Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Fleen @ 2017 07 18, 20:37)
Parduodu Amway produkciją didmeninėmis kainomis  4u.gif
plius siuntimo išlaidos  smile.gif

Sėkmės.
O aš siūlau padėti geriau užsiregistruoti, atsakysiu į visus kilusius ( ar kilsiančius) klausimus. Nereikės net siuntimo išlaidų pirmam užsakymui. O ir vėliau jei prireiktų galima apsieti be siuntimo išlaidų. + visokios įvairios nuolaidos.
Respect, Rytis smile.gif
Galit net rašyti į el.p. simkus.rytis24@gmail.com
Atsakyti
Kas cia dar per palengvintos prisijungimo salygos unsure.gif Tiesiog prijungi žmogų ir viskas - jos pagal mane visada tos pacios rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip tiesiog paimu ir prijungiu.... kaip i el.parduotuve?Net nezinau ka pasakyti...Tiesioginiai pardavimai ir elektronine parduotuve tai ne tas pats.Mano supratimu taip tiesiog prijungti nieko nepaaiskinus, tiesiog nesazininga.... niekam savo numones neprimetu ir iskart visu atsiprasau, kurie mano kitaip.Savu taisykliu neisradineju.Jos visiems vienodos tik gal skirtingai jas supantam.
Atsakyti
Gal žinot koks gyventoju pajamų mokesčio įmokos kodas?nežinau ar teisingą įrašiau mokėdama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 06 rugsėjo 2017 - 17:49
KVIEČIU, PRISIJUNGTI dirbti amway kompanijoje.Tai gali būti papildomos ar pagrindinės legalios, oficialios pajamos su socialinėm garantijom.Laisvas darbo grafikas.Be bankroto rizikos.Galimybė tobulėti.Labai pageidaujamos nors minimalios anglų kalbos žinios.Amžius ne mažiau 18metų.
Atsakyti
sveiki as Siauliete noreciau pati darytis uzsakymus savo vardu,nes daug metu naudoju Amway,kas galetu padeti?
Atsakyti
BE PREKYBINIO ANTKAINIO uzsakau amway gaminius!
Persiunčiu naujienas,katalogus,pranešu apie nuolaidos, specialius pasiūlymus,konsultuoju, pristatau gaminius,organizuoju testavimus /individualius tyrimus pritaikant gaminį.Pristatau verslą ir ,marketingo planą, bei užsidirbimo galimybes.Geros kainos,nemokamas parveimas, privežimas ar persiuntimas reg.paštui, GAMINIO GRĄŽINIMO GARANTIJA, viskas Jums patogiu laiku ar elektroniniu paštu!!!:Minimalu krepselis uzsakovams 50eur, partneriams 160eur.Maloniai prašom!
Atsakyti
Vienu metu vykdavo geri "Amway" mokymai (atrodo, viešbutyje "Panorama"). Ar dar vyksta? ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Reguliariai darau užsakymus per Amway tinklapį. Kviečiu prisijungti prie užsakymų visus norinčius. Kainos be antkainio. rolleyes.gif
Atsakyti

Labukas visiems,

Nusprendžiau ir aš išbandyti Amway prekes, užsiregistravau. Bet kiek suprantu, kad gautum nuolaidų, reikia ir krepšelį atitinkamą susikrauti  :hmm: . Gal kas nori į kompaniją? Jei patiks, galėčiau nupirkti ir reguliariai. Biznio nepadarysiu, bet jei sako, kad prekės neblogos tai kodėl gi ne... :4u: .

Veiksmas vyksta Vilniuje, Pilaitėje.  

Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norintys patys pirkti prekes tiesiai iš kompanijos, galite prisiregistruoti ČIA 4u.gif
jei reikia konsultacijos dėl maksimalių nuolaidų ir kitų naudų, rašykite až, mielai atsakysiu thumbup.gif
o norinčius tik nusipirkti prekyčių, galiu taip pat pasiūlyti beveik visą asortimentą, išrašau PVM sąskaitas faktūras 4u.gif
Atsakyti
Priminkit, prašau ant pakuotės rašo galiojimo ar pagaminimo datą??
Atsakyti