Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(Nimbamedė @ 2013 02 11, 13:56)

aš dar malalietka, bet irgi prie senimo biggrin.gif Sunkiai priprantu prie tokių naujienų internete. doh.gif  Na bet po biški

o tai tau, vadinasi ne veltui aš savo cv įsirašiusi sugebėjimą greitai adaptuotis darbe su įvairiomis programomis ir operacinėmis sistemomis.
O tie forumai tai man iš viso atrodo visi vienodi, na mygtukas kairiau, mygtukas dešiniau, bet esmė ta pati.
Man pagrindinis privalumas, kad galima kurti kokias nori temas, jas patogiai sukaišioti į subforumus, nemirga belekiek reklamų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 11, 13:23)
Galimas daiktas, na, bet kai ten temoj padarius refresh vėl ir vėl reikia iš naujo registruotis...  doh.gif  jaučiu gana šiai dienai, einu užsiimsiu kuo nors... rolleyes.gif

pabandyk ištrinti "slapukus" (ten apačioj, virš prisijungusių narių)- neretai padeda, nes jam būna "užsiciklinę" pradiniai nustatymai
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 11, 15:04)
o tai tau, vadinasi ne veltui aš savo cv įsirašiusi sugebėjimą greitai adaptuotis darbe su įvairiomis programomis ir operacinėmis sistemomis.
O tie forumai tai man iš viso atrodo visi vienodi, na mygtukas kairiau, mygtukas dešiniau, bet esmė ta pati. 
Man pagrindinis privalumas, kad galima kurti kokias nori temas, jas patogiai sukaišioti į subforumus, nemirga belekiek reklamų smile.gif

ne ne, kai reikia dirbt ar universitete ar darbe su programom, ir paskiau visokiais jų atnaujinimais, tai man visai nesunku, greit perkandu. bet tarkim, šitas forumas yra poilsis, čia viską jau perpratusi, žinau kas kaip ir kur, net galvot nereik, todėl ir sakau kad sunku pereit į naują smile.gif

Bet gerai, taip norėjom ankščiau savo subforumo SM, tai vietoj jo, turim darbščių žmonių noru ir visą tinklalapį thumbup.gif

šiandien gavau labai keistus astronautus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2013 02 11, 14:15)

Bet gerai, taip norėjom ankščiau savo subforumo SM, tai vietoj jo, turim darbščių žmonių noru ir visą tinklalapį thumbup.gif

Taigi kad. Mes per maži/mūsų per mažai, kad SM apsimokėtų išlaikyti čia tuos, kurie sėdi SM tik dėl postcrossingo.
Atsakyti
kas zino, kodel neleidzia cia keliu citavimu, islieka tik paskutinis paspaustas g.gif nervina amne tokie dalykai biggrin.gif

man visis forumais kritingi, tiksliau SM skiriasi nuo tu visu melynu forumu...cia tikrai jau viskas pazistama, malonu ir patogu, nesakau, kad ir cia iskart viska perkandau, bet SM as jau 7 metai, ir kaip sako iprotis blogiau uz prigimima...
naujo forumo patogumas bus tas, kad ten viskas bus apie mus ir mums,bet prireiks laiko kol persilausiu as, tik va gali viskas ivykti labai greitai, o gali ir ne, betkokiu atveju, nekeliu problemu, tik as nerandu kur ten avatar prideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 02 11, 14:59)
kas zino, kodel neleidzia cia keliu citavimu, islieka tik paskutinis paspaustas  g.gif  nervina amne tokie dalykai  biggrin.gif

man visis forumais kritingi, tiksliau SM skiriasi nuo tu visu melynu forumu...cia tikrai jau viskas pazistama, malonu ir patogu, nesakau, kad ir cia iskart viska perkandau, bet SM as jau 7 metai, ir kaip sako iprotis blogiau uz prigimima...
naujo forumo patogumas bus tas, kad ten viskas bus apie mus ir mums,bet prireiks laiko kol persilausiu as, tik va gali viskas ivykti labai greitai, o gali ir ne, betkokiu atveju, nekeliu problemu, tik as nerandu kur ten avatar prideti doh.gif

na šiuo metu ten neveikia, bet iš atminties tai yra ten vartotojo valdymas, kurį rasi pradinio puslapio dešinėje, viršuje (toje vietoje, kur supermamose "naujų žinučių: 0"). O ten jau eini sau per meniuką ir susitvarkai parašą, avatarą ir kitokius nustatymus.
Atsakyti
http://demo.phpbb3st...d95515ef0cdb239

čia yra forumų fonai. galit kairiam kampe viršuj pasižiūrinėti, gal kas patiks. tik kaip minėjau, tada valdymo skydas bus angliškai man atrodo.
Atsakyti
Žemuogiene! Gavau seilėtą bučkį! biggrin.gif Ačiū už priedus prie jo bigsmile.gif
Mįslinau tuo jau pasigirti naujuose namuose, bet, kaip suprantu, dabar ten remontai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 02 11, 15:18)
Žemuogiene! Gavau seilėtą bučkį! biggrin.gif Ačiū už priedus prie jo  bigsmile.gif
Mįslinau tuo jau pasigirti naujuose namuose, bet, kaip suprantu, dabar ten remontai, ane?

Žemuogius dabar ten sienas tapetuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 02 11, 15:59)
kas zino, kodel neleidzia cia keliu citavimu, islieka tik paskutinis paspaustas  g.gif  nervina amne tokie dalykai  biggrin.gif

visai kaip ir aš ax.gif
tik paskum kažkaip "naujom akim" pažiūrėjau ir pamačiau
ten kur vartotojo nustatymai paspaudus atsidaro tokia didelė lentelė kur galima miestą įsirašyt, visokius skype ir t.t.
reik žiūrėt ne į tą didelę lentelę kuri atsidaro, o vėl į šoniuką ir ten mažom raidikėm parašyta - avataras, parašas
Atsakyti
Žemuogiene, ačiū už dovanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 02 11, 15:18)
Žemuogiene! Gavau seilėtą bučkį! biggrin.gif Ačiū už priedus prie jo  bigsmile.gif

a riužava žuvytė jau marinuojasi? aš čemodaną kraunu vis dar g.gif

QUOTE(liniote @ 2013 02 11, 15:24)
Žemuogius dabar ten sienas tapetuoja biggrin.gif

dar viena biggrin.gif MB vasarą nuvežė šilauoges draugei. ji grįžo, klausia vaiko - buvo D.? sako nea, žemuogius buvo biggrin.gif
Atsakyti