Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 04 17, 16:25)
Kadangi tema rimtai aprimusi - parodysiu rimtą Elvį:

Grazuolis wub.gif

Atsakyti
sveiki dziaugiuosi jumis visais nostalgiskai pasiziuriu jus.augat ,stiprejat ,isgyvenat ,jusu augintiniai nuostabus
Atsakyti
Pagaliau atejo pavasaris smile.gif Forumas aprimo visi dziaugiasi saulutes siluma smile.gif Gal noretumete susitikti su augintiniais, kurios esate is Vilniaus ar Traku rajono? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Valiooo!!! Pasirodo, mūsų katinas gyvas ir sveikas, šiandien vyras grįždamas iš miesto su vaikais pamatė už kaimynu lango tupintį katiną, identišką mūsiškiam, priėjo arčiau, katinas pradėjo trintis apie langą ir kniaukt, vėliau aš nuėjau pažiūrėt, nagi iš tikrųjų mūsų katinas. Dabar nieko namie nebuvo, vakare eisim atsiimt.
Kur visos dingusios? Tema apmirusi..
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 12, 23:05)
Kraujo nebėra, tik baltos išskyros g.gif Šiandien pastebėjau, kad jos speneliai patamsėję ir lyg padidėje g.gif Susikergti jie tikrai negalėjo, bet man jau paranoja, negalėjo jis per narvą? Jeigu Bela prikišo užpakalį.. doh.gif Ir ar tiesa, kad kalytės po pirmosios rujos pastambėja? Žiūriu aš į tą savo Belą, snukutis dar toks vaikiškas, o pati liekna, tikra manekenė biggrin.gif Na dar palaikysiu atskirai, kaip sakant dėl vsiakovo požarnovo biggrin.gif
Papildyta:
Beje, nusprendėm įsigyt kačiuką. Mano sena svajonė buvo Meino meškėnų katinas, tai va, vasarą jau turėsim, o mūsų katinėlis taip ir negrįžo..

Aš tai ištikro tikrinu pagal šunis ir pačios Bertos elgiasį, kai jau patinai nebesidomi ir pati Berta savo charakterį rodyt pradeda (nes rujos pradžioj ypač tokia erksnė palieka lotuliukas.gif ) tai tada jau ženklas kad jau viskas biggrin.gif
šiaip esu girdėjus, kad ir per tvoras susikergia doh.gif Sakyčiau po kiekvienos rujos vis stambėja ir net charakteris keičiasi ax.gif

QUOTE(PuikiNuotaika @ 2013 04 17, 15:25)
Kadangi tema rimtai aprimusi - parodysiu rimtą Elvį:

Oho koks vyras jau wub.gif

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 20, 14:40)
Valiooo!!! Pasirodo, mūsų katinas gyvas ir sveikas, šiandien vyras grįždamas iš miesto su vaikais pamatė už kaimynu lango tupintį katiną, identišką mūsiškiam, priėjo arčiau, katinas pradėjo trintis apie langą ir kniaukt, vėliau aš nuėjau pažiūrėt, nagi iš tikrųjų mūsų katinas. Dabar nieko namie nebuvo, vakare eisim atsiimt.
Kur visos dingusios? Tema apmirusi..

Vau sveikinu suradus pradingėlį bigsmile.gif Papasakok, ką kaimynai sakys g.gif

Prisipažinsiu pražioplinau savo vaiko gimtadienį doh.gif blush2.gif
Bertai vakar suėjo 5 metai bigsmile.gif negaliu patikėt kad jau tiek daug blink.gif doh.gif
Jubilijatė šiandien ax.gif
Atsakyti
Nu ot kokia mamka doh.gif Bertukui gimtadienis, o ji vietoj dovanos-pagalį biggrin.gif

Didžiausi sveikinimai Bertutei, su kauladieniu user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2013 04 20, 19:25)
Aš tai ištikro tikrinu pagal šunis ir pačios Bertos elgiasį, kai jau patinai nebesidomi ir pati Berta savo charakterį rodyt pradeda (nes rujos pradžioj ypač tokia erksnė palieka  lotuliukas.gif ) tai tada jau ženklas kad jau viskas biggrin.gif
šiaip esu girdėjus, kad ir per tvoras susikergia  doh.gif Sakyčiau po kiekvienos rujos vis stambėja ir net charakteris keičiasi  ax.gif
Oho koks vyras jau  wub.gif
Vau sveikinu suradus pradingėlį  bigsmile.gif Papasakok, ką kaimynai sakys  g.gif

Prisipažinsiu pražioplinau savo vaiko gimtadienį  doh.gif  blush2.gif
Bertai vakar suėjo 5 metai  bigsmile.gif  negaliu patikėt kad jau tiek daug  blink.gif  doh.gif
Jubilijatė šiandien  ax.gif

Tai vat aš ir galvoju, kad nebūtų susikergę doh.gif O ar normalu, kad jos papukai padidėję šiek tiek? Ir ne visi, o tie kur papilvėj, kur ant krūtinės- ne. Draugė pasakojo, kad žino atvejį, kai šuo kalę per durų plyšį "padarė".. kaži, veterinaras pasakytų, ar ji nenėščia? O Bela visada į jį reagavo vienodai, žaist su juo nori

O dėl katino, labiausiai apsidžiaugė dukra, nekantrauja, vis klausinėja, ar kaimynai dar negrįžo. Tie kaimynai gyvena per 4 duris nuo mūsų, bet taip imt ir pasisavint svetimą katiną, gal galvojo kad paklydėlis g.gif nes mūsų katinas be antkaklio, kiek buvom nupirkę jų, tiek pameta. Įsigijom meino meškėnų veislės katinuką, atkeliaus pas mus liepą, tai namie bus visas zoologijos sodas- du šunys, du katinai biggrin.gif

Sveikinu Bertutę su gimtadieniu birthday.gif Tikra meiliakė atrodo wub.gif

Pasirodom, prisilaksčius, reikia pamiegot
user posted image

Belai buvo bėdos, vieną dieną girdžiu inkščia apačioj, na maniau, nori žaist su mūsų kitu šuniuku, tai nekreipiau dėmesio, bet ji vis nesiliovė, nulipu į apačią- ogo Bela užsilipus virtuvėj ant stalo ir nulipt nebemoka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 04 20, 19:43)
Nu ot kokia mamka  doh.gif  Bertukui gimtadienis, o ji vietoj dovanos-pagalį  biggrin.gif

Didžiausi sveikinimai Bertutei, su kauladieniu user posted image

Perduosiu linkėjimus kai atsikels, nes po pasilakstymų biškiuką pavargus biggrin.gif
Ar būčiau prisiminus ar ne, vistiek dovanų tik rytoj gaus biggrin.gif bus Panevėžy paroda, tai ką nors nupirksiu biggrin.gif

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 20, 20:02)
Tai vat aš ir galvoju, kad nebūtų susikergę doh.gif O ar normalu, kad jos papukai padidėję šiek tiek? Ir ne visi, o tie kur papilvėj, kur ant krūtinės- ne. Draugė pasakojo, kad žino atvejį, kai šuo kalę per durų plyšį "padarė".. kaži, veterinaras pasakytų, ar ji nenėščia? O Bela visada į jį reagavo vienodai, žaist su juo nori

O dėl katino, labiausiai apsidžiaugė dukra, nekantrauja, vis klausinėja, ar kaimynai dar negrįžo. Tie kaimynai gyvena per 4 duris nuo mūsų, bet taip imt ir pasisavint svetimą katiną, gal galvojo kad paklydėlis g.gif nes mūsų katinas be antkaklio, kiek buvom nupirkę jų, tiek pameta. Įsigijom meino meškėnų veislės katinuką, atkeliaus pas mus liepą, tai namie bus visas zoologijos sodas- du šunys, du katinai biggrin.gif

Sveikinu Bertutę su gimtadieniu birthday.gif Tikra meiliakė atrodo wub.gif

Pasirodom, prisilaksčius, reikia pamiegot

Belai buvo bėdos, vieną dieną girdžiu inkščia apačioj, na maniau, nori žaist su mūsų kitu šuniuku, tai nekreipiau dėmesio, bet ji vis nesiliovė, nulipu į apačią- ogo Bela užsilipus virtuvėj ant stalo ir nulipt nebemoka doh.gif  lotuliukas.gif

Dar per anksti ir veterinaras tikrai nieko nematys. Kad papukai padidėja tai normalu. Gali nes pieno atsirast, vat tada jau blogiau, nes netikras neštumas gali but doh.gif

Tikras zoo sodas bigsmile.gif biggrin.gif Et svarbiausiai kad katinas gyvas ir sveikas atsirado thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bajeristė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 20 balandžio 2013 - 20:30
Nežinau kaip jums, bet man nerodo mano įkeltos belos nuotraukos, tai bandau dar sykį:
user posted image

Visai dar vaikas
Atsakyti
Man tai rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sužinojom, kad tame name, kuriame dabar yra mūsų katinas, niekas jau seniai negyvena, tai kaip jis ten atsidūrė, vienas dievas težino. Retkarčiais prie to namo privažiuoja mašina, tai reikės žiūrėti dabar, ir parašėm laiškelį, įmetėm pro pašto angą, kad grąžintų katiną, nes daugiau nėra kitos išeities, nieko negalima padaryti, bet jį kažkas šeria, nes per mėnesį gi būtų padvėsęs
Atsakyti
Labos 4u.gif

linkiu greičiau susigrąžinti kačių-keliauninką 4u.gif

QUOTE(aure111 @ 2013 04 20, 21:30)
bus Panevėžy paroda, tai ką nors nupirksiu biggrin.gif

bigsmile.gif o, vaizdų bus biggrin.gif

Mėta šiandien atidarė maudymosi sezoną blink.gif nuvažiavom į sodybą, o ta tiesiu taikymu į prūdą -nesvarbu, kad vidury ledas, svarbu, kad pakraščiai nutirpę, plaukioti eina biggrin.gif o aš, varna, nusivežiau nepakrautą fotiką doh.gif blush2.gif
Atsakyti