Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

4u.gif Mes sodindavom 5men ax.gif apramstydavom pagalvem ir sededavo,o pati pradejo 7 men biggrin.gif
Atsakyti
Manau pusiau sėdom galima laikyti ir nuo kokių 5mėn.O savarankiškai atsisės kai ateis laikas.
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 22, 20:50)
oj, mamytukes, jau kuo kuo bet gydytojais nebepasikliaunu... verysad.gif mus stebejusi ortopede niekaip nepastebejo, kad klubukam kazkas blogai irnesugebejo nuotraukos nusiust padaryt mega_shok.gif  o daba laukiam pirmadienio kaip teismo - padarys nuotrauka ir pasakys ar deda i pagalvele!  doh.gif a va tada api norus sedeti galima bus tik pasvajoti...  scare.gif  cray.gif

Mums lygiai tas pats blink.gif ,laukiu irgi trečiadienio kaip išganymo kad žinot kaip yra iš tikro,labai liūdna............ verysad.gif
Atsakyti
maniske atsisedo kazkur 7 menesiu.o jau laimes buvo wub.gif
visi priprate kad jeigu 6menesiai tai butinai ir turi sedeti,tai visos bobules atejusios stebedavosi TAVO LELIUS DAR NESEDI?????? tai buvau issigandusi gal tikrai kas ne taip,o pasirodo viskas gerai,tik maziau reik kreipti demesi. mirksiukas.gif
Atsakyti

mano 8 mėn dar savarankiškai nesėdi
Atsakyti
Mums 6.5 men sedi tik ant mano keliu o ir nesodinu jei nenori ax.gif
Atsakyti
Niekad nesodinau vaiko, iki jis pats neišmoko atsisėsti ir išsilaikyti sėdom... Bent jau taip ir gydytojai sako daryti.
O pusiau sėdom tai netgi naudinga laikyti vaiką kažkurį laiką, kaip sakė kiniziterapeutė, kad nuo to stiprėja nugaros raumenys, ir taip vaikas ruošiasi sėdėjimui.
Atsakyti
MANAJAI BEVEIK TRYS MENESIUKAI IR NE PER KUR NEZADU SODINTI. KAI PATI NORES - TADA. AS PATI ESU UZSIENYJE, IR CIA TA PATI SITUACIJA, NIEKAS NEKREIPIA I TAI DEMESIO. MES TRENERUOJAM PO TRUPUTI PAIMDAMI UZ RANKYCIU IR PRITRAUKDAMI, BET DAUGIAU NIEKO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -edita-: 06 vasario 2008 - 18:51
Pupuliukas dabar 4men ir jis lab nori sestis. Bet reabilitologe patare dar nesodinti, galima daryti pratimukus: kad svelniai pritrauki rankytes ir pasodini bet po to is karto atgal i gulima padeti, tai stiprina raumenukus.
Atsakyti
Leliukas turi pats atsisesti. Tai atsitinka apie 6 men. Jei anksciau - gerai, kitiems uzsitesia ilgiau. Negalima sodinti ir juolab ramstyti pagalvemis... Mano pazistamai labai velai atsisedo ( apie 8 men). Atsisedo pirmadieni, o penktadieni jau ir atsistojo... Pergyveno, mankstino, gydytojai sake laukti, ir stai kaip isejo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 06 18, 18:18)
Sveikos Mamos,noriu Jūsų paklausti,ar kuriai nors taip buvo,kad dukrelė,kuriai jau 7,5 mėn visai nenori sėdėti?Tai yra,manoji mielai spyruokliuoja,ropoja,žinoma,truputį pasvirdinėdama į šonus,tačiau pati savarankiškai nesėdi,ji atitinka viską,ką turi daryti vaikiukas,kuriam eina 8 mėnuo,tačiau pasodinta svirduliuoja arba griūna,arba verkia.Manau,gal todėl,kad ji aukšta -jau net 82 cm ir dar ,įtariu,kairiarankė,nes viską griebia  tik šita rankele -žaisliukus,daiktus,daužia kas jai nepatinka...Kaip sprendėte šią bėdą?

nieko cia tokio mano dukryte pradejo sedet 8men bet dar kritinejo,ir per savaite ismoko gerai sedet.ir neropoja nevaiksto nesistoja lovtei. VISKAS SAVO LAIKU!!!! 4u.gif
Atsakyti
mums jau irgi beveik 7.5men ir pati dukrele nelabai nori sedet, o kai pasodinu pabuna biski ir virsta ant sono smile.gif bet sliauzia labai ir ropot bando, gydytoja sake nesirupint, kazkada vistiek atsises smile.gif
Atsakyti