QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 14:50)
Toks raštas sukuriamas lazerinio pjaustymo būdu. Ir toks darbas tikrai nėra pigus.
kaip mane "apšvietė" šituos raižinius darantis meistras, pats darbas ir medžiagos nėra brangesnis nei paprastų baldų, bet tokią techniką, kuri, be abejo, labai brangi, turi nedaug gamintojų LT, todėl kainą lemia dar ir įrangos nusidėvėjimas, ir prestižas. Jo žodžiais tariant - kad po to kiekvienam bendrabutyje tokie raižiniai nestovėtų.
manau ilgainiui tai taps labai įprastą, praras savo išskirtumą ir vertę. Nes išpjaustinėta "faniera" - anokia čia prabanga
mano tėtis dirba su medžiu, tai žinau, kad yra tokios 3D frezavimo ir graviravimo stakles, yra specialios programos, tereikia įkelti norimą detalę, paveikslą ir visiška automatika gaminami bet kokio sudėtingumo raižiniai
Todėl kad anksčiau buvo labai brangu - kadangi buvo atliekama rankomis - tampa masine gamyba.
galima parsisiųsti kokių tik nori maketų iš interneto platybių, nes rusiškų ikonų

ir išdrožinėti.
QUOTE(Grikute @ 2013 02 15, 15:37)
Cia maisytas stilius, labai patiko virtuves sprendimas. Virtuve moderni, taciau tas baltas remelis aplink, labai graziai isipaiso. Bent jau man;)
čia mūsų dizainerės darbas