Pasimeciau tarp tu musu darytu rinkiniu
Fotki nerandu...
Na,ant to atviruko uzrasas:"This had to be a book cover".
Fotki neleidžia įdėti jo
Taip,taip sitas
Dideliausias dekui kisute
Kokie įspūdžiai, grobiai iš Knygų mugės? Kas buvot, kaip patiko?
Aš buvau, bet neilgai...tačiau kiek spėjau, tai atvirukų papirkau [/color]
Einu fotkint ir parodysiu
Aš buvau, bet neilgai...tačiau kiek spėjau, tai atvirukų papirkau [/color]
Einu fotkint ir parodysiu
Taigi apie pirkinius..
Iš anksto atsiprašau už foto kokybę
Atvirukų daug, aš prasta fotografuotoja, tad bendrais štrichais parodysiu ką galim nupirkt
"Metų pirkinys" šioje knygų mugėje yra prancūzų leidyklos www.gautier-languereau.fr atvirukų rinkinys
Iliustracijos: keistos, nežemiškos, magiškos, romantiškos..įvairiausios - nuostabioj dėželėj. Rinkinio kaina - 60 Lt (100 skirtingų atvirukų):
Atvirukų chaosas
:

Dėželė:

Papildyta:
Atvirukai po 1 Lt/vnt (grupės "Skylė")
Nemokami, trijų rūšių, su sentencijom:

6 vnt. atvirukų su arkliais už 2 lt (perforuoti, atsiplėšia gražiai):

Algio Griškevičiaus fotografijų rinkinys (60 atvirukų - 30 Lt) iš Exhibition stages at the Danish Museum of Photograhy 2012-2013:

Iš anksto atsiprašau už foto kokybę
"Metų pirkinys" šioje knygų mugėje yra prancūzų leidyklos www.gautier-languereau.fr atvirukų rinkinys
Atvirukų chaosas

Dėželė:

Papildyta:
Atvirukai po 1 Lt/vnt (grupės "Skylė")

Nemokami, trijų rūšių, su sentencijom:

6 vnt. atvirukų su arkliais už 2 lt (perforuoti, atsiplėšia gražiai):

Algio Griškevičiaus fotografijų rinkinys (60 atvirukų - 30 Lt) iš Exhibition stages at the Danish Museum of Photograhy 2012-2013:

ajajajajai, o kuriam čia stende tie prancūziški atvirukai? o kitokių buvo?
rasma, ateiki pas mum, mes labai gailim tave čia palikti
Nerealumas
o tą atvirukų dėžutę ir kitus gal vėliau kur nors eitų nusipirkt..?
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 21, 19:11)
ajajajajai, o kuriam čia stende tie prancūziški atvirukai? o kitokių buvo?
Bandysiu atpasakot
Žinok, sudėtinga man persikraustyti...esu toks įpročių, konservatoriškas žmogus..vienąkart paskaitinėjau naują forumą, bet dar neprisiregistravau..Na, gal kada nors
Ojei kiek gėrių, kaip noooooooooooooooriu
QUOTE(Rasma @ 2013 02 21, 19:17)
Žinok, sudėtinga man persikraustyti...esu toks įpročių, konservatoriškas žmogus..vienąkart paskaitinėjau naują forumą, bet dar neprisiregistravau..Na, gal kada nors 
tai daug ten konservatorių pas mum, raudojo raudojo, bet dabar apsiprato, ir, regis, jau pradeda džiaugtis.
na, tu kai prisiruoši, bet tik žinok, kad mes tavęs pasigendam ten ir nepamirštam
Vilniaus fotografijos galerijos atvirukai (iškart atspėjo, kad 'žaidžiu postcrossing'ą, nes daug atvirukų prisirinkau
).
Sauliaus Saladūno, Stasio Povilaičio, Marijos Čirkienės, Aleksandro Macijausko,
Kęstučio Stoškaus, R. Vikšraičio, Viliaus Ivanausko, Algimanto Aleksandravičiaus, Stanislovo bagdonavičiaus fotografijų atvirukai (po 1 Lt/vnt. galima rinktis iš gana gausios krūvos - čia tik dalis, man labiausiai patikę
):

Papildyta:
Jono Kalvelio fotografijų rinkinys (16 atvirukų - 5 Lt):

Seminaro "Nida 2012" atvirukai (įvairūs fotomeninkų darbai, dydis nestandartinis - pailgi, 10 atvirukų - 2 Lt):

Buvo ir kitas rinkinys (10 atvirukų - 2 Lt), autorės nebepamenu..bet nebenupirkau.
Ir visi "pernykščiai": "Miau", "Nepavadinta", japoniškieji, krepšinio ir t.t.
Na, ir totalus apsipirkimas
Retro-vintage atvirukų rinkinys metalinėje dėželėje (20 atvirukų, 10 vokų - 30 Lt). Mugėj buvau pradarius, dar klausinėjau apie juos...o parsinešiau ir paaiškėjo, kad dvigubi, ir visų po 5 vnt (4 rūšių)
:

Buvo ir daugiau tų dėželių, bet nepirkau, nes ne mano skonio
Papildyta:
Tai tiek pirkinių
Atvirukų buvo ir daugiau stenduose - buvo rinkinys su "Utena", Anykščių stende atvirukai palaidi, Valdovų rūmų atvirukai (nerodysiu, pernai irgi pirkom..po 50 сnt/vnt), ai, dar "Nieko rimto" po 1 Lt/vnt (nefotografavau, nes visus galit rasti tinklapyje ir turbūt žinot).
Kai kur stenduose atvirukų duoda perkant knygas (bet nelabai mačiau kokie, nes buvo maišiuke ir gali pamatyt, tik kai knygą įdeda
Gal buvo ir daugiau...atvirai pasakius, žmonių - minios (netikėta man tai..galvojau tikrai nebus tiek
), kai kur net sunku prasibraut, pavargau, sukaitau, paskaudo kojas - 3 ir 4 sales jau sakyčiau 'apibėgau', tai tikrai galėjau kažką ir praleisti...
Papildyta:
Aš galiu tik nurašyt kas ant dėželės:
www.gautier-languereau.fr
ISBN 978-2-01-393173-1
Va, radau internete kaip atrodė supakuota:
http://www.librairie...tier-languereau
O kur LT prekiauja, net neįsivaizduoju
Nes kiek pažiūrėjau, tai daugiausia buvo žodynai, po to tie Paryžiaus vaizdų atvirukai ir šiaip gražūs juodai-balti (labai dideli, kai kurie dvigubi, celofanuoti ir nepigūs)..vien dėl to stendo priėjau..O dėželė buvo ant stalo, net į akis nekrentanti.
Sauliaus Saladūno, Stasio Povilaičio, Marijos Čirkienės, Aleksandro Macijausko,
Kęstučio Stoškaus, R. Vikšraičio, Viliaus Ivanausko, Algimanto Aleksandravičiaus, Stanislovo bagdonavičiaus fotografijų atvirukai (po 1 Lt/vnt. galima rinktis iš gana gausios krūvos - čia tik dalis, man labiausiai patikę

Papildyta:
Jono Kalvelio fotografijų rinkinys (16 atvirukų - 5 Lt):

Seminaro "Nida 2012" atvirukai (įvairūs fotomeninkų darbai, dydis nestandartinis - pailgi, 10 atvirukų - 2 Lt):

Buvo ir kitas rinkinys (10 atvirukų - 2 Lt), autorės nebepamenu..bet nebenupirkau.
Ir visi "pernykščiai": "Miau", "Nepavadinta", japoniškieji, krepšinio ir t.t.
Na, ir totalus apsipirkimas
Retro-vintage atvirukų rinkinys metalinėje dėželėje (20 atvirukų, 10 vokų - 30 Lt). Mugėj buvau pradarius, dar klausinėjau apie juos...o parsinešiau ir paaiškėjo, kad dvigubi, ir visų po 5 vnt (4 rūšių)

Buvo ir daugiau tų dėželių, bet nepirkau, nes ne mano skonio
Papildyta:
Tai tiek pirkinių
Atvirukų buvo ir daugiau stenduose - buvo rinkinys su "Utena", Anykščių stende atvirukai palaidi, Valdovų rūmų atvirukai (nerodysiu, pernai irgi pirkom..po 50 сnt/vnt), ai, dar "Nieko rimto" po 1 Lt/vnt (nefotografavau, nes visus galit rasti tinklapyje ir turbūt žinot).
Kai kur stenduose atvirukų duoda perkant knygas (bet nelabai mačiau kokie, nes buvo maišiuke ir gali pamatyt, tik kai knygą įdeda
Gal buvo ir daugiau...atvirai pasakius, žmonių - minios (netikėta man tai..galvojau tikrai nebus tiek
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2013 02 21, 19:16)
Aš galiu tik nurašyt kas ant dėželės:
www.gautier-languereau.fr
ISBN 978-2-01-393173-1
Va, radau internete kaip atrodė supakuota:
http://www.librairie...tier-languereau
O kur LT prekiauja, net neįsivaizduoju