Quixilver, nors sau buvau prisizadejus tyleti ir nekomentuoti nieko daugiau niekad niekam, bet vel negaliu susitureti........APIE KOKIUS TARPININKUS KALBAT SAVO KO MENTARUOSE?? Ir antra klausimas - ar jums neatrodo, kad nieko nenutuokianti nei apie gaminius, nei apie sistema zmogeli priregistruoti uz grynus pinigus atidarant distributoriaus puslapi ir naudotis jo nesupratimu,MAZU MAZIAUSIA PASITYCIOJIMAS IS ZMOGAUS su prierasu, kad ne visi sportininkai tampa cempionais..................... is kur tas cinizmas??
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2016 11 21, 19:18)
Quixilver, nors sau buvau prisizadejus tyleti ir nekomentuoti nieko daugiau niekad niekam, bet vel negaliu susitureti........APIE KOKIUS TARPININKUS KALBAT SAVO KO MENTARUOSE?? Ir antra klausimas - ar jums neatrodo, kad nieko nenutuokianti nei apie gaminius, nei apie sistema zmogeli priregistruoti uz grynus pinigus atidarant distributoriaus puslapi ir naudotis jo nesupratimu,MAZU MAZIAUSIA PASITYCIOJIMAS IS ZMOGAUS su prierasu, kad ne visi sportininkai tampa cempionais..................... is kur tas cinizmas??
Tai dar kartą įdėmiai perskaitykite mano komentarą, kur kalbėjau apie tarpininkus. Nesiruošiu jums aiškinti elementarius dalykus. Tai pirma. Antra, kaip tik atvirkščiai. Aš siūlau žmogui gauti informacijos apie gaminius ir/arba sistemą ir visada esu pasiruošęs padėti. Nusiraminkite, žmonės retai kada registruojasi tinklapyje nieko neišmanant apie šią veiklą ir/arba gaminius. O kas liečia sportininkus, (ne)tampančius čempionais - tai yra faktas, o ne cinizmas. Kiekvienas žmogus prieš pradedant verslą turi žinoti, kad čia rimtas ir atsakingas darbas.
Tai dar kart perskaičiau ir galiu pridurti... kiekvienam nelabai skiriančiam troleibusą nuo dviračio už valytuvo kaina parduodat tarptautines vairuotojo teises, su teise vežti žmones................dabar tur but aiškiau:) o gal jau labai aišku:);)

tai dar kart sėkmės darbuose!!!!

Pirkdamos žiūrėkit ne tik į gamintoją ar kainą, bet ir į sudėtį.Profilaktinė paros dozė yra nurodyta ant papildo dėžutės, TAČIAU JŪSŲ ASMENINĖ INDIVIDUALI DOZĖ GALI NESUTAPTI SU NURODYTA ANT DĖŽUTĖS.normalios sudėties česnako papildas be visų jo pliusų turi ir minusą.Per didelė dozė kaip šalutinis poveikis, gali stipriai numušti kraujo spaudimą,todėl turintiems žemus kraujospūdžius jį reiktų naudoti labai tiksliai ir atsakingai. neperdozuojant.VISŲ mikroelementų ir vitaminų PAPILDUS naudojant profilaktiškai, daugiau kaip šešių tos pačios rūšies tablečiu per parą nereiktų naudoti, nes jie nebus įsavinti.Perteklius pasišalins iš organizmo su prakaitu ir šlapimu. DIDESNĘ dozę nei šešios tabletės tos pačios rūšies papildo protinga naudoti tik tiksliai žinant , kad jos reikia ištikrųjų
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2016 12 01, 18:16)
Pirkdamos žiūrėkit ne tik į gamintoją ar kainą, bet ir į sudėtį.Profilaktinė paros dozė yra nurodyta ant papildo dėžutės, TAČIAU JŪSŲ ASMENINĖ INDIVIDUALI DOZĖ GALI NESUTAPTI SU NURODYTA ANT DĖŽUTĖS.normalios sudėties česnako papildas be visų jo pliusų turi ir minusą.Per didelė dozė kaip šalutinis poveikis, gali stipriai numušti kraujo spaudimą,todėl turintiems žemus kraujospūdžius jį reiktų naudoti labai tiksliai ir atsakingai. neperdozuojant.VISŲ mikroelementų ir vitaminų PAPILDUS naudojant profilaktiškai, daugiau kaip šešių tos pačios rūšies tablečiu per parą nereiktų naudoti, nes jie nebus įsavinti.Perteklius pasišalins iš organizmo su prakaitu ir šlapimu. DIDESNĘ dozę nei šešios tabletės tos pačios rūšies papildo protinga naudoti tik tiksliai žinant , kad jos reikia ištikrųjų
Jums

Buvo taip : As geriau kas 2 valandas 3 cesnako ir 2 vitamino C. taip rekomedavo platintojas, nes as pati jutau, kad man prasidejo angina, Po tableciu muse ''lipnus'' prakaitas (aha pagalvojau prilipo bacila organizmas kovoja ), antra diena dar vargau ir vis rijau tabletes nes sake, kad tai naturalu .. Trecia dingo skausmas nuo gerkles bet isberimas liko..likau nesupratusi kas darosi..toliau viskas metesi ant ausu ...zodziu neiskenciau ir nusipirkau antibijotiku nes dirbti reikia o susikaupti neimanoma kai viskas kaba ant ausu...(pardavejas teige kad cesnaka reikejo dar gerti ir padeti kovoti organizmui su infekcija) Ar normalu buvo rekomeduoti tokias dozes ? Platintojas teigia kad esant stygiui tam tikru vitaminu reikia gerti daugiau papildu nei nurodyta ant pakuotes ...Ar tai teisybe ?
Tokios dozes normalu kai jauciat, kad skauda gerkle, kyla temperatura ir panasiai.Jusu atveju doze per maza arba netikslus derinys, nes pulinga angina su temperatura nuo tikslios dozes praeina per tris/penkias valandas.Pratruksta puliai, isprakaituojat ir sveika. as jusu vietoj dar daily ar duoble x multivitaminu gerciau nors po dvi ar tris tabletes ne maziau menesio.Tiesa, ar papildus naudojot su maistu?PAPILDUS BUTINA NAUDOTI SU MAISTU!! IR DIENOS BEGYJE GERTI VANDENI
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2016 12 02, 10:22)
Tokios dozes normalu kai jauciat, kad skauda gerkle, kyla temperatura ir panasiai.Jusu atveju doze per maza arba netikslus derinys, nes pulinga angina su temperatura nuo tikslios dozes praeina per tris/penkias valandas.Pratruksta puliai, isprakaituojat ir sveika. as jusu vietoj dar daily ar duoble x multivitaminu gerciau nors po dvi ar tris tabletes ne maziau menesio.Tiesa, ar papildus naudojot su maistu?PAPILDUS BUTINA NAUDOTI SU MAISTU!! IR DIENOS BEGYJE GERTI VANDENI
Aisku dekui

nesirkit

Sveiki. Mačiau ieškote AMWAY produkcijos pigiau.
Galbūt sudomintų Amway firmoje tapti vartotoju ir viską pirkti su 30% nuolaida?
Taip pat yra ir kitų galimybių. Bet jų nesiūlysiu jei jos jūsų nedomina
Esu jum čia padėti o ne kišti bereikalingą šlamštą.

Jei nedomina tapti vartotoju ir pačiai pirktis produktus per internetinio AMWAY puslapio savitarna su nuolaida ,tuomet visvien galiu pasiūlyti užsisakyti per mane ir pirkti produktus 15% pigiau nei nurodytos kainos kainoraštyje.
Lauksiu jūsų žinučių su susidomėjimu papildoma veikla namuose arba kokybiškomis prekėmis . A.ž. arba nr.860330127
NORINČIOMS PRISIJUNGTI oficialiai partnerystei, PALENGVINTOS PRISIJUNGIMO SĄLYGOS galioja iki rugpjūčio pabaigos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!padedu prisijungti

Parduodu Amway produkciją didmeninėmis kainomis
plius siuntimo išlaidos

plius siuntimo išlaidos