QUOTE(skirmule @ 2013 02 09, 23:07)
Mano pats pačiausias filmas apie meilę, kurį jau peržiūrėjau visais įmanomais būdais-DVD, TV, nupiratauta etc. Deja, čia manau ne tas atvejis kad po savaitės neatsiminsi

ooo šitą mačiau seniai seniai, ir dar kažkiek pamenu, tai tikrai įsimintinas.
eastwoodas tai manęs nė kiek nežavi, aš gal per jauna

man šitas dėdė baisiai patinka

http://www.imdb.com/title/tt0112471/
http://www.imdb.com/title/tt0381681/
mane bėda dideliausia ištiko, nebeturiu pašto ženklų, o iš pašto pirkti jau man ne lygis, nes vien babaisos ten

merginos, gal žinot:
1. kur iš Gedimino 9 išsikėlė tas vyras, kuris prekiavo pašto ženklais ir atvirukais?
2. ar Blusturgyje būna kad kas pardavinėtų pašto ženklų albumų?
1. kur iš Gedimino 9 išsikėlė tas vyras, kuris prekiavo pašto ženklais ir atvirukais?
2. ar Blusturgyje būna kad kas pardavinėtų pašto ženklų albumų?
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 10, 11:43)
Šitie man patiko

Aš esu ištikima vieninteliam savo meilei - Colin'ui Firth'ui

Papildyta:
Šiąnakt mano vaikinukui sukilo temperatūra, tai globojau. O ryte, žinoma, jis jau nori keltis, o aš taigi jau lūžti norėčiau

Tai pasiėmiau užrašyti kelis atvirukus. Prasiblaškiau truputį, tada keliavau savo ratuką iki pašto dėžutės. Sutikau kaimyną taip pat einantį ratuką. Sako - ėėė, tai tau nebūdinga, tu gi eini pasivaikštinėti apie pietus

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 02 10, 12:18)
Aš esu ištikima vieninteliam savo meilei - Colin'ui Firth'ui
Visiems kitiems toli iki jo 

Vakar ištraukiau Moldaviją. Žiūriu ryte - kažkas iš Moldavijos užfavoritino mane. Reiškia, išsitraukė mane ir šnipinėja.

Rusė parašė žinutę. "Ačiū, gavau tavo kalėdinį sveikinimą. Pas mus pašte visiškas bardakas, tik dabar imame gauti išsiųstus gruodį, o sausio jau gavome"
mergaitės, gal galit pabandyti registruotis naujame forume? ten dar neuždėtas fonas ir t.t., bet reiktų išbandyti patį veikimą. foną ir paveikslėlius ir visa kita MB dar tvarkys.
QUOTE(žemuogienė @ 2013 02 10, 13:08)
mergaitės, gal galit pabandyti registruotis naujame forume? ten dar neuždėtas fonas ir t.t., bet reiktų išbandyti patį veikimą. foną ir paveikslėlius ir visa kita MB dar tvarkys.
o kur jis?
Galim, koks adresas?
Dar norėjau paklausti, ar jūs registruotis žadate naujam forume senais nckais? nes naujus atsimint bus problemų

Dar norėjau paklausti, ar jūs registruotis žadate naujam forume senais nckais? nes naujus atsimint bus problemų

Ne tik galim, bet ir norim!
Tik kur?
Papildyta:
Aš tai tuo pačiu (čia gi vis tiek praktiškai naujas
). O jei kas keisis, smagu būtų, kad bent laikinai kur paraše būtų prierašas apie seną niką- kol priprasim

Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 10, 13:10)
Galim, koks adresas?

Aš tai tuo pačiu (čia gi vis tiek praktiškai naujas

man regis ######

Pagooglinau, o kas va čia?
http://darius.bulbuk...t-tinklarastis/

QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 13:23)
tai turbūt nusipirko vardą, tada nebemokėjo už jį ir pasidarė laisvas, kad žamuogienė jį pačiuptų

aš jau užsiregistravau