Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

Teisybes_ieskotoja o jus cia apie lietuviska puslapiuka ?
Atsakyti
O yra lietuviškas? blink.gif
Atsakyti
O saugu duoti savo adresą? ax.gif Aš kaip nuo jaunystės pratinta per daug neskleisti savo adreso, tai kažkaip baiminuosi ar saugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 01 07, 12:15)
O yra lietuviškas?  blink.gif

Lietuviškas, su galūne .lt (vietoj .com) yra tik forumas bendravimui.

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 01 07, 13:45)
O saugu duoti savo adresą?  ax.gif Aš kaip nuo jaunystės pratinta per daug neskleisti savo adreso, tai kažkaip baiminuosi ar saugu  blush2.gif

O kaip jūs suprantat tą saugumą? g.gif

Adresas nebus matomas kitiems ir rodomas viešai. Jūs norėdama siųsti gausite adresą (postcrossing.com puslapyje jis matomas tik konkrečiam siuntėjui) ir jūsų adresą gaus tik tas žmogus, kuriam jus parinks sistema.
Postcrossing'o sis-mos taisyklės draudžia viešinti svetimus adresus, rodyti kitą atvirlaiškio pusę su adresu, dalintis adresu su kitais.

Aš dalyvauju 5 metus, beveik 2000 atvirukų jau gauta ir išsiųsta. Nieko nenutiko. Joks kinas nesibeldė netikėtai į duris biggrin.gif , negavau jokių atvirukų iš nežinia kur (kad kažkas būtų gavęs mano adresą be žinios).
Tai man saugu.
Šiuo metu pastoviai keliauja 48 atvirukai..vid. kasdien gaunu po 3 ir pan.išsiunčiu kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 01 07, 12:15)
O yra lietuviškas?  blink.gif

Lietuviskam ne tik bendraujam, bet ir dalyvaujam taguose, keiciames atvirukais .

Mano adresas uzrasytas profilyje tai iki siol nebuvo del sito jokiu problemu smile.gif Kartais kas nors atsiuncia atviruka
Atsakyti
Bijant duoti adresą, galima pašte nuomoti pašto dėžutę 4u.gif Tik tiek, kad pastoviai reiks užeit pasiimt pašto ir paslauga - mokama (ir ne visuose pašto skyriuose yra).
Papildyta:
QUOTE(Avonuke @ 2015 01 07, 16:26)
Lietuviskam ne tik bendraujam, bet ir dalyvaujam taguose, keiciames atvirukais .

Taip, bet naujokams iki tag'ų dažnai dar toli ax.gif
Aš net senbuvė tame nedalyvauju.

Pradžia vis vien tame forume bus nuo bendravimo, o kol žmogus nel.pažįstamas, tai dažname forume jis dar būna ir praignoruojamas ax.gif (kalbu apibendrintai, netaikau konkrečiai šiam ar kitam forumui).

Nesi orėjo suklaidinti, kad lietuviškas puslapis yra tas pats kas postcrossing.com.
Tokiu principu veikiančios LT svetainės nėra, rusai turi tik savo biggrin.gif
Atsakyti
Rasma,ar teko šiemet siųsti?Šiandien pabandžiau nueiti iki pašto.... doh.gif Kokios kainos markučių dabar?Spaudos kioske kiek klausiu dar vis neturi.
Atsakyti
Teko, šiemet jau 59 išsiunčiau ax.gif (tiesa, dalis dar su pernykščiais ženkliukais), naujųjų tik 20 pirkau.

Pašto ženkliukų laisvai gavau tik PC Akropolyje (Apie Vilnių kalbu), salelėje netoli "Audimo". Eilių nebuvo, 2 žmonės ne eilė man ax.gif

Ženkliukai išleisti dvigubu nominalu - t.y. ant jų ir senoji kaina Lt, ir naujoji €.
Pirmenybinis į ES - 2.80 Lt/ 0.81 €, į kitas šalis pirmenybinis 2.90 Lt/ 0.84 €
Nepirmenybinis į ES - 2.60 Lt/ 0.75 €, į kitas šalis - 2.45 Lt / 0.71 €

Prieš tai aplėkiau 3 artimiausius pašto skyrius - klaikios eilės ir daugelis neturėjo išvis ženkliukų, arba nominalais, kai reiktų daug kombinuot doh.gif

Aš pirkau pirmenybinius, tai gavau pobaisius su LT pirmuoju kosminiu palydovu ir visai gražius kalėdinius.

Tarifai ir čia: http://www.post.lt/l...uzsieni-tarifai

Atvirlaiškiai ir laiškai pakliūna į kategoriją - iki 20 g.
Atsakyti
Į ES brangiau nei kitur? unsure.gif O 2,15lt pradingo? Aš buvau užsipirkusi nemažai,tai iki naujų stengiausi išsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2015 01 07, 18:03)
Į ES brangiau nei kitur?  unsure.gif O 2,15lt pradingo? Aš buvau užsipirkusi nemažai,tai iki naujų stengiausi išsiųsti.

Nepirmenybiniai, taip išeina. Man atrodo, jog vien dėl to, jog į ES korespondencijos siunčiama daugiau cool.gif

O kainos keitėsi praeitų metų rugpjūtį (brango) ir tas kas buvo 2.15 dabar jau 2.60 Lt

Nekito kainos tik nepirmenybinių į ne ES šalis, jei gerai pamenu.

Aš pati nežinojau, kitam forume pasakė, kad ženkliukai galios iki 2017 m, tai kas liko dar bus galima panaudoti.
Išsisaugojau nuorodą kiek koks ženkliukas bus vertas nauja valiuta: http://www.post.lt/l...i-litais-eurais
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 07, 18:57)
O kainos keitėsi praeitų metų rugpjūtį (brango) ir tas kas buvo 2.15 dabar jau 2.60 Lt

Nu joooo... O aš pilnu tempu iki naujų po 2,15 siunčiau.Bet žinokit visi ir nuėjo hihihi.gif Dėkui už visas nuorodas.Apsišviesti reikės aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2015 01 07, 19:02)
Nu joooo... O aš pilnu tempu iki naujų po 2,15 siunčiau.Bet žinokit visi ir nuėjo  hihihi.gif Dėkui už visas nuorodas.Apsišviesti reikės aciuks.gif

Gali būti ir taip. Nežinai ir galvos neskauda, keliauja sau biggrin.gif Gal geranoriški pašto darbuotojai kliuvo smile.gif Man yra grįžę atvirukai, kai vos 5 cnt buvau apsiskaičiavus (per mažai užklijavus). Bet buvo, kad išvis ženkliuką pamiršau ir laiškas nukeliavo biggrin.gif
Atsakyti