Vilniaus fotografijos galerijos atvirukai (iškart atspėjo, kad 'žaidžiu postcrossing'ą, nes daug atvirukų prisirinkau

).
Sauliaus Saladūno, Stasio Povilaičio, Marijos Čirkienės, Aleksandro Macijausko,
Kęstučio Stoškaus, R. Vikšraičio, Viliaus Ivanausko, Algimanto Aleksandravičiaus, Stanislovo bagdonavičiaus fotografijų atvirukai (po 1 Lt/vnt. galima rinktis iš gana gausios krūvos - čia tik dalis, man labiausiai patikę

):
Papildyta:
Jono Kalvelio fotografijų rinkinys (16 atvirukų - 5 Lt):
Seminaro "Nida 2012" atvirukai (įvairūs fotomeninkų darbai, dydis nestandartinis - pailgi, 10 atvirukų - 2 Lt):
Buvo ir kitas rinkinys (10 atvirukų - 2 Lt), autorės nebepamenu..bet nebenupirkau.
Ir visi "pernykščiai": "Miau", "Nepavadinta", japoniškieji, krepšinio ir t.t.
Na, ir totalus apsipirkimas

Retro-vintage atvirukų rinkinys metalinėje dėželėje (20 atvirukų, 10 vokų - 30 Lt). Mugėj buvau pradarius, dar klausinėjau apie juos...o parsinešiau ir paaiškėjo, kad dvigubi, ir visų po 5 vnt (4 rūšių)

:

Buvo ir daugiau tų dėželių, bet nepirkau, nes ne mano skonio
Papildyta:
Tai tiek pirkinių
Atvirukų buvo ir daugiau stenduose - buvo rinkinys su "Utena", Anykščių stende atvirukai palaidi, Valdovų rūmų atvirukai (nerodysiu, pernai irgi pirkom..po 50 сnt/vnt), ai, dar "Nieko rimto" po 1 Lt/vnt (nefotografavau, nes visus galit rasti tinklapyje ir turbūt žinot).
Kai kur stenduose atvirukų duoda perkant knygas (bet nelabai mačiau kokie, nes buvo maišiuke ir gali pamatyt, tik kai knygą įdeda
Gal buvo ir daugiau...atvirai pasakius, žmonių - minios (netikėta man tai..galvojau tikrai nebus tiek

), kai kur net sunku prasibraut, pavargau, sukaitau, paskaudo kojas - 3 ir 4 sales jau sakyčiau 'apibėgau', tai tikrai galėjau kažką ir praleisti...
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2013 02 21, 19:16)
Nerealumas

o tą atvirukų dėžutę ir kitus gal vėliau kur nors eitų nusipirkt..?
Aš galiu tik nurašyt kas ant dėželės:
www.gautier-languereau.fr
ISBN 978-2-01-393173-1
Va, radau internete kaip atrodė supakuota:
http://www.librairie...tier-languereau
O kur LT prekiauja, net neįsivaizduoju

Nes kiek pažiūrėjau, tai daugiausia buvo žodynai, po to tie Paryžiaus vaizdų atvirukai ir šiaip gražūs juodai-balti (labai dideli, kai kurie dvigubi, celofanuoti ir nepigūs)..vien dėl to stendo priėjau..O dėželė buvo ant stalo, net į akis nekrentanti.