Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(tik as @ 2013 02 15, 14:43)
as irgi negavau 4u.gif bet nelabai ir tikiuos... nes nikas negirdetas isvis unsure.gif

koks?

vat matyt reikėjo padaryt sąlygą - žinomos ir +/- aktyvios dalyvės unsure.gif
Atsakyti
liepaegle, brūkštelk adresą až.. nerandu.. unsure.gif
Atsakyti
Va koki grozi gavau : http://www.postcross...ards/DE-1950108
Atsakyti
Sveikos merginos, prisijungiau ir aš šiandien prie šios veiklos ir vat iškilo vienas klausimas - ar siųsti reikia būtent savo šalies "gamybos" atviruką? Skaičiau kelis straipsniukus, kaip merginos ieško atvirukų užsienio el.parduotuvėse ir tada susimąsčiau, ar pvz. čia bus "gerai", jei išsiųsim iš Lietuvos į Kiniją atviruką, kuris pagamintas USA? Tik nepykit už kvailą klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frange @ 2013 02 18, 23:03)
Sveikos merginos, prisijungiau ir aš šiandien prie šios veiklos ir vat iškilo vienas klausimas - ar siųsti reikia būtent savo šalies "gamybos" atviruką? Skaičiau kelis straipsniukus, kaip merginos ieško atvirukų užsienio el.parduotuvėse ir tada susimąsčiau, ar pvz. čia bus "gerai", jei išsiųsim iš Lietuvos į Kiniją atviruką, kuris pagamintas USA? Tik nepykit už kvailą klausimą  4u.gif

Na jei neutralus atvirukas, o ne su kokia amerikos vėliava ir visokiais kitokiais dalykėliais reprezentuojančiais ameriką manau tikrai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frange @ 2013 02 18, 23:03)
Sveikos merginos, prisijungiau ir aš šiandien prie šios veiklos ir vat iškilo vienas klausimas - ar siųsti reikia būtent savo šalies "gamybos" atviruką? Skaičiau kelis straipsniukus, kaip merginos ieško atvirukų užsienio el.parduotuvėse ir tada susimąsčiau, ar pvz. čia bus "gerai", jei išsiųsim iš Lietuvos į Kiniją atviruką, kuris pagamintas USA? Tik nepykit už kvailą klausimą  4u.gif
Daugiau gali paskaityti Informacija naujokams
Ir tikrai nieko tokio, jei atvirukas gamintas kažkur kitur mirksiukas.gif
Jei siuntinėčiau tik LT atvirukus tai vien tik turistinius ir keletą iš bendrų rinkinių smile.gif O perkam internetu, nes LT stygius kažko kitokio smile.gif
Atsakyti
Salomėja, atvirukus gavau - dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau siųsti ir gauti ne atvirukus, o knygų žymeklius (skirtukus), ar tas praktikuojama? gal žinote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 19 vasario 2013 - 10:06
QUOTE(Kliamka @ 2013 02 19, 11:06)
Sveikos, norėčiau siųsti ir gauti ne atvirukus, o knygų žymeklius (skirtukus), ar tas praktikuojama? gal žinote?  ax.gif

pasirašyti, kad renku knygų skirtukus ir juos man galite siųsti vietoje atvirukų visada galima, esu mačius tokių norų ir pati siunčiau, bet kitem siųsti tai nerekomenduoju
aš nusiminčiau gavus skirtuką vietoje atviruko
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 02 19, 10:06)
Sveikos, norėčiau siųsti ir gauti ne atvirukus, o knygų žymeklius (skirtukus), ar tas praktikuojama? gal žinote?  ax.gif

CIA
4u.gif
Atsakyti
Nerandu skano atviruko,kur cia turi buti knygos virselis lens.gif Padekit kas nors flirt.gif
Atsakyti
Čia apie kurį?
Atsakyti