QUOTE(rim @ 2013 02 12, 12:27)
Man tai labai jau taip sau tas skonis
gal reikia priprast, gal paruošt mokėt. Šeimynos tai visai nesužavėjo. Vietos užima daug kai vasarą išsikeroja, krūmai į aukštį ir į plotį kaip reikiant.
Nesiruošiu pratintis,kai yra skanesnių dalykų

Niekaip man jie neskanūs-nei namie paruošti,nei koncervuoti,nei restorane...Anyta augina.
QUOTE(karambole @ 2013 02 12, 17:48)
Nezinau ar siemet barstysiu,
tingiu kalnus kompotu daryt
Tai gi - as uz dolomitmilcius. Pelenai manau bus silpnesnio poveikio, jau nekalbant apie kiausinio lukstus
O mūsų ta kaukazinė vyšnaitė jau senai nupjauta ir išrauta,nes niekas nei žalių nevalgė,nei kompotų,tik slidinėjo ant tako nuo prikritusio derliaus.Smėlys,rūgštus,pavėsis,jokių pelenų,kiaušinių ar dolomitmilčių nepilta ant tos slyvos nuo pasodinimo,o per tas slyvukes praeit buvo neįmanoma
O aš už pelenus

,nors naudoju ir dolomitmilčius,bet šituos gėlyne,prieš jau visišką atšilimą ant sniego pilu,nes nu labai jau lakus smėlis.Viskas taip ir nubėga gilyn ,o visą vasarą vis palaistau su pelenais.O kas ten išgaruoja laistant iš pelenų?