Mes po truputį vis pasedėdavom nuo kokių 4 mėn. O dabar lankom mankštas, tai mums kineziterapeutė sakė, kad galim jau sodinti vėžime atremtą. Bet 3 mėn. manau dar tikrai per anksti sodinti.
mes pradėjom sodinti kažkur nuo 6mėn.
geriau vėliau pradėt negu per anksti

Pradėjau sodinti nuo 5.5-6 mėnesiu ankščiau tikrai ne
Mano maziukas nori sestis jau nuo 3 men.Bet as jo pati nesodinu,tik uz rankyciu pakiloju.O sodinsiu tada kai mazylis pats atsises,tada manau ir bus galima

mes sedeti pradejom nuo 5.5-6 men nes nuo triju menesiu nors ir labai norejo bet neleidau nes dar tikrai per maza ot per tokius sodinimus ir buna visokiu problemu

aš leisdziu prilaikydama pasedėti,nes kitaip stoga gali nukelti namuose, bet vieno tikrai ne! tegu tvirteja, bet viskas savo laiku!
aš savo vaiką pradėjau sodinti nuo 5,5mėn o sulaukus 6 pati atsisėdo įsikibdama į vežimo šonus

QUOTE(ingere @ 2006 05 20, 13:43)
Mano dukrytė jau pradėjo norėti sėdėti nuo 4 mėn., tai aš jai leisdavau prilaikydama pasedėti, bet vienos oi tikrai nesodindavau, vien dėl stuburiuko ir klubiukų. O suėjus 6 mėn., ji jau tvirtai pas mane sedėjo viena. Tad viskam savas laikas. Taip pat nepatarčiau vaiko sodinti ir tarp pagalvių ar kaip nors apkamšytą, ką daugelis tėvų daro.
labai ir labai pritariu šiai mamytei, kad reikia stebėti savo vaikelį ir jis viską parodo ką jau gali daryti, o ko ne. ir per anksti sodinti nereikėtų, nes raumenukai dar silpni ir nesugeba išlaikyti ir apsaugoti stuburiuko, jis gali iškrypti su labai didelėm pasekmėm
ir dar noriu papildyti. darykit sodinimo pratimėlį, taip ir raumenukai tvirtėja ir pats atsisėsti mokomas, mus išmokė ankstyvojoje korekcijoje per mankšteles: reikia vaikutį tvirtai paimti už vienos rankytės ir prispausti priešingą kojytę, kad nekiltų į viršų ir truputi kelti ir versti ant šono, kad su kita laisva ranka remtųsi ir bandytų atsisėsti. ir taip daryti pakaitom laikant tai už vienos, tai už kitos rankutės.
sėkmės

Mums daktare sake kad dar anksti(mums 6 men).I autokedute galima. Bus laikas ir atsises.

nereikai sodint ir reikai turet kantrybes nesodint. As nesodinau, viska vaikas daro, kada jam laikas.
po truputi sodinti pradejau kazkur 6 men, bet tik 7,5 tvirtai sedeti tepradejo.