Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 11, 18:00)
Chr. Sveika, aš labai norėčiau to su MJ, gal susitartumėm kaip. Iš jūsų gavau patį pirmąjį savo atviruką su MJ prieš porą metų  wub.gif .

Atsimenu biggrin.gif Kazkaip man ji vis gaila budavo siusti kam nors biggrin.gif Susitarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 11, 15:04)
na šiuo metu ten neveikia, bet iš atminties tai yra ten vartotojo valdymas, kurį rasi pradinio puslapio dešinėje, viršuje (toje vietoje, kur supermamose "naujų žinučių: 0"). O ten jau eini sau per meniuką ir susitvarkai parašą, avatarą ir kitokius nustatymus.

ziurejau ten, bet tada neradau, o dabar negaliu paziuret, kol uzmuravota biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Svajonei mūsų už MŽ atviruką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Del atviruku gavau zinutes is 4 merginu, kai kurie norai sutampa, tad tiesiog ziuresiu pagal laika is eiles kada gavau... smile.gif Greit atrasysiu visoms. smile.gif
Atsakyti
Chr. jūsų dėžutė pilna, man tinka tiek kuriuos parašėte, atsiųskite rekvizitus smile.gif
Atsakyti
gavau elegantišką vienakoję (kaži kur tą koją pamiršo dailininkas unsure.gif )

user posted image

dar pora nerodytų

pragulėjo sporto kuprinėje savaitę smile.gif gerai, kad aptikau ir patikrinau, ar registruota smile.gif

user posted image

nenorit į Suomiją atostogoms? smile.gif

user posted image

ar jau visos išsikraustė? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2013 02 11, 18:28)
gavau elegantišką vienakoję (kaži kur tą koją pamiršo dailininkas  unsure.gif )

man atrodo ji iš to ovalo dar tik vieną koją iškėlė biggrin.gif
Atsakyti
bent jau man neveikia biggrin.gif tvarkausi vis...niekaip neusitvarkau namu doh.gif
Atsakyti
Nu o tai kaip man tuos naujus namus apziuret? blink.gif ryte uzejau,antivirusine neileidzia,galvojau tvarkoma,po darbo vel bandau,tas pats ***** doh.gif nei per viena narsykle negalliu patekt,ku daryt? g.gif Kas per x-failai?O gal cia mane sventoji dvasia saugo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alyvuoge*: 11 vasario 2013 - 18:43
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2013 02 11, 18:42)
Nu o tai kaip man tuos naujus namus apziuret?  blink.gif ryte uzejau,antivirusine neileidzia,galvojau tvarkoma,po darbo vel bandau,tas pats *****  doh.gif nei per viena narsykle negalliu patekt,ku daryt?  g.gif Kas per x-failai?O gal cia mane sventoji dvasia saugo?  lotuliukas.gif

aš irgi neįeinu cool.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

kažką praleidau biggrin.gif kur nauji namai? bigsmile.gif

Aš irgi neįeinu. Hostingo puslapį rodo ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 11 vasario 2013 - 19:08
QUOTE(Pliukšt @ 2013 02 11, 19:00)
Sveikos  biggrin.gif

kažką praleidau biggrin.gif kur nauji namai?  bigsmile.gif

Aš irgi neįeinu. Hostingo puslapį rodo ir viskas  ax.gif

mergaitės, negi nepažvelgiat, ką visą dieną čia bazarinam. biggrin.gif Žemuogius ten tapetus klijuoja
Atsakyti