Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Labas vakaras, paskaičiau, kad persikėlėt į kitą forumiuką bet gal visgi ir man kas padėsit blush2.gif
norėčiau iš kažkur gauti nemokamų atviručių blush2.gif vieną psl buvau radus, bet jau išsiuntinėjau atvirukus, o pirmoj žinutėj įdėtos nuorodėlės jau nebeveikia, kaip suprantu (nors man kažką vokiškai rašo, o aš tos kalbos nemoku)
tad jei kas galėtų numesti nuorodų iš kur gauti atviručių for free, būčiau dėkinga 4u.gif ačiū
Atsakyti
Žinok, prieš kokį mėnesį per tas vokiškas nuorodas dar užsisakiau ir gavau. Jose į paiešką pabandyk postkartte įvesti. Aš vokiškai nė bum bum, bet kažkaip užsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 10 24, 23:41)
Žinok, prieš kokį mėnesį per tas vokiškas nuorodas dar užsisakiau ir gavau. Jose į paiešką pabandyk postkartte įvesti. Aš vokiškai nė bum bum, bet kažkaip užsisakiau.

išbandžiau bet neranda nieko verysad.gif dėkui už pagalba vistiek 4u.gif
Atsakyti
duokite nuorodą į naują forumą.
ir parašykite man plz, iš kur man žinoti savo atviruko ID koda??

Atsakyti

QUOTE(taburete @ 2013 11 06, 10:50)
duokite nuorodą į naują forumą.
ir parašykite man plz, iš kur man žinoti savo  atviruko ID koda??

######

O ID gauni kai postcrossing.com puslapyje paspaudi "send a postcard". Gauni ir adresą žmogaus, kuriam turi nusiųsti atviruką ir ID kuri turi užrašyti and TO atviruko. ID kas kartą kitoks.
Atsakyti
Sveikos. Apie kokį čia naują forumą kalba, man šis pats geriausias biggrin.gif Senokai nesilankiau, buvau užmetus postcrossing'ą, paskui sugrįžus, paskui vėl užmetus... Dabar neseniai pasiekiau 50 išsiųstų atvirukų ribą ir kad pasipylė gauti atvirukai blink.gif Turėjau 50 išsiųstų ir 60 gautų. Bet dabar, kiek beregistruotų (jau 58), nebegaunu atvirukų, matyt turi išsilyginti g.gif Bet vis tiek apmaudu, siunčiu, registruoja, o pati negaunu. Ne mano kaltė juk, kad perteklium prieš tai užvertė biggrin.gif

Čia nuoroda į gautų atvirukų sieną blush2.gif http://www.postcross...ytauteS/gallery
Atsakyti

QUOTE(Digse @ 2013 11 24, 10:15)
Sveikos. Apie kokį čia naują forumą kalba, man šis pats geriausias biggrin.gif Senokai nesilankiau, buvau užmetus postcrossing'ą, paskui sugrįžus, paskui vėl užmetus... Dabar neseniai pasiekiau 50 išsiųstų atvirukų ribą ir kad pasipylė gauti atvirukai  blink.gif  Turėjau 50 išsiųstų ir 60 gautų. Bet dabar, kiek beregistruotų (jau 58), nebegaunu atvirukų, matyt turi išsilyginti g.gif  Bet vis tiek apmaudu, siunčiu, registruoja, o pati negaunu. Ne mano kaltė juk, kad perteklium prieš tai užvertė biggrin.gif

Čia nuoroda į gautų atvirukų sieną blush2.gif http://www.postcross...ytauteS/gallery

Viena žinute aukščiau naujo forumo adresas. Šis gal ir labai geras, bet tiesiog diskutuojame, žaidžiame, mainomės kitur ir tiek.
Atsakyti
Ar is fotki trinat atviruku skanus? unsure.gif
Atsakyti
Ištraukiau siųsti atvirukus į Peru ir Kazachstaną thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(*finy* @ 2013 11 25, 19:13)
Ar is fotki trinat atviruku skanus?  unsure.gif

Fotki serverius keitė ir pametė žmonių nuotraukas, tame tarpe ir mūsų skanus :/
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 11 26, 09:17)
Fotki serverius keitė ir pametė žmonių nuotraukas, tame tarpe ir mūsų skanus :/

Vajei kaip gaila verysad.gif Gal turit kur kitur sudetus?Kai budavo ten sudeta viskas,pas save net nesisaugojau...
Atsakyti
Sveiki, esu anglų kalbos mokytoja.Norėjau paklausti, ar tiktų šis puslapiukams mano 14-15 metų mokinukams? O gal per anksti? ax.gif Ačiū
Atsakyti