Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-17

Man tai visai gražu:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2013 02 21, 17:39]
Man tai visai gražu:

Ir man patinka, kaip mažos puokštytės vazelėse "pamerktos".
Atsakyti
Lyg kas meškinio česnako ieškojo sėklų, tai mačiau šiandien maximoj Nojaus sėklų stende. Čia Vilniuje Mindaugo, bet gal ir kitur yra.

Gal kas valgomuosius hibiskus auginat ir kur naudojat?
Atsakyti
Gaudvile, ale kap gražu, kaip vazonėliai, čia tokius ne į kampą kišti, o puošmena sodo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[/quote]

Čia, kaip suprantu, kinrožė. Kažkokia valgoma rūšis? Su kinrožių žiedais, berods, būna arbatos ??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 vasario 2013 - 15:46
Oi, jei ką, tai čia ne mano biggrin.gif
Dar nedrįstu jų pati augint bo laaabai aitrūs pasitaikė prieš daug metų. Tik jaučiu, kad jau beveik pribrendo reikalas ir ruošiuosi teoriškai ir nuotraukas žiūrėdama 4u.gif
Atsakyti
[quote=Para,2013 02 21, 15:45]
[/quote]

Čia, kaip suprantu, kinrožė. Kažkokia valgoma rūšis? Su kinrožių žiedais, berods, būna arbatos ??? g.gif
[/quote]

tokie krito į akį smile.gif kažkaip sudomino, kad turi tirštinimo savybių, tai iš kart pagalvojau, kad tiktų kokiom adžikom, ale konservuotiem padažam. Bet kas per skonis, auginimas g.gif Gal kas išbandęs
Atsakyti

Dar nedrįstu jų pati augint bo laaabai aitrūs pasitaikė prieš daug metų. Tik jaučiu, kad jau beveik pribrendo reikalas ir ruošiuosi teoriškai ir nuotraukas žiūrėdama  4u.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Mano tokia pati patirtis. Auginau kažkada senai, bet buvo aitrūs, todėl ir neauginu, bet dabar beieškodama info pati užsinorėjau. Gal pavyktų užsiauginti neaitrių. Geriausia tai būtų sėklų atrasti savaime nubąlančių g.gif , mažiau vargt reikėtų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 vasario 2013 - 15:54
[quote=Para,2013 02 21, 17:45]
[/quote]

[/quote]

man atrodo čia ne apie kinrožę kalba, kitaip sakant okra, turi daug želatino, tik reikia jaunus nuskinti neperauginti. Naudoju sriuboms ir troškiniams nežinau kaip dar galima naudoti. Reikėtų dar pagooglinti smile.gif
Atsakyti
[quote=jura64,2013 02 21, 15:54]
[/quote]

man atrodo čia ne apie kinrožę kalba, kitaip sakant okra, turi daug želatino, tik reikia jaunus nuskinti neperauginti. Naudoju sriuboms ir troškiniams nežinau kaip dar galima naudoti. Reikėtų dar pagooglinti smile.gif
[/quote]

taip okra, o koks jų skonis kaip nors aprašyti įmanoma smile.gif
Atsakyti
[/quote]

Supratau doh.gif . (pavadinime K raidę pakeitus į C išeina kinrožė)

Labai jau viliojančios panaudojimo galimybės, reikės pasidomėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 vasario 2013 - 16:00
jura64, ką darote, kad būtų derlius? Mano augaliukai po persodinimo į šiltnamį neauga, ką jau bekalbėti apie derlių schmoll.gif
Okra skani troškiniuose ir įdaryta, bet man asmeniškai labai trukdo jos vidų užpildantys snargliukai swoon.gif
Okra lietuviškai valgomoji ybiškė
Atsakyti