Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

mergikės, nuskenavau prancūziško rinkinio atvirukus ir noriu sukelti čia, į atskirą albumėlį: http://public.fotki....-atvirlaikiai-/

Bet man neleidžia prisijungti su ansktesniais duomenimis g.gif Rašo, kad vartotojo vardas ar slaptažodis - neteisingi. Bet anksčiau, taigi buvau prisijungus, kažkada jau kėliau...gal kas keitėsi? g.gif unsure.gif

Skanuoju ir kitus rinkinius, kaip ir galėčiau sudėt...bet..gal kas pagelbėsit su naujais prisijungimo duomenimis?
Atsakyti
man irgi neleidžia... nieks nekeitėt???
Atsakyti
Matyt kažkas keitė, nes jau daug kartų bandžiau - neprisijungiu schmoll.gif

Jeigu kažkas žinot kaip prisijungti, parašykit AŽ, būtų gerai viską vienoje vietoje dėti ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patikslintus duomenis 4u.gif

Kaip tik kraunu 'prancūzus' ir dar įdėsiu Lt fotomeninkų...skanuoju iš eilės viską - gal dar šiandien nemažai sukrausiu smile.gif
Atsakyti
Bet kaip ir visad paskutiniu metu - keleto skanų nerodo...
Atsakyti
liepaegle, man neįtikėtina, bet ir antras 100-uko atvirukas manęs niekaip nepasiekia smile.gif

aš tikriausiai vienintelė tokio negavusi? smile.gif
Atsakyti
Pagaliau greit persikraustysiu clap.gif
Postcrossingą sustabdžiau nuo rugsėjo vidurio doh.gif verysad.gif Jau laukiu nesulaukiu kada į mano naująją pašto dėžutę plauks atvirukai smile.gif

Kaip jūs čia begyvenat? Naujų atvirukų rinkinių negaminot? smile.gif
Atsakyti
Labas,

nėra labai didelio noro naršyti ten, ir laiko nelabai yra. Gavau MŽ nuo Sleepy Hat, nerealus atvirukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Aciu:)

Kisute, ar niekas neatejo nuo manes?
Atsakyti
Aha, jau vakar rašiau, kad pati sau pavydžiu... Dėkui už tą grožį, nei kiton pusėn žiūrėt nereikia, aišku, iš kur atėjo... biggrin.gif Faaainas...

Mergaitės, nenorit eiti į naujus namus?
Atsakyti
Kisute, as aname forume nesilankau, po pertraukos uzejau cia:).
Kaip smagu, kad viskas gerai ir patiko:).
Atsakyti
O kur tie nauji namai ir "anas forumas"? g.gif
Atsakyti
######
Atsakyti