gal jau kas turit DNR testą ir dalyvaujat BODY KEY programoj?papasakokit, kaip ten viskas vyksta, prašau:)

Pora menesiu jau neuzsakynejau Amway produkcijos, ir buvau metusi si reikala
kol negavau labai gera pasiulyma del Amway verslo, butent verslo. Mano sponsoriai turi sukure ,,uzdarbio strategija'' Amway, tai gerai ja isnagrynejau ir vel pradejau cia darbuotis
Butent tokios strategijos, kitaip darbo planas ir padeda pasiekti geru rezultatu siam versle. Manau dauguma yra tokiu kas noretu pasiekti cia gera uzdarbi bet tiesiog nezino kaip tai padaryti arba turi sponsorius, kurie niekuo nepadeda tai kvieciu pas save, i savo grupe.

nieko nesupratau...jūs čia pranešat naujieną apie amway verslą?, siūlot bendradarbiaut ar
dar kažkas??kaip suprasti amway verslas?kas tai yra uždarbio strategija??jūs galvojat man čia vienai neaišku?
dar kažkas??kaip suprasti amway verslas?kas tai yra uždarbio strategija??jūs galvojat man čia vienai neaišku?
Nu bet nesupykit, kas platinat šią produkciją - bet tas tinklinis marketingas - tragedija, ča aišku ne tik Amway liečia. Aš pati atsirenku iš visų platintojų ką naudoti, bet tas verbavimas, kad gausit 7000 Lt./mėn. - nu baisiau negu baisu, aš realiam pasauly gyvenu, o ne kokiam kosmose. Ir paskui pyksta, kai nesutinki, sako, kad tu "durnas", užsidirbt nenori
, tai tokiu būdu dar labiau atgraso nuo savo platinamos produkcijos. Ir nereikia tų pašaipų, kad prekė X pagaminta šaly A yra superinė, originalas, o prekė Y iš B šalies nebus originalas ir pan., nu tik juoką kelia. Ačiū, komentarų nereik, šiaip sugalvojau pasisakyt

Tinklinis marketingas yra normalus verslas, kur verčiasi nemaži pinigai. O jeigu esate nepatenkinti kai kurių distributorių veikla, tai kodėl kaltinate visą MLM industriją? Juk nekaltinsite visos tradicinės prekybos tinklų sistemos, jeigu kuris nors salės darbuotojas ar konsultantas kurioj nors parduotuvėj buvo per daug įkyrus ar kitaip parodė savo nekompetingumą.
Tinklinis marketingas yra užsienio universitetuose dėstoma disciplina.Labai teisingai kažkas yra pasakęs, kad siūlo jį daug kam, bet tinka jis toli gražu ne visiems 

QUOTE(gotago @ 2014 11 14, 14:33)
O šeštadienį seminaras Vilniuj

gal zinot kas testuoja nutrillite? imeskit kontaktu, jei galit

QUOTE(Quixilver @ 2014 03 04, 13:47)
Jokių minčių ar klausimų nekilo?
Kilo. Kur klipas?

vis dazniau isgirstu tokia fraze- kliento verte- kaip jus ja suprantat?ar skirstot savo klientus i vertingus ir nelabai?del kokiu priezasciu vertinat ar nevertinat savo klientus?
(rasydama klientai turiu galvoj visus variantus -uzsakovus, bendramincius, oficialius partnerius, besidomincius, bandancius ir t.t)
(rasydama klientai turiu galvoj visus variantus -uzsakovus, bendramincius, oficialius partnerius, besidomincius, bandancius ir t.t)