lotuliukas.gif
Atsakyti