QUOTE(Wėtra @ 2013 04 21, 22:44)
Labos
linkiu greičiau susigrąžinti kačių-keliauninką

o, vaizdų bus
*o aš, varna, nusivežiau nepakrautą fotiką[/size][/color]

Dėkui, jau grįžo mūsų keliauninkas. Paskambinom mūsų namo šeimininkui, nes jis turi kontaktų namų valdyboj, atsiuntė nr kuriuo skambinti, taip sužinojom to namo šeimininkų kontaktus, šiandien jie atvažiavo ir atnešė mums katiną, klausiau kaip jis ten atsidūrė, ne viską supratau, ką sakė, tik sakė, kad norėjo jį pagaut, o jisai įlindo per židinį į kaminą

Ai, nebesigilinu.. Aš ten dažnokai matydavau jų mašiną ir vistiek nesuprantu, kaip galima laikyti gyvūną be maisto ir be vandens, galų gale, kur jis reikalus atlikinėjo? Katinas išsekęs, kaulai ir oda, dar kiek ir būtų miręs iš bado, prisikentėjo vargšelis, gaila, kad tik vakar jį pamatėm ten, gerai, kad išvis pamatėm.. Pripyliau jam vandens ir maisto, tai puolė ėsti. O Bela gavo į kailį taip, kad maža nepasirodė.. O buvo taip, sugalvojau išsivirt dešrelių, atpjoviau katinui dešros, padaviau ir kaip tik tuo momentu atėjo Bela, tiesiu taikymu prie katino ir jį užpuolė, pradėjo draskyt su tookia agresija, kad net sunkiai sekės ją atplėšt

na tai gavo lupti, tik tiek gerai, kad ji niekada prieš mane agresijos nerodo, kiek yra gavus bart, nešiepia dantų ir kąst nebando, ne taip, kaip mūsų kitas šuo. Tikiuosi suprato, už ką gavo, o man iš nervu dar kelias valandas rankos drebėjo. bet nesuprantu, kodėl ji katiną užpuolė ir tai jau ne pirmas kartas, skanesnio kasnelio užpavydėjo? O kai katinas iš jos bliūdelio sausiaką ėda, ji nekreipia dėmesio
*Pasitaiko