Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Must snaudžiat dar tingų sekmadienį. Pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2013 02 09, 23:07)
Mano pats pačiausias filmas apie meilę, kurį jau peržiūrėjau visais įmanomais būdais-DVD, TV, nupiratauta etc. Deja, čia manau ne tas atvejis kad po savaitės neatsiminsi mirksiukas.gif

ooo šitą mačiau seniai seniai, ir dar kažkiek pamenu, tai tikrai įsimintinas.

eastwoodas tai manęs nė kiek nežavi, aš gal per jauna rolleyes.gif

man šitas dėdė baisiai patinka ax.gif ir filmai labai faini, jei kas nematėt
http://www.imdb.com/title/tt0112471/
http://www.imdb.com/title/tt0381681/

mane bėda dideliausia ištiko, nebeturiu pašto ženklų, o iš pašto pirkti jau man ne lygis, nes vien babaisos ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 10 vasario 2013 - 11:43
merginos, gal žinot:

1. kur iš Gedimino 9 išsikėlė tas vyras, kuris prekiavo pašto ženklais ir atvirukais?

2. ar Blusturgyje būna kad kas pardavinėtų pašto ženklų albumų?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 10, 11:43)
man šitas dėdė baisiai patinka  ax.gif

Šitie man patiko thumbup.gif Daug daug kalbos. Ir kaip ten su tuo tęsiniu, trečios dalies nebebuvo?
Aš esu ištikima vieninteliam savo meilei - Colin'ui Firth'ui wub.gif Visiems kitiems toli iki jo biggrin.gif
Papildyta:
Šiąnakt mano vaikinukui sukilo temperatūra, tai globojau. O ryte, žinoma, jis jau nori keltis, o aš taigi jau lūžti norėčiau biggrin.gif
Tai pasiėmiau užrašyti kelis atvirukus. Prasiblaškiau truputį, tada keliavau savo ratuką iki pašto dėžutės. Sutikau kaimyną taip pat einantį ratuką. Sako - ėėė, tai tau nebūdinga, tu gi eini pasivaikštinėti apie pietus biggrin.gif Va, čia iš tos operos: "čia niekas nepletkina, tik vieni apie kitus viską žino" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 10 vasario 2013 - 12:24
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 02 10, 12:18)
Aš esu ištikima vieninteliam savo meilei - Colin'ui Firth'ui  wub.gif  Visiems kitiems toli iki jo biggrin.gif

drinks_cheers.gif o, manau taip pat...

Vakar ištraukiau Moldaviją. Žiūriu ryte - kažkas iš Moldavijos užfavoritino mane. Reiškia, išsitraukė mane ir šnipinėja. smile.gif

Rusė parašė žinutę. "Ačiū, gavau tavo kalėdinį sveikinimą. Pas mus pašte visiškas bardakas, tik dabar imame gauti išsiųstus gruodį, o sausio jau gavome"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 10 vasario 2013 - 13:09
mergaitės, gal galit pabandyti registruotis naujame forume? ten dar neuždėtas fonas ir t.t., bet reiktų išbandyti patį veikimą. foną ir paveikslėlius ir visa kita MB dar tvarkys.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 02 10, 13:08)
mergaitės, gal galit pabandyti registruotis naujame forume? ten dar neuždėtas fonas ir t.t., bet reiktų išbandyti patį veikimą. foną ir paveikslėlius ir visa kita MB dar tvarkys.

o kur jis?
Atsakyti
Galim, koks adresas? smile.gif
Dar norėjau paklausti, ar jūs registruotis žadate naujam forume senais nckais? nes naujus atsimint bus problemų biggrin.gif
Atsakyti
Ne tik galim, bet ir norim! biggrin.gif Tik kur? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 10, 13:10)
Galim, koks adresas?  smile.gif
Dar norėjau paklausti, ar jūs registruotis žadate naujam forume senais nckais? nes naujus atsimint bus problemų  biggrin.gif

Aš tai tuo pačiu (čia gi vis tiek praktiškai naujas biggrin.gif ). O jei kas keisis, smagu būtų, kad bent laikinai kur paraše būtų prierašas apie seną niką- kol priprasim biggrin.gif
Atsakyti
man regis ###### ax.gif
Atsakyti
Pagooglinau, o kas va čia? bigsmile.gif http://darius.bulbuk...t-tinklarastis/
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 13:23)

tai turbūt nusipirko vardą, tada nebemokėjo už jį ir pasidarė laisvas, kad žamuogienė jį pačiuptų bigsmile.gif
aš jau užsiregistravau cool.gif
Atsakyti