Merginos, kada reiktų pasėti svogūnus 'Exibition'?
QUOTE(indregu @ 2013 02 21, 17:35)
Merginos, kada reiktų pasėti svogūnus 'Exibition'?
Ant pakelio parašyta XII-I, kai noris gigantų, bet aš sėsiu kartu su visom likusiom sėklom kovą, tik žvilgtelėsiu kada tinkamas momentas
QUOTE(yerena @ 2013 02 21, 16:40)
Ant pakelio parašyta XII-I, kai noris gigantų
aš manau, kad sausį per anksti juos sėt

QUOTE(saintlina @ 2013 02 21, 17:54)
aš manau, kad sausį per anksti juos sėt
Aš sėju kovo gale ar net balandį, ir užauga nemaži, virš 700 g/vnt.

Aš galvoju, kad tas nurodymas yra valstybėms su šiltesnėmis žiemomis, pvz. UK ar Vokietija. Kažkada daiginau nuo vasario, tai prieš išsodinant į lauką teko trumpinti laiškų ilgį porą kartų dar ant palangių...
Ačiū, lauksiu kovo

sveikos,
svogūnus gigantus pernai sėjau kovo 9, bet drąsiai laiką galima vėlinti kokiai savaitei ar dviems
dėkui už žinias apie salierus
o jei juos siauresne kartonine dėžute apmaut, gal greičiau būtų nei apraišiot
Saintlina, jei atliktų koks baklažanas iš Tavo darželio, gal duotum pabandymui
svogūnus gigantus pernai sėjau kovo 9, bet drąsiai laiką galima vėlinti kokiai savaitei ar dviems

dėkui už žinias apie salierus

Saintlina, jei atliktų koks baklažanas iš Tavo darželio, gal duotum pabandymui

QUOTE(jurginėlis @ 2013 02 22, 13:37)
jei tik sudygs kiek prisėjau - laisvai

QUOTE(saintlina @ 2013 02 22, 15:41)
jei tik sudygs kiek prisėjau - laisvai
Man šiemet su jais nesusipratimas gavosi, tai baklažanų rekordiškas skaičius ant radiatoriaus šonus kaitina.

Gal jau ir rašėte, bet primink, kaip jūsų baklažanai vadinasi. Nevisi baklažanai gerai dygsta

QUOTE(Para @ 2013 02 22, 14:10)
Gal jau ir rašėte, bet primink, kaip jūsų baklažanai vadinasi. Nevisi baklažanai gerai dygsta 

šiemet net trejus sėjau

QUOTE(saintlina @ 2013 02 22, 20:13)
šiemet net trejus sėjau
Visad auginu Rosa Bianca (šitie išties ilgokai dygsta). Šiemet dar Madonna (išdygo per kelias dienas) ir Фиолетовое чудо (dar tik vakar pasėjau, nežinau, kada nosis iškiš).

Ačiū, užsirašiau

O tuos vakar sėtus lauke auginsi ar šiltnamyje, nes vėlai sėti pas mane nespėja vaisių užmegzti. Šiemet su baklažanais nepasisekė: vienus sėjau sausio pabaigoj (visada tai darydavau), bet po "žemės drebėjimo" reikėjo iš naujo sėti (antros sėjos jau išgygo

QUOTE(Rami_Ledi @ 2013 02 22, 20:03)
Sveikos mergaitės.
Kas žino, kada kovo pradžioje paprikas ir pomidorus sėti? Nu skirtingose laikraščiuose skirtingos datos, negaliu susigaudyti.

Kas žino, kada kovo pradžioje paprikas ir pomidorus sėti? Nu skirtingose laikraščiuose skirtingos datos, negaliu susigaudyti.

Pomidoru temoje snd. buvo rimtai diskutuota ir patarta.