Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 24, 10:50)
Ieskome Anglijoje, Tik su dokumentais, kas cia sunkoka rasti, radome viena, nuvaziavome vakar. Pagal nuotraukas, skelbimo turini ir pokalbi telefonu viskas tiko, nuvaziavome(beje 130 mylios kelio), o nuvaziave nusivyleme verysad.gif Kadangi suniukas buvo planuotas isigyti tik pavasari o ne dabar tai ir nuo Mb dar gavau velniu, nes gi zyziau 3 dienas be perstojo, kad paziurek, nu paziurek va cia tai ko mes ieskojom(raudono bokserio su balta kauke, ir su dokumentais), nu zodziu, kai nuvaziavom suniukai ne visai atitiko nuotraukas, akytes per daug jau apvarveje, kvapas suniuku nosi riecia, nu gerai, sita dar galima atitaisyti. Kaina 900 svaru. Buvo kalbeta, kad tevai gyvena kartu ir galesime pamatyti, buvo tik mama, atnese mamos dokumentus, parode, tevo paaiskino siuo metu nera galimybes pamatyti nes jis su seimininkais isvykes(aisku su dokumentais visais isvaziavo biggrin.gif )...suniuko dokumentu kai paklausiau tai nuejo ieskoti, pasake, kad turbut vyras kazkur padejo, negali rasti(kai paprasiau, kad gal gali paskambinti paklausti, tai pasake, kad darbe jis nepasiekiamas) ir dar taip draugiskai nusisypsojus pasake" Tai jus imkite dabar suniuka, o dokumentus mes jums atsiusime" Bet zinokit ir pasiziurejus as bokseriukus nelikau suzaveta, kai paklausiau kur tie raudoni su baltom kaukem is nuotraukos, tai paaiskino, kad siuo metu neturi fotoaparato ir nuotraukos buvo idetos praeitos vados. nei vieno raudono nebuvo, 3 balti ir vienas is vis neaiskus baltas su juodu kaip sargis lietuviskas, tokio bokserio kaip karvute balta juodai nemacius as doh.gif  Zodziu pasakeme Aciu ir isvaziavome be nieko. Rimti veisejai sitaip nesielgia o ir nekyla abejoniu, kad sukciai ir apgavikai  schmoll.gif

900 svaru uz suniuka ? g.gif kazkaip keista kas ten per suniukas ? airijoj uz bokseriuka su dukumentais sumokesit 300-400 euru , keista kodel anglijoje kainos taip skiriasi... unsure.gif
Atsakyti
Is cia http://www.pets4home...-guildford.html bet cia kaina eina nuo 750 nes vat 750 ir buvo tas juodai margas o kiti 900. Deje ir per mano kvailuma cia gi viskas taip atsitiko, kai paskambinau ir paklausiau ar suniuku dar turite tai pasake, kad taip visi yra atvaziuokit ir rinkites.Net i galva nesove paklausti ar suniukai atrodo kaip nuotraukoj, o ir tik kai nuvaziavom pasake apie kaina. Gyveni ir mokaisi. Ka jau cia padarysi, pirma karta perku suni doh.gif O del kainu tai galima rasti aisku ir uz 500 ir uz 600 su dokumentais. As esu atsidejusi butent suniukui 1000 svaru ir kai rasiu ta kurio noriu(aisku viskas, jau neleksiu akiu izdegus, kad tik cia ir dabar) nesvarbu ar jis kainuos 500 ar 1000 taupiau butent jam ta suma. Aciu uz nuorodas thumbup.gif O del parsivezimo is kitur tai kazin ar labai apsimoka, nes man tie popierizmai visi, skiepai.... doh.gif Uz keliu menesiu tikrai bus pasirinkimo daugiau. Beje p@uksTelis o kodel nepardave jums suniuko? Del gyvenamos vietos ar del mazu vaiku? Cia pagrindines kiek zinau priezastys buna, kai pirkom katina tas pats buvo doh.gif Bet pardave galu gale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 24, 17:34)
Beje p@uksTelis o kodel nepardave jums suniuko? Del gyvenamos vietos ar del mazu vaiku? Cia pagrindines kiek zinau priezastys buna, kai pirkom katina tas pats buvo doh.gif Bet pardave galu gale lotuliukas.gif

Galbūt būtų pardavę, jei būtume susitikę gyvai. Turbūt nepasitikėjo. Bet aš neturėjau galimybės vykti į Angliją su visa šeima.
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 24, 18:34)
Is cia http://www.pets4home...-guildford.html bet cia kaina eina nuo 750 nes vat 750 ir buvo tas juodai margas o kiti 900.

Manyčiau kad ant aferistų pataikėt ir pasinaudojo jūsų dideliu noru turėti šuniuką. Šiaip balti ir daugumoje balti bokseriai skaitosi veislės brokas, todėl pardavinėjami gerokai pigiau (30-50% kiek teko man susidurti). Tai nesinori net galvoti kiek būtų užprašė už rudą su gražią baltą kaukę biggrin.gif

Mes pvz. pirkom Elvį su nepigmentuotais trečiaisiais vokais. Parodoje tai ne brokas skaitosi, tik šioks toks trukumas. Ir tai kainą dėl to buvo 30% mažesnė nei kitų šuniukų... O čia už baltus kosmoso užsinorėjo smile.gif

Šiaip ateičiai - kai skambinsit visada išklausinėkit apie tėvus, paprašykit kad daugiau jų nuotraukų atsiūstų, ypač iš parodų, pilnus vardus, titulus. APie šuniukus išklausinėkit. Nes netgi atidavimo laikas daug pasako apie veisėjus... Geras veisėjas 1-1,5 mėn. šuniuko neatiduotų... Būtinai šuniukų nuotraukas prašykit. Nes būna visokių mažų dalykų, ant kurių galima apgauti nepatyrusius pirkėjus. Kad ir tas pats nepigmentuotas trečias vokas....

Nors... kai rasit tą jums skirtą šuniuką - viskas eis kaip per sviestą. Bent jau aš tuo tikiu. Mes šuns pradėjome ieškoti nesezono metų... Visi siūlė 3 mėn. šuniukus, o mes galėjom pasiimti tik po 2 mėn., tai man reikėjo kaip ir jaunesnio šuniuko... Bet gyvenimas taip susiklosto,, kad tas JŪSŲ šuniukas lauks jūsų smile.gif

Sekmės paieškuose smile.gif Būtinai nepradinkite ax.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma blush2.gif Aferistu pilna visur, bet ir pati kalta doh.gif Na bet is klaidu mokomes. Musu Aris veisles brokas lotuliukas.gif Baltas kaip sniegas tik ant vienos ausies juoda demele, pries 11 metu Mb pirko, paziurejau dokumentus del idomumo tai 450 svaru moketa smile.gif O siaip visuose skelbimuose matosi jei baltas tai puse kainos. As dar klausiau Mb kodel balta pirkai(nes vis bumba, kad tik isprausem o jau vel murzinas issivoliojes), tai sako" Nu ka as zinau, buvo ir kitokiu spalvu, 8 suniukai buvo, bet sitas pats pas mane atbego ir pradejo rankas laizyt, tai ir pirkau biggrin.gif " Mes dar ne kartu tada buvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2013 02 24, 19:39)
Aciu labai uz palaikyma blush2.gif Aferistu pilna visur, bet ir pati kalta doh.gif Na bet is klaidu mokomes. Musu Aris veisles brokas lotuliukas.gif Baltas kaip sniegas tik ant vienos ausies juoda demele, pries 11 metu Mb pirko, paziurejau dokumentus del idomumo tai 450 svaru moketa smile.gif O siaip visuose skelbimuose matosi jei baltas tai puse kainos. As dar klausiau Mb kodel balta pirkai(nes vis bumba, kad tik isprausem o jau vel murzinas issivoliojes), tai sako" Nu ka as zinau, buvo ir kitokiu spalvu, 8 suniukai buvo, bet sitas pats  pas mane atbego ir pradejo rankas laizyt, tai ir pirkau biggrin.gif " Mes dar ne kartu tada buvom lotuliukas.gif

thumbup.gif va ir as taip manau kad kartais kai pamatai ta suniuka jau nebeziuri i tuos visus defektus jai sirdziai mielas , na nebent jau nori parodinio suns ar veisimui td gal visos detales svarbu, mes kai pirkom Baksa zinojom jog jo nei dauginsim nei i parodas neveziosim , o kai ji pamaciau man jau niekas nebuvo svarbu wub.gif
Atsakyti
Kaina priklauso nuo suniuko, jei parodoms ir veisimu tikrai geras suniukas jo ur kaina be abejo didesne. Dar del anglisku bokseriu. Bokseriai yra triju tipu: amerikietisko, anglisko ir europietisko. Skiriasi tiek galva tiek eksterjeras. Kai gridiu namo numediu nuoroda su nuotraukomis. kaip kazkas sake nera sudetinga ir is europos atsivesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 25, 12:05)
Kaina priklauso nuo suniuko, jei parodoms ir veisimu tikrai geras suniukas jo ur kaina be abejo didesne. Dar del anglisku bokseriu. Bokseriai yra triju tipu: amerikietisko, anglisko ir europietisko. Skiriasi tiek galva tiek eksterjeras. Kai gridiu namo numediu nuoroda su nuotraukomis.  kaip kazkas sake nera sudetinga ir is europos atsivesti  mirksiukas.gif

uk bokseriai kunas , galvos
amerikietiški kunai , galvos
europos kunai , galvos

Tarkim man ekstemalai europiečiai patinka wub.gif tvirti, nelabai aukšti, suplotu snukiu ax.gif vėl Dandis kaip mano pvz biggrin.gif
Atsakyti
O tai kažin mes kurie,nes man visi jie tokie panašūs? blush2.gif

Čia savaitgalį vaikščiojom .. smile.gif
user posted image

O poto miegojom .. biggrin.gif
user posted image
Jau jų miegojimo išraiškos tai nemirtingos bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 25, 19:55)
O tai kažin mes kurie,nes man visi jie tokie panašūs?  blush2.gif 
Jau jų miegojimo išraiškos tai nemirtingos  bigsmile.gif

Na kadangi Kingo kilmė kaip ir nevisai aiški tai sunku ir pasakyti, tačiau vis viena jis iš latvijos tai manau tikrai europietiško kraujo. smile.gif O kada vaikas užaugs tada galima bus pagal išvaizda spėliot biggrin.gif
Miegojimo išraiška blink.gif blink.gif tikrai prajuokino hihihi.gif
Atsakyti
o maniskis snd megavos saulutes siluma biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 25, 19:00)
Miegojimo išraiška  blink.gif  blink.gif  tikrai prajuokino  hihihi.gif

O dar jei girdėtųsi knarkimas jo, tai išvis šokas būtų biggrin.gif jau net mano vyrą praknarkia, visas butas skamba ..
O jūsų bokseriai knarkia ir taip pat garsiai?

QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 25, 21:50)
o maniskis snd megavos saulutes siluma  biggrin.gif

Oi kaip faina Baksui bigsmile.gif Smagu kai pas jus jau pavasrėja smile.gif šiandien ir mes džiaugsimės saulute Lietuvoj thumbup.gif
Atsakyti