QUOTE(Ksesanko @ 2014 11 24, 16:31)
Na jus duodate...X Cite vezimelis neskirtas vazinetis duobetais keliais, miskais ir pan. ir prigrusti i ji svorio irgi neiseis. Jis kaip tik sukurtas prekybos centrui ir miesto gatvemis riedeti. Jei norite visureigio, reikia rinktis XA arba X move modeliuka. Is tiesu labai siaura ir nepatogi x cite modeliuko sportine dalis. Lopsiukas man irgi maziau patrauklus. Ir visikai nera normalios miego padeties. Galima palenkti sportine dali, bet vis tiek vaiko padetis nuo to nepasikeicia. Lieka kampas tarp uzpakaliuku ir koju...
Zinoma gyvenant uzmiestija jis butu ne toks patogus. Gyvenu mieste, tai siaura vaziuokle kaip tik, tiek i lifta tie pro balkono duris pralenda.
Lopsiukas praktiskai toks pat kaip kitu modeliu 2 cm skirtumas. Kadangi ziemos matis nedaug tai manau pats tas, zinoma augant vaikeliui bus matyti kiek ilgai tarnauja lopsiukas.
Spotine dalis kaip minejau pries tai manes negazdina, nes butent vaikas guli , tik jo kojytes kiek pakeltos, bet pastebejus kaip miega vaikai, tai jie jes ir kele, deda ant remo ir panasiai. Bent mano pirma dukra kai buvo iki metu ir virs keldavo kojas. Todel sis modelis ir skirtis pagal patobulintas naujoves. Zinoma vel kai teks naudoti tik tada galesiu pasakyti kiek pasiteisino.
Ratai ne pripuciami bet minksti ir tikrai ismeginus pas draugus vezima sode, esanrt sniegui ir nelygumams riedejo puikiai ir minkstai.
Pirmaja auginau su pripuciamais ratais, tai teko gan daznai priputineti ar net padangais keisti.
Man asmeniskai visi X lander firmos vezimeliai grazus iskyrus triju ratu, visi jie manevringi ir t.t. Bet man uzauginus viena vaika su sunkiu vezimu si karta pirmenybe teikia svoris ir manevringumas. Kol kas nematau jokiu minusu. Kai paauginsim ir daugiau su vezimu susidursim labiau bus matyt kokia nuomone bus.
Bet nereikia teigti kad jis nepatogus. Apie ji nebuvo niekur jokiu atsiliepimu kas ji turetu, o tik tokios nuomones kaip jusu ji apziurejus, o man asmeniskai ji apziurejus jis man labiausiai prilipo ir kiti nei X nei kitu firmu man nebetiko.