Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(Kisute @ 2013 02 11, 13:02)
Aš tai save pažįstu, dar kokį mėnesį kabosiu ir šitam forume ir dūsausiu. Nemėgstu permainų.  schmoll.gif  Ale tai ką gi daryt su tokia nenuorama kompanija.  ax.gif

nu bet poto po kažkiek mėnesių, galvosit nu kaip gerai ten biggrin.gif
Atsakyti
gal ten visoms tikrai žiauriai nepatiks, kraustysimės atgal smile.gif atsiprašysim SM ir pareisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 11, 13:19)
nu bet poto po kažkiek mėnesių, galvosit nu kaip gerai ten  biggrin.gif

Galimas daiktas, na, bet kai ten temoj padarius refresh vėl ir vėl reikia iš naujo registruotis... doh.gif jaučiu gana šiai dienai, einu užsiimsiu kuo nors... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 11, 11:02)
Aš tai save pažįstu, dar kokį mėnesį kabosiu ir šitam forume ir dūsausiu.

drinks_cheers.gif Tokia jau bobulių dalia smile.gif
Atsakyti
mergaitės, išsiunčiau prizus už taukus. bet dabar pagalvojau, kad atvirukus tuščius įdėjau, neužrašiau doh.gif
Atsakyti
U=siregistravau, laukiu antrojo lai6ko, kažin ar ilgai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2013 02 10, 13:04)
merginos, gal žinot:

1. kur iš Gedimino 9 išsikėlė tas vyras, kuris prekiavo pašto ženklais ir atvirukais?

Kai buvau pas jį prieš kokį mėnesį, tai dūsavo, kad "Gedimino 9" nupirko kiti savininkai ir kai kurios parduotuvėlės turi išsikraustyti, o kur, pats dar nežinojo...
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2013 02 11, 10:52)
Man tai šiaip įdomu, man 5dienį jau buvo siuntinys pašte (mačiau pagal kodą), o lapuko dar ir šiandien nėra doh.gif

aš kodo nebuvau iš anksto paprašius žemuogienės, tai net nežinau ar yra atkeliavę, bet jei yra taviškis, turi būt ir maniškis, pašto skyrius gi tas pats smile.gif

Beje, jei turi kodą, tai nelauk kol gausi pranešimą - nueik ant lapuko užsirašiusi kodą, pagal kodą paieškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 11, 13:02)
Aš tai save pažįstu, dar kokį mėnesį kabosiu ir šitam forume ir dūsausiu. Nemėgstu permainų.  schmoll.gif  Ale tai ką gi daryt su tokia nenuorama kompanija.  ax.gif

lotuliukas.gif

neišeinaman dar ten, bet laiks nuo laiko užeisiu... matyt yra tvarkoma, nes meta į pradinį kažkokį psl... tongue.gif ir dar, niekur nemačiau kokioj vietoj ten profilio nustatymai, žiūrėjau žiūrėjau, o avataro įkelt kur nemačiau... smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2013 02 11, 13:44)
aš kodo nebuvau iš anksto paprašius žemuogienės, tai net nežinau ar yra atkeliavę, bet jei yra taviškis, turi būt ir maniškis, pašto skyrius gi tas pats smile.gif

Beje, jei turi kodą, tai nelauk kol gausi pranešimą - nueik ant lapuko užsirašiusi kodą, pagal kodą paieškos smile.gif
Čia ne Žemuogienės atvirukai 4u.gif
Bet taip ir darysiu, tik tiek, kad prieš savaitgalį neturėjau kada iki jo nueit smile.gif Bet ot tinginiai, neneša lapelių laugh.gif
Atsakyti
As irgi prie senimo.
Ziauriai konservatyvi esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2013 02 11, 14:47)
Čia ne Žemuogienės atvirukai 4u.gif
Bet taip ir darysiu, tik tiek, kad prieš savaitgalį neturėjau kada iki jo nueit smile.gif Bet ot tinginiai, neneša lapelių laugh.gif

oj blush2.gif na bet kokiu atveju, jei turi kodą, tai drąsiai eik, net lapuko nelaukdama mirksiukas.gif

---

aš dar malalietka, bet irgi prie senimo biggrin.gif Sunkiai priprantu prie tokių naujienų internete. doh.gif Na bet po biški
Atsakyti