Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(pincius @ 2013 02 11, 19:53)
mergos priminkit ar rasom koki koda valentino/ kovo 8 zaidime?

Kiek pamenu - MŽ2013 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 02 11, 19:53)
mergos priminkit ar rasom koki koda valentino/ kovo 8 zaidime?

MŽ-2013
Atsakyti
Nesupratau šiandien "pokšto" mastau.gif pirmadieniais pas mus pašto tai nenešioja, o vyras ką tik pluoštelį iš pašto dėžutės parnešė mastau.gif
Yvette, AČIŪŪ wub.gif yra ir taviškis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 11 vasario 2013 - 20:49
QUOTE(Tiupis @ 2013 02 11, 21:40)

Yvette, AČIŪŪ  wub.gif yra ir taviškis  wub.gif

jeeee, pačiu laiku smile.gif netrukus sėsiu atvirukų užrašinėti. Ir tau su Kisute būčiau po antrą paleidusi. Palauksiu, tuomet ir Kisutei turi nueiti.
Atsakyti
Pamačiau, kad jau gauna MŽ atvirukus ir pirma mintis - kaip anksti blink.gif Ir tik tada žvilgt į kalendorių - jau vienuolikta... Ech, kaip greit viskas...

Užregistravo Prancūzija, ištraukiau Suomiją, užregistravo Nyderlandai - ištraukiau Nyderlandus. Nieko stebėtino ir nieko naujo.

O ne į temą. Sūnus šįvakar pradėjo Karlsoną skaityti. Skaito sau pusbalsiu: "<...>Juk pasaulyje tiek daug septynmečių mėlynakių berniukų su neplautom ausim..."
- Ooo, toks pat kaip aš! - konstatuoja biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, extra help- kaip "ant smūgiio" pagamint kaukę užgavėnėm? Dvi savaites buvo karantinas, o šiandien mažė mokykloj sužinojo, kad ryt užgavėnių šventė vyks ir reikia kaukės... Kankinuos bandydama laikraščius lipdyt (prieš kelis metus taip buvau fantastišką kaukę padarius, bet pradanginom kažkur), bet nu niekaip jie man... O kaukės reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2013 02 11, 21:38)
Mergai, extra help- kaip "ant smūgiio" pagamint kaukę užgavėnėm? Dvi savaites buvo karantinas, o šiandien mažė mokykloj sužinojo, kad ryt užgavėnių šventė vyks ir reikia kaukės... Kankinuos bandydama laikraščius lipdyt (prieš kelis metus taip buvau fantastišką kaukę padarius, bet pradanginom kažkur), bet nu niekaip jie man... O kaukės reikia  biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=nlKRr6g4AEQ

arba 6iaip ant kartono i6pjaustyk ir nuspalvok
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 11, 14:04)
o tai tau, vadinasi ne veltui aš savo cv įsirašiusi sugebėjimą greitai adaptuotis darbe su įvairiomis programomis ir operacinėmis sistemomis.
O tie forumai tai man iš viso atrodo visi vienodi, na mygtukas kairiau, mygtukas dešiniau, bet esmė ta pati. 
Man pagrindinis privalumas, kad galima kurti kokias nori temas, jas patogiai sukaišioti į subforumus, nemirga belekiek reklamų smile.gif

Galvoju, kiek aš forumų jau esu mačius ir dalyvavus. Mano nuomone, jei labai patogus, kai būna teminiai smile.gif To naujo neužkrauna, liepia kažkokį failą saugoti.

Šiandien pluoštelis atvirukų... Iš Suomijos (kažkaip iš ten blizgučius pastaruoju metu gaunu g.gif ):
user posted image

iš Latvijos:
user posted image

Neįkeltas iš Japonijos ir neįdomus iš Nyderlandų - atvirukų ir pašto ženklų foto su užrašu HP...
Atsakyti
http://www.postcross...lery/favourites katinynas, favoritinkit į sveikatą smile.gif
Atsakyti
paradize, lengviausiai aišku čigonyte apsirengt, jei jau nieko nespėsi.. ilgas sijonas, skara, "vaikas" į rankas, raudonos lūpos, žandai, dyyydeli auskarai (aš į skarą įsegiau iš vidaus, kaip tikri atrodė smile.gif )
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymus ir Salomėjai už nuorodą FB. Griebiaus dar paskutinio šiaudo- užmaišiau peklą su miltais, gal lips geriau. Jei jau nepavyks, griebsiu turbūt kokį čigonės variantą- skudurus jau parankiojom biggrin.gif Einu lipdyt toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2013 02 11, 18:42)
Nu o tai kaip man tuos naujus namus apziuret?  blink.gif ryte uzejau,antivirusine neileidzia,galvojau tvarkoma,po darbo vel bandau,tas pats *****  doh.gif nei per viena narsykle negalliu patekt,ku daryt?  g.gif Kas per x-failai?O gal cia mane sventoji dvasia saugo?  lotuliukas.gif

mergaitės, amerikėj palūžo serveris su mūsų ir krūva kitų forumų smile.gif turėtų atsigauti rytoj ant pietų, jeigu ne, MB perkėlinės į kitą serverį.
Atsakyti