Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(Rasma @ 2015 01 07, 19:16)
Bet buvo, kad išvis ženkliuką pamiršau ir laiškas nukeliavo biggrin.gif

Čia geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 07, 17:49)

Va va, eilės pašte kosminės...
Noriu išsiųsti pirmuosius savo atvirukus, bet nesiryžtu stovėt eilėje biggrin.gif
Atsakyti
Ir neįsivaizduoju kada tos eilės baigsis doh.gif Eurus keis paštas berods 3 mėn.? Tai dabar kas nespės per tas 15 d. jų išleist, tai lėks į paštus ir bankus vėl doh.gif

Aš ryt nusiteikus vėl važiuot į PC ženklų, kitaip nebus..kasdien minu į paštą ir pamačius tas eiles apsisukus išeinu. Negaliu su mažu vaiku tiek stovėt ir laukti doh.gif
Atsakyti
Rasma, o ko neužsisaksi internetu?

Eina sau, kaip man patinka USA ženklų politika- nominalai USA FOREVER ir OVERSEAS FOREVER. Nėra ženklų galuojimo pabaigos, ty gali pabbrangti, bet nenukentėsi, jei buvai užsipirkęs.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 08, 20:04)
Rasma, o ko neužsisaksi internetu?

Pašto el.parduotuvė jau ilgai neveikia ir nėra jokios inf-jos kada veiks 4u.gif
Anksčiau užsakinėdavau ir vėl su malonumu užsisakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 08, 21:23)
Pašto el.parduotuvė jau ilgai neveikia ir nėra jokios inf-jos kada veiks 4u.gif
Anksčiau užsakinėdavau ir vėl su malonumu užsisakyčiau.

aišku, panašiai ir pagalvojau, kad dėl naujos valiutos ar pan. sutrikimai. čia tiesiog sutrikimai.

aš šiandien išsiunčiau tris atvirukus pusbroliams gimtadienių proga, manau, pašto ženklai labai patiks - su Betmenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 08, 21:44)
aš šiandien išsiunčiau tris atvirukus pusbroliams gimtadienių proga, manau, pašto ženklai labai patiks - su Betmenu smile.gif

Aš irgi atviruką iš USA gavau su šiuo ženklu, tai berniokas išsižiojęs žiūrėjo biggrin.gif

Taip, paštas nelabai susitvarko su savo f-jom. Vienuose skyriuose - viena tvarka, kituose - kita. Ir kaip tyčia, tų kur netoli manęs, blogesnė tvarka nei kituose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 08, 21:48)
Aš irgi atviruką iš USA gavau su šiuo ženklu, tai berniokas išsižiojęs žiūrėjo biggrin.gif

kiek buvo užlijuota? bigsmile.gif nes reikia 3 vnt.į užsienį, jeigu USA Forever. Batmano temos iš viso 5 skirtingi ženklai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 08, 22:04)
kiek buvo užlijuota?  bigsmile.gif nes reikia 3 vnt.į užsienį, jeigu USA Forever. Batmano temos iš viso 5 skirtingi ženklai.

Trys 4u.gif
Batmanas toks:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar yra cia merginu is uk kurios dalyvaujat postcrossin'e? Kur jus perkat atvirukus, kaip uz kiek, kur labiau apsimoka pirkt, kur grazesni ir panasiai. Gal galit mane naujoke apsviest. blush2.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju, o kaip atvirukai nueina tarkim į Rusiją, Kiniją ir pan, kur kitoks raštas? Dabar siunčiu į Rusiją ir galvoju, o kaip jie perskaitys adresą, jei jis užrašytas ne rusiškai? blush2.gif
Atsakyti
Kartais kinai įdeda adresą lot.rašmenimis ir dar prideda hieroglifinį adreso variantą. Yra manoma, kad hieroglifais užrašytas adresas geriau, nes nukeliauja atvirukai greičiau. Anksčiau spausdindavau ir klijuodavau ant atvirukų, dabar rašau ranka lot.rašmenimis ( bet aiškiai ir spausdintinėmis raidėmis). Nepastebėjau keliavimo greitumo skirtumo ax.gif Plius minus pan. nukeliauja.

Tas pats ir į Rusiją, nukeliauja ir nerašant kirilica 4u.gif Nors aš pati rusų kalbą gerai moku ir rašau rusų kalba.
Atsakyti