QUOTE(aure111 @ 2013 04 20, 19:25)
Aš tai ištikro tikrinu pagal šunis ir pačios Bertos elgiasį, kai jau patinai nebesidomi ir pati Berta savo charakterį rodyt pradeda (nes rujos pradžioj ypač tokia erksnė palieka

) tai tada jau ženklas kad jau viskas
šiaip esu girdėjus, kad ir per tvoras susikergia

Sakyčiau po kiekvienos rujos vis stambėja ir net charakteris keičiasi
Oho koks vyras jau
Vau sveikinu suradus pradingėlį

Papasakok, ką kaimynai sakys
Prisipažinsiu pražioplinau savo vaiko gimtadienį
Bertai vakar suėjo 5 metai

negaliu patikėt kad jau tiek daug
Jubilijatė šiandien
Tai vat aš ir galvoju, kad nebūtų susikergę

O ar normalu, kad jos papukai padidėję šiek tiek? Ir ne visi, o tie kur papilvėj, kur ant krūtinės- ne. Draugė pasakojo, kad žino atvejį, kai šuo kalę per durų plyšį "padarė".. kaži, veterinaras pasakytų, ar ji nenėščia? O Bela visada į jį reagavo vienodai, žaist su juo nori
O dėl katino, labiausiai apsidžiaugė dukra, nekantrauja, vis klausinėja, ar kaimynai dar negrįžo. Tie kaimynai gyvena per 4 duris nuo mūsų, bet taip imt ir pasisavint svetimą katiną, gal galvojo kad paklydėlis

nes mūsų katinas be antkaklio, kiek buvom nupirkę jų, tiek pameta. Įsigijom meino meškėnų veislės katinuką, atkeliaus pas mus liepą, tai namie bus visas zoologijos sodas- du šunys, du katinai
Sveikinu Bertutę su gimtadieniu

Tikra meiliakė atrodo
Pasirodom, prisilaksčius, reikia pamiegot
Belai buvo bėdos, vieną dieną girdžiu inkščia apačioj, na maniau, nori žaist su mūsų kitu šuniuku, tai nekreipiau dėmesio, bet ji vis nesiliovė, nulipu į apačią- ogo Bela užsilipus virtuvėj ant stalo ir nulipt nebemoka