Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Liolio @ 2013 02 15, 14:02)
[CODE]

Man visi sie variantai labai labai  wub.gif Tikrai pavyko Grikute rasti daug graziu pavyzdziu  thumbup.gif Kazkaip galvojau, kad daugiau ant paprastu atveriamu duru galima pavyzdziu rasti, o pasirodo smarkiai klydau.
Papildyta:
Gal, nesu stiliu zinove. Bet vis tiek grazu  thumbup.gif Man kaip tik patinka kai biski pamaisyto stiliaus, ne taip grieztai vien klasika  blush2.gif

Ir man isfrezuoti wub.gif Iduomu kokia kaina tik tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 02 15, 12:36)
Ir man isfrezuoti wub.gif Iduomu kokia kaina tik tokiu g.gif

Toks raštas sukuriamas lazerinio pjaustymo būdu. Ir toks darbas tikrai nėra pigus.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 13:50)
Toks raštas sukuriamas lazerinio pjaustymo būdu. Ir

Barboraaa, kad čia per cenzūra biggrin.gif sakyčiau labai vykęs pavyzdys, kas mėgsta sumodernintą klasikos variantą cool.gif

Femme, viskas ok,visko reikia

Man baldus atvežėėėėėėė,stalas ne tas doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 13:50)
Toks raštas sukuriamas lazerinio pjaustymo būdu. Ir toks darbas tikrai nėra pigus.

nežinau kaip su mdf kuo pjauna,mes frezą diubondui,organiniam stiklui,medžiui naudojam,baldų negaminam jei ką biggrin.gif tik ruošinius stiklam pjaunam tuos jum gražius iš plėvelių,ir net turiu kontaktus kas tuo užsiima,t.yra užklijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 15 vasario 2013 - 14:38
Jei spinta su lazeriniais frezavimais, tai tikrai nereiskia, kad modernas. Ten ikeliau tik tam, kad matyti viena is budu, kad spintai galima pasirinkti frezavima.
Tokie raiziniai taikomi moderniai klasikai, retro.
user posted image

user posted image

user posted image
Cia maisytas stilius, labai patiko virtuves sprendimas. Virtuve moderni, taciau tas baltas remelis aplink, labai graziai isipaiso. Bent jau man;)
user posted image

Kazkas minejote, kad spinta su veidrodzio remais, vienas is variantu toks. user posted image

Barbora, o kas su stalu negerai, gal kam is musu tiks, nupirksim;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 15 vasario 2013 - 14:43
QUOTE(Grikute @ 2013 02 15, 14:37)
Barbora, o kas su stalu negerai, gal kam is musu tiks, nupirksim;)

Pakeis,tikiuosi, kojos turėjo būti prafrezuotos o man su lygiom atkeliavo.

Tuda, iš 5 karto(tiek keičiau norus) doh.gif Kisus pasistačiau ax.gif gražu visai,dukra žiūrėjo,žiūrėjo sako ko jie rožinai,atspalvis kažkokis to latte įdomus,bet man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 15 vasario 2013 - 14:54
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 14:50)

kaip mane "apšvietė" šituos raižinius darantis meistras, pats darbas ir medžiagos nėra brangesnis nei paprastų baldų, bet tokią techniką, kuri, be abejo, labai brangi, turi nedaug gamintojų LT, todėl kainą lemia dar ir įrangos nusidėvėjimas, ir prestižas. Jo žodžiais tariant - kad po to kiekvienam bendrabutyje tokie raižiniai nestovėtų.
manau ilgainiui tai taps labai įprastą, praras savo išskirtumą ir vertę. Nes išpjaustinėta "faniera" - anokia čia prabanga hihihi.gif

mano tėtis dirba su medžiu, tai žinau, kad yra tokios 3D frezavimo ir graviravimo stakles, yra specialios programos, tereikia įkelti norimą detalę, paveikslą ir visiška automatika gaminami bet kokio sudėtingumo raižiniai cool.gif
Todėl kad anksčiau buvo labai brangu - kadangi buvo atliekama rankomis - tampa masine gamyba.

galima parsisiųsti kokių tik nori maketų iš interneto platybių, nes rusiškų ikonų hihihi.gif ir išdrožinėti.

QUOTE(Grikute @ 2013 02 15, 15:37)
Cia maisytas stilius, labai patiko virtuves sprendimas. Virtuve moderni, taciau tas baltas remelis aplink, labai graziai isipaiso. Bent jau man;)

čia mūsų dizainerės darbas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 vasario 2013 - 15:13
QUOTE(femme @ 2013 02 15, 14:02)
Nes išpjaustinėta "faniera" - anokia čia prabanga hihihi.gif

Kodel viskas turi buti prabangu schmoll.gif Man prabangos asmeniskai is viso nereikia. Svarbu, kad butu grazu ir jauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 15, 14:49)
Pakeis,tikiuosi, kojos turėjo būti prafrezuotos o man su lygiom atkeliavo.

Tuda, iš 5 karto(tiek keičiau norus) doh.gif  Kisus pasistačiau ax.gif gražu visai,dukra žiūrėjo,žiūrėjo sako ko jie rožinai,atspalvis kažkokis to latte įdomus,bet man patinka.

Apie stalo koją nieko nesupratau, tai gal ne tos kolekcijos stalas? O dėl to ružavimo kažkas tokio yra biggrin.gif aš galvojau, kad nuo apšvietimo doh.gif . Nebūkit tokie jautruoliai lotuliukas.gif čia pirmom dienom taip, paskui apsipranti, nu čia lygiai tas pats kas ir su nauja šukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 15, 16:10)
Kodel viskas turi buti prabangu  schmoll.gif Man prabangos asmeniskai is viso nereikia. Svarbu, kad butu grazu ir jauku  ax.gif

aš čia ironizuoju, kadangi tokie raižiniai pernelyg užbranginti, o iš esmės nieko čia TOKIO nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 15, 14:14)
aš čia ironizuoju, kadangi tokie raižiniai pernelyg užbranginti, o iš esmės nieko čia TOKIO nėra wink.gif

drinks_cheers.gif Veliau perskaiciau papildyta zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o koks kodas tos spa;lvos, kur sakot ruzavumas, man dizainere sake apie RAL 9001, kad viena kliente liko nepatenkinta, nes ruzavumas lenda.

O tie raiziniai skaiciujami pjovimo metrais. I kompiuteri ikeliamas paveikslelis, lazeris ji ispjauna ir suskaiciuojamas metrazas. As planuoju vaikams abecele raides daryti ant sienos, tai tos raides irgi pjaunamos lazeriu is faneros. Kai domejausi, tai vienas linijos metras nuo 1.60lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 15 vasario 2013 - 15:42
QUOTE(TuDa @ 2013 02 15, 15:14)
Apie stalo koją nieko nesupratau, tai gal ne tos kolekcijos stalas? O dėl to ružavimo kažkas tokio yra biggrin.gif aš galvojau, kad nuo apšvietimo doh.gif . Nebūkit tokie jautruoliai lotuliukas.gif čia pirmom dienom taip, paskui apsipranti, nu čia lygiai tas pats kas ir su nauja šukuosena 4u.gif

Reimso ir kitas to paties.

Nieko su mum pagyvens spalva pasikeis irnesakyk.gif

Gal suprantat kas per įrašas po mano avataru blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 15 vasario 2013 - 15:46