Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

Pati keltis pradejo 4 menesiu...ir 5men sededavo pusiau, viena rankyte pasiremus...o pilnai pati atsisesti ir sedeti ismoko septyniu...niekad nesodinau, neramsciau...kai atejo laikas ir atsisedo...manau nei per velai nei per anksti... smile.gif ax.gif
Atsakyti
Pati tvirtai sėdė pradėjo jau 7mėn, ir tik vėliau pati atsisėst pradėjo iš bet kokios padėties.
Atsakyti
sveikos
manasis yra 2 men. neisnesiotas.dabar jau 8 menesiukai,bet pats dar neatsiseda.pasodintas pasedi,bet neilgai,nes jam reikia judeti...mat sedet per daug nuobodu.kazkiek atsilieka nuo kitu vaikuciu,bet daktaras sake,kad iki metuku prisivys.
Atsakyti
Nuo 6 mėn. mano mažius jau pats pilnai ir tvirtai atsisėda. Noropuoja kur nori ir atsisėda. Būdamas 5,5 mėn. atsisėsdavo pasiriemęs rankyte.
Atsakyti
6 mėnesių tik galima po truputi sodinti tai tada ir pradėjome 7 mėn jau tvirtai sėdėjo, tikrai nėra kur skubėti taip ir stuburas gali iškrypti doh.gif
Atsakyti
Maniškis pradėjo vaikšioti anksčiau, negu pats atsisėdo bigsmile.gif o tai buvo vėlai, bet kartu ir laiku thumbup.gif
Atsakyti
Norą sėstis rodė tai nuo 4-5 mėnesio, bet aš griežtai laikiausi močiučių, gydytojų, kaimynių nurodymų ir be 6 mėnesių nesodinau. Nuo 7 mėn sėdėdavo jau pakenčiamai - parvirsdavo, užvirsdavo bet sėdėdavo smile.gif .
Atsakyti
as taip pat auto kedutei duodu tyreles, nors jai nelabai patinka joje „sedeti“.
Atsakyti
mums puse metu jau bet pacios dar nesedim gal kokias 3 sekundes lotuliukas.gif
Atsakyti
Atremta tai jau sedi,bet pati savarankiskai dar ne schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš sodint pradėjau nuo 6 mėn. Tvirtai sėdėjo jau 6,5 mėn., o pats atsisėst iš bet kokios padėties pradėjo 7,5 mėn.
Atsakyti
sodinti, taip kad specialiai visai nesodinau, tik į auto kėdutę pasodindavau važiuojan mašian, laukiau kol pati atsisės, o tai jinai pradėjo daryti sulaukusi maždaug 7 mėn.
Atsakyti