Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Is kaimo, plaunat sviestuviukus su visais tais biseriais? O jiems nieko? Ar gal jie nusiima kazkaip?

Femme, ar jau bandei su karstais klijais audinuka klijuot? Smalsu kaip einas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2013 02 18, 15:16)
ačiū  4u.gif
šio tinklapio nebuvau užtikus.

Ir man patinka Iš kaimo šviestuvėlis. Tik tas mažas paveiksliukas kažkaip nelabai gal žiūrisi  blush2.gif

Taigi nusipirkau vieną , sakau pasižiūrėsiu, kaip atrodys, o parduotuvė užsidarė smile.gif Tai va, neseniai kažkas įmetė nuorodą parduotuvėlės , kur vėl tokių atradau. reiks paimti dar 1 ar 3 , sukabinti po tuo šviestuvėliu ir kur nors nusipirkti didelį paveikslą su vyno buteliais, kabinti židinio nugaroj, ten yra praėjimas. Atrodys kaip alkoholiko sapnas biggrin.gif
Dėl šviestuvų plovimo indaplovėj, tai kokį kartą per metus plaunu visus, išrenku ir svetainės, ir holo, ir miegamųjų sietynus, sudedu ant elektrinės vaisių džiovyklos padėklų, stiklinius gaubtelius į lentynėles, nustatau švelnų rėžimą ir pirmyn. Blizga kaip nauji. Tik darbo išrinkti ir sudėti tai kaip Pelenei doh.gif
Papildyta:
Aistukai, tuos virtuvės šviestuvus dedu plauti aukštelnikus, tuos karokiukus nenuimu, jie priklijuoti, tik suverčiu į gaubto vidų, kad indaplovės mentės nenudaužytų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 18, 15:35)
Tai va, neseniai kažkas įmetė nuorodą parduotuvėlės , kur vėl tokių atradau. reiks paimti dar 1 ar 3 , sukabinti po tuo šviestuvėliu ir kur nors nusipirkti didelį paveikslą su vyno buteliais, kabinti židinio nugaroj, ten yra praėjimas. Atrodys kaip alkoholiko sapnas biggrin.gif

tai jau tikrai - tu vyno buteliu bus daugoka biggrin.gif man sviestuveliai irgi patiko, bet vat tas paveikslelis - labai pigiai atrodo ir nedera prie interjero, ji suprastina. Keisciau kitu kuo greiciau rolleyes.gif
O del zidinio groteliu man tokia mintis kilo - jei tik galima del karscio (kadangio su tuo nebuvau susidurus, tai nezinau), bandyciau ieskot arba uzsisakyt dvieju daliu straciakampio formos veidrodzio rema - apacioje butu veidrodis, o virsuje, bet remuose - groteles. Groteles uzsisakyciau kokias dekoratyvesnes - pvz pinuciu rasto ir nudazyciau jas derindama prie remo - arba gelsvai, arba juodai, arba sendinto aukso spalva.
Dabar greitosiomis nerandu tokio veidrodzio pavyzdzio, bet principas toks, kaip siuose veidrodziuose, bet vietoj paveikslo ar droziniu butu groteles:

http://www.ebay.co.u...n...9ec3&_uhb=1

http://www.ebay.co.u...-...c097&_uhb=1

http://www.ebay.co.u...u...d47d&_uhb=1
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 02 18, 16:29)
Femme, ar jau bandei su karstais klijais audinuka klijuot? Smalsu kaip einas.  4u.gif

dabar žaidžiu su "žvakėmis" tongue.gif
užsisakiau www.veriniams.lt klijų "rankdarbiams, visokių ažūrų, dvigubos lipnios juostos, poliesterio voratinklių hihihi.gif žiūrėsim, ar galėsiu rezultatą pademonstruot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 18, 15:53)
užsisakiau www.veriniams.lt klijų "rankdarbiams, visokių ažūrų, dvigubos lipnios juostos, poliesterio voratinklių hihihi.gif žiūrėsim, ar galėsiu rezultatą pademonstruot lotuliukas.gif

Esu zvakes naujinus, tai tiesiog nudaziau atitinkama spalva ir tiek. O kur buvo tie nuvarvejimai nukrite, tai is modelino to ore stingstancio padariau ir irgi nudaziau kartu su visa zvake. Tik mano zvakes abu kart buvo medines, jei plastikines, tada dazai ne taip gerai laikos arba reikia kitokiu. Gerai, lauksim rezultato biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Svarstykle, tas antrasis veidrodis thumbup.gif Tik reiks daryti išorinį rėmą medžio , vidinį metalo, o raštus viršutinėje dalyje, kur grotelės bus, dažyti sendinto aukso spalva, kaip laiptų strypuose bumbuliukai biggrin.gif Kažkaip niekur tokios šaunios idėjos nebuvau suradusi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 02 18, 17:01)
Esu zvakes naujinus, tai tiesiog nudaziau atitinkama spalva ir tiek. O kur buvo tie nuvarvejimai nukrite, tai is modelino to ore stingstancio padariau ir irgi nudaziau kartu su visa zvake. Tik mano zvakes abu kart buvo medines, jei plastikines, tada dazai ne taip gerai laikos arba reikia kitokiu. Gerai, lauksim rezultato  biggrin.gif  4u.gif

matai, pas man tokia seniena pakliuvo, kad jokių žvakių nėr, pliki patronai hihihi.gif tai susipjoviau is plastiko vamzdžio tūteles ir jas dekoruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 18, 17:16)
matai, pas man tokia seniena pakliuvo, kad jokių žvakių nėr, pliki patronai hihihi.gif tai susipjoviau is plastiko vamzdžio tūteles ir jas dekoruosiu blush2.gif

thumbup.gif medalis už išradingumą
Atsakyti
Puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 18, 16:04)
Svarstykle, tas antrasis veidrodis thumbup.gif Tik reiks daryti išorinį rėmą medžio , vidinį metalo, o raštus viršutinėje dalyje, kur grotelės bus, dažyti sendinto aukso spalva, kaip laiptų strypuose bumbuliukai biggrin.gif Kažkaip niekur tokios šaunios idėjos nebuvau suradusi, ačiū 4u.gif

dziaugiuosi smile.gif laikau kumscius, kad pasisektu kazka grazaus toje zidinuko vietoje ikurdinti. Butinai pasigirkit, nes labai smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 18, 17:53)

bigsmile.gif O kur tvirtinsit ten tas ažūrines plokšteles ir iš kur jos? Kur truputį anksčiau rodėt.. paskutinėse nuotraukose, šalia kaukuolių ir kt. grožybių tongue.gif
Ir kas ten per plokštelės, iš ko? Nu, grožis.. bigsmile.gif tai smalsu, kur ir kaip panaudosit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 02 18, 17:52)
bigsmile.gif  O kur tvirtinsit ten tas ažūrines plokšteles ir iš kur jos? Kur truputį anksčiau rodėt.. paskutinėse nuotraukose, šalia kaukuolių ir kt. grožybių tongue.gif
Ir kas ten per plokštelės, iš ko? Nu, grožis.. bigsmile.gif  tai smalsu, kur ir kaip panaudosit  ax.gif

plokštelės metalinės, plonytės, jas galima lankstyti, tai planuoju aptraukti plastikines tūteles audiniu ir užklijuoti tas ažūrines detales, apgaubiant tūtelę blush2.gif...
http://www.veriniams...eles-c-262.html

o kas gausis, matysim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 18 vasario 2013 - 17:30