Laba diena.
QUOTE(Alekto @ 2013 02 19, 07:34)
Papasakokit,ką jūs darot su tom šparaginėm

? Kiek ragavus esu ir patroškintas,ir vakuotas,tai man nesusipratimas pasirodė

Kur jas naudot?
Matyt kaip ir visos- saldau, po to i troskinius, sriubas.Aisku, pradzioj isdalinu visiems,o kas lieka tai saldau. Siemet pribrendau jau ir vakavimams. Drauges mama labai skaniai jas marinuoja, reikes iskvosti kaip.
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 19, 07:50)
As megstu jas vienas valgyti pasikepusi anr sviesto... Dedu i omleta. Darau salotas: sparagines pupeles+agurkas-labai gaivios

I troskinius imetu, sriuba. NA, tik, kad maniskiai buna pasispjaudo, tai as viena daznai valgau
Reikes pameginti
QUOTE(vasarema @ 2013 02 19, 08:52)
Pas mus šparaginių dar niekada nebuvo per daug. Lieka agurkų, uogienių, mišrainių, o šparaginės susivalgo. Labiausiai patinka konservuotos saldžiarūgščiai. Gal kas Vilniuje aptiks vijoklinių šparaginių pupelių sėklų, praneškit prašau, ar ruošiasi atsisiųsti, prisidėčiau.
Gal galima recepta? Jei negalima cia rasyt, tai gal i az, jei nesunku
Pas mane dabar vyksta receptu medziokle visokiu vakavimu, net stiklainius rinkti pradejau. O zegnojausi, spjaudziau per peti, kad jau kuo kuo, bet jokiais marinavimais neuzsiimsiu. Vat ir prisispjaudziau
Dar daug buvo kalbeta apie zirnius ir ju veises. Tai as kelinti metai perku sparaginius zirnius, juos net su luobele galima valgyti. Dabar jau jie vadinasi cukriniai, nebe sparaginiai man rodos.