Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-17

QUOTE(madmuazele @ 2013 02 28, 20:58)
Zinau, kad mano bendradarbes tetis augina agurkus-bet ju visiskai nelaisto... ir auga, ir nekartus schmoll.gif

ir aš visiškai nelaistau. Niekada. Ir auga, ir nekartūs biggrin.gif
Lauke, žinoma.
Atsakyti
Dabar net paciai juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif As gi ir tik lauke auginu ir niekada nelaistau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 28, 17:44)
pasejau siandien salotas vsokias (pekino, guzines, paprastas)... galvoju ar ko dar nepamrsau  g.gif  blush2.gif
svogunus sesiu kovo 6d.

blush2.gif ar jau sėti,ar čia tik kažkokia super ankstyva akcija biggrin.gif
čia kaip suprantu paskui sudygę bus perkelti į šiltnamį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 01, 08:35)
blush2.gif ar jau sėti,ar čia tik kažkokia super ankstyva akcija  biggrin.gif
čia kaip suprantu paskui sudygę bus perkelti į šiltnamį  ax.gif

jo butent...cia tik po kelis daigelius i siltnami... kuriame dabar jau zoles lenda, svogunai isdygo...tai manau, ramiai galesiu ikisti, kai daigeliai uzaugs
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 01, 08:42)
jo butent...cia tik po kelis daigelius i siltnami... kuriame dabar jau zoles lenda, svogunai isdygo...tai manau, ramiai galesiu ikisti, kai daigeliai uzaugs

aišku,aš irgi jau nusiravėjau doh.gif ir pasirodo ten neblogai šilta thumbup.gif
vadinasi einu ir aš kelias sėklytes įkišiu ax.gif
Atsakyti
[quote=karambole,2013 02 28, 21:42]
Na, mangoldus tai visa vasara vietoj salotu lapu naudoju, neperauga, neapkarsta.

Aš tai iš jų sriubą verdu pakol nėra burokėlių o salotų tai nebandžiau daryti biggrin.gif
Atsakyti
Su pavasariu thumbup.gif Saulute sviecia, tikekimes, ir visa diena tokia bus. Reiskia pavasaris geras thumbup.gif clap.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 03 01, 08:59)
Su pavasariu thumbup.gif Saulute sviecia, tikekimes, ir visa diena tokia bus. Reiskia pavasaris geras thumbup.gif  clap.gif  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

cia prietaras toks?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 01, 11:00)
cia prietaras toks?

Na yra toks spėjimas.
Kokia kovo 1 diena toks bus pavasaris, kovo 2 diena - vasara, kovo 3 diena - ruduo. Dar esu girdėjusi, kad kokia kovo 1 d, tai toks birželis, 2 d-liepa, 3 diena rugpjūtis.

Bet man pirmasis variantas priimtiniausias Kadangi dabar saulė ridinėjasi, tai pavasaris turi būti gražus. thumbup.gif
Atsakyti
bet jei tikėt orų mergaite, tai vasara ir ruduo bus baisūs doh.gif doh.gif

agurkus lauke laistau, nes jei sausa, tai ir po nakties lapai guli

bandysiu ir aš sėt savojos ir briuselio kopūstus bigsmile.gif

mergaitės, gal kas Vilniuj užmatėt šparag. pupelių MILOR?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 03 01, 11:13)
agurkus lauke laistau, nes jei sausa, tai ir po nakties lapai guli

Ir aš agurkų nelaistau, sako jeigu pradžioje pradedi laistyti, tai paskui visą vasarą turi laistyti. Kai nelaistai agurkų šaknys auga gilyn, todėl ir užtenka tos drėgmės. Jeigu tik pradedi laistyti šaknys būna daugiau paviršiuje, todėl ir reikalauja daugiau priežiūros, t.y. laistymo. Dar juos ir mulčiuoju rolleyes.gif

P.S. nebesurrasi tų spėjimų ir prognozių, visi klysta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 kovo 2013 - 09:22
Ai, pas mus megejai paspelioti ir ypac pagasdinti... Ar ne pernai labai karsta vasara zadejo? Kazkaip nepastebejau, kad alptumeme is karscio smile.gif
Atsakyti