Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Pasimeciau tarp tu musu darytu rinkiniu doh.gif Fotki nerandu... unsure.gif Na,ant to atviruko uzrasas:"This had to be a book cover".
Atsakyti
Fotki neleidžia įdėti jo

user posted image
Atsakyti
Taip,taip sitas clap.gif Dideliausias dekui kisute aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie įspūdžiai, grobiai iš Knygų mugės? Kas buvot, kaip patiko?

Aš buvau, bet neilgai...tačiau kiek spėjau, tai atvirukų papirkau [/color]doh.gif
Einu fotkint ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
Taigi apie pirkinius..
Iš anksto atsiprašau už foto kokybę blush2.gif Atvirukų daug, aš prasta fotografuotoja, tad bendrais štrichais parodysiu ką galim nupirkt ax.gif

"Metų pirkinys" šioje knygų mugėje yra prancūzų leidyklos www.gautier-languereau.fr atvirukų rinkinys wub.gif Iliustracijos: keistos, nežemiškos, magiškos, romantiškos..įvairiausios - nuostabioj dėželėj. Rinkinio kaina - 60 Lt (100 skirtingų atvirukų):

Atvirukų chaosas biggrin.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
Dėželė:
user posted image

Papildyta:
Atvirukai po 1 Lt/vnt (grupės "Skylė")user posted image

Nemokami, trijų rūšių, su sentencijom:
user posted image

6 vnt. atvirukų su arkliais už 2 lt (perforuoti, atsiplėšia gražiai):
user posted image

Algio Griškevičiaus fotografijų rinkinys (60 atvirukų - 30 Lt) iš Exhibition stages at the Danish Museum of Photograhy 2012-2013:
user posted image

user posted image
Atsakyti
ajajajajai, o kuriam čia stende tie prancūziški atvirukai? o kitokių buvo?

rasma, ateiki pas mum, mes labai gailim tave čia palikti verysad.gif
Atsakyti
"Europos parko" atvirukai (po 1 Lt/vnt). Buvo daugiau pasirinkimo, paėmiau tik kurie man labiausiai patiko ax.gif :
user posted image

Retro atvirukai iš Šiaulių "Aušros" muziejaus (po 1 Lt/vnt):
user posted image

Lietuvos Nacionalinio muziejaus atvirukai (po 1 Lt/vnt):
user posted image

J. ir R. Anusauskų atvirukai (po 1.5 Lt/vnt, 10 perkant - 1 nemokamai)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nerealumas blink.gif o tą atvirukų dėžutę ir kitus gal vėliau kur nors eitų nusipirkt..? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 21 vasario 2013 - 19:17
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 21, 19:11)
ajajajajai, o kuriam čia stende tie prancūziški atvirukai? o kitokių buvo?
rasma, ateiki pas mum, mes labai gailim tave čia palikti  verysad.gif

Bandysiu atpasakot ax.gif 5 salėj, kažkur prie Alma Littera knygų (Čekuolio stendą apeinat iš kairės) blush2.gif Labai sunku tiksliai pasakyt pavadinimą stendo...tokia mergaičiukė pardavinėjo knygas užsienio kalba ir buvo stovas su juodai-baltais atvirukais (nestandartinio dydžio - daug didesni už įprastus ir kaina ar tai ne po 3 Lt), o atvirukai buvo padėti prie žodynų, ant stalo.

Žinok, sudėtinga man persikraustyti...esu toks įpročių, konservatoriškas žmogus..vienąkart paskaitinėjau naują forumą, bet dar neprisiregistravau..Na, gal kada nors blush2.gif
Atsakyti
Ojei kiek gėrių, kaip noooooooooooooooriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 02 21, 19:17)
Žinok, sudėtinga man persikraustyti...esu toks įpročių, konservatoriškas žmogus..vienąkart paskaitinėjau naują forumą, bet dar neprisiregistravau..Na, gal kada nors blush2.gif

tai daug ten konservatorių pas mum, raudojo raudojo, bet dabar apsiprato, ir, regis, jau pradeda džiaugtis.
na, tu kai prisiruoši, bet tik žinok, kad mes tavęs pasigendam ten ir nepamirštam mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniaus fotografijos galerijos atvirukai (iškart atspėjo, kad 'žaidžiu postcrossing'ą, nes daug atvirukų prisirinkau biggrin.gif ).

Sauliaus Saladūno, Stasio Povilaičio, Marijos Čirkienės, Aleksandro Macijausko,
Kęstučio Stoškaus, R. Vikšraičio, Viliaus Ivanausko, Algimanto Aleksandravičiaus, Stanislovo bagdonavičiaus fotografijų atvirukai (po 1 Lt/vnt. galima rinktis iš gana gausios krūvos - čia tik dalis, man labiausiai patikę ax.gif ):
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jono Kalvelio fotografijų rinkinys (16 atvirukų - 5 Lt):
user posted image

user posted image

Seminaro "Nida 2012" atvirukai (įvairūs fotomeninkų darbai, dydis nestandartinis - pailgi, 10 atvirukų - 2 Lt):
user posted image

Buvo ir kitas rinkinys (10 atvirukų - 2 Lt), autorės nebepamenu..bet nebenupirkau.

Ir visi "pernykščiai": "Miau", "Nepavadinta", japoniškieji, krepšinio ir t.t.

Na, ir totalus apsipirkimas doh.gif
Retro-vintage atvirukų rinkinys metalinėje dėželėje (20 atvirukų, 10 vokų - 30 Lt). Mugėj buvau pradarius, dar klausinėjau apie juos...o parsinešiau ir paaiškėjo, kad dvigubi, ir visų po 5 vnt (4 rūšių) doh.gif :
user posted image
Buvo ir daugiau tų dėželių, bet nepirkau, nes ne mano skonio blush2.gif
Papildyta:
Tai tiek pirkinių biggrin.gif

Atvirukų buvo ir daugiau stenduose - buvo rinkinys su "Utena", Anykščių stende atvirukai palaidi, Valdovų rūmų atvirukai (nerodysiu, pernai irgi pirkom..po 50 сnt/vnt), ai, dar "Nieko rimto" po 1 Lt/vnt (nefotografavau, nes visus galit rasti tinklapyje ir turbūt žinot).

Kai kur stenduose atvirukų duoda perkant knygas (bet nelabai mačiau kokie, nes buvo maišiuke ir gali pamatyt, tik kai knygą įdeda ax.gif

Gal buvo ir daugiau...atvirai pasakius, žmonių - minios (netikėta man tai..galvojau tikrai nebus tiek unsure.gif ), kai kur net sunku prasibraut, pavargau, sukaitau, paskaudo kojas - 3 ir 4 sales jau sakyčiau 'apibėgau', tai tikrai galėjau kažką ir praleisti...
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2013 02 21, 19:16)
Nerealumas  blink.gif  o tą atvirukų dėžutę ir kitus gal vėliau kur nors eitų nusipirkt..?  unsure.gif

Aš galiu tik nurašyt kas ant dėželės:
www.gautier-languereau.fr
ISBN 978-2-01-393173-1

Va, radau internete kaip atrodė supakuota:
http://www.librairie...tier-languereau

O kur LT prekiauja, net neįsivaizduoju verysad.gif Nes kiek pažiūrėjau, tai daugiausia buvo žodynai, po to tie Paryžiaus vaizdų atvirukai ir šiaip gražūs juodai-balti (labai dideli, kai kurie dvigubi, celofanuoti ir nepigūs)..vien dėl to stendo priėjau..O dėželė buvo ant stalo, net į akis nekrentanti.
Atsakyti