Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

QUOTE(Wėtra @ 2013 04 21, 22:44)
Labos 4u.gif

linkiu greičiau susigrąžinti kačių-keliauninką  4u.gif
bigsmile.gif  o, vaizdų bus  biggrin.gif

*o aš, varna, nusivežiau nepakrautą fotiką[/size][/color]  doh.gif  blush2.gif

Dėkui, jau grįžo mūsų keliauninkas. Paskambinom mūsų namo šeimininkui, nes jis turi kontaktų namų valdyboj, atsiuntė nr kuriuo skambinti, taip sužinojom to namo šeimininkų kontaktus, šiandien jie atvažiavo ir atnešė mums katiną, klausiau kaip jis ten atsidūrė, ne viską supratau, ką sakė, tik sakė, kad norėjo jį pagaut, o jisai įlindo per židinį į kaminą doh.gif Ai, nebesigilinu.. Aš ten dažnokai matydavau jų mašiną ir vistiek nesuprantu, kaip galima laikyti gyvūną be maisto ir be vandens, galų gale, kur jis reikalus atlikinėjo? Katinas išsekęs, kaulai ir oda, dar kiek ir būtų miręs iš bado, prisikentėjo vargšelis, gaila, kad tik vakar jį pamatėm ten, gerai, kad išvis pamatėm.. Pripyliau jam vandens ir maisto, tai puolė ėsti. O Bela gavo į kailį taip, kad maža nepasirodė.. O buvo taip, sugalvojau išsivirt dešrelių, atpjoviau katinui dešros, padaviau ir kaip tik tuo momentu atėjo Bela, tiesiu taikymu prie katino ir jį užpuolė, pradėjo draskyt su tookia agresija, kad net sunkiai sekės ją atplėšt blink.gif doh.gif na tai gavo lupti, tik tiek gerai, kad ji niekada prieš mane agresijos nerodo, kiek yra gavus bart, nešiepia dantų ir kąst nebando, ne taip, kaip mūsų kitas šuo. Tikiuosi suprato, už ką gavo, o man iš nervu dar kelias valandas rankos drebėjo. bet nesuprantu, kodėl ji katiną užpuolė ir tai jau ne pirmas kartas, skanesnio kasnelio užpavydėjo? O kai katinas iš jos bliūdelio sausiaką ėda, ji nekreipia dėmesio

*Pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 22 balandžio 2013 - 00:02
Sveiki smile.gif matau tyliai gyvenat smile.gif džiaugiuosi dėl atsiradusio katinėlio smile.gif smagu , kad gyvinat foto temutę mirksiukas.gif
Maudymosi sezoną ir mes atidarėm... Kaip Alibi be vandens? blink.gif biggrin.gif aišku neišplaukė iki vidurio ežero, nes jis dar ledu pasidengęs, bet krantas puikiai tiko, be abejonės ir upelis tiko.
Pridėsiu foto, ta proga, kad jų turim biggrin.gif

[attachmentid=228039]
foto skolinta
[attachmentid=228040]

[attachmentid=228041]

[attachmentid=228042]

[attachmentid=228043]
Foto skolinta
[attachmentid=228044]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 22 balandžio 2013 - 17:39
Jeigu yra norinciu si sekmadieni susitikti pasilakstyti parasykit I az arba sms wink.gif planuojama valanda 12h, karoliniskes.
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 04 23, 10:07)
Jeigu yra norinciu si sekmadieni susitikti pasilakstyti parasykit I az arba sms wink.gif  planuojama valanda 12h, karoliniskes.

Mes labai pasistengsime, nes seniai nesematėm:) Bet aišku žiurėsiu kaip oras ir vaiko sveikata. Vis neišdygsta tas mūsų dantukas doh.gif

O jus sveikiname su laimėjimu 4u.gif
Atsakyti
Lauryna, sveikinimai!!!

Temai pagyvinti - truputis savaitgalinės treniruotės. Jei viso filmuko nėra noro žiūrėt, bokseris nuo 9:29 min. smile.gif

2013-04-20 treniruotė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dober: 25 balandžio 2013 - 21:59
Sveiki visi, kokie jūs dailųs ir gražūs.Mes dar esam ir džiaugiamės tuo, nors jau labai sunku.Laiptais dažnai jau tenka užnešti, kartais nelabai orientuojasi kur yra, jei kas prie durų pamiršta loti arba priešingai, saviškius aploja.Senatvė, nieko nepadarysi.Labai sukūdo, kartais išvemia viską.Būna ir gerų dienų, dar šliures panešioja, o būna ,kad tik guli ir daugiau nieko.
Atsakyti
Belos pagalvė biggrin.gif
user posted image

Ale kur visos dingusios? Kažkaip mažai kas čia besilanko..
Atsakyti
Gražu.
Atsakyti
nu ka reik prisiverts ir man parasyt visa ateinu paskaitau ir iseinu niekaip nieko neparasau , mes laikomes puikiai orams atsiltejus isa daugiau su Baksu lauke praleidziam tai atenkitas suniukas thumbup.gif musu isdykelis buvo labai mus isgazdines praita savaite .. zodziu viena diena atsikeliam atidarom miegamojo duris Baksa ileist o jis vargsas nepaeina priekine koja pakeles sonas susuktas kazkoks tai nusprendem kad nakti nuo laiptu nukrito nes as lyg per miegus girdejau bizdesi kazkoki tai siaubeli as kaip issigandau tai vyras staigiai net I darba nevaziavo isveze pas veta tai sake kad neluze niekas tik susimuses stipriai buvo israse vaistu tai sake jai nepageres reiks sviest bet jau ta pacia diena vakare jis jau pradejo koja padet ant zemes o kita ryta jau kaip ridikas buvo tai aciu dievuj kad taip gerai baiges 4u.gif bet man strioko tai pilnos kelnes buvo doh.gif
Atsakyti
RoyalBlue tikrai nesmagu kaip tokie reikalai.O aš kiekvieną sykį pašoku,kai išgirstu bildesį ar Rokiui neužėjo priepuolis.Po paskutiniojo vos atgriebėmJau galvojom ,kad viskas.Bet paskui ėmė kažkur kažkas gargaliuoti, pradėjo judėti akys , atsirado refleksai.Bet šaltas buvo kelias valandas.Taisusukau į vinonį adijalą.Nesipriešino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 02 gegužės 2013 - 14:26
Atšilus orams vis mažiau norisi sedėti prie kompo. Elvis dabar laukia praleidia po 3-5 valandas smile.gif Namo eit visai nenori.... kol neprisilaksto biggrin.gif

Sekmadieni Elvis susipažino su Čile ir jei puikiai praleido laiką - begiojo ir žaidė kaip pašėlę smile.gif O namo parvėžiau ne ryžą, o tokį beveik tigrinį paršiuką biggrin.gif

Nufotografuoti aišku be šansų, tai vienas kadras, kur visi bent neišplaukė. Aišku ne iš paradinės pusės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PuikiNuotaika: 03 gegužės 2013 - 08:52
Jie pasiutusiai judrūs , kad juos būtų lengva nupaveiksluoti.Turi būti gerai nuvargą ,kad būtų ramybė .
Atsakyti