QUOTE(Amiala @ 2013 05 13, 22:08)
Dukra Vilniuje mokosi vairavimo. Mokyklinio teoriją buvo išlaikiusi, o mokyklinio vairavimo ne. Buvo gana nemažai papildomų vairavimų pirkusi, bet visvien neišlaikė. Tada gal daugiau nei pusę metų padarė pertrauką. Dabar vėl pradėjo papildomai pirktis važiavimus. Bet kiekvieną kartą grįžta susinervinusi, nes instruktorius pastoviai rėkia. O kai pradeda rėkti, susinervuoja ir tada š gaunasi.
Šiaip galvotume, kad pati žiopla. Ale pabandė Panevėžyje porą pamokų nusipirkti. Tai instruktorius labai gerai paaiškino ir po antro važiavimo liepė laikyti egzą. Ale šiandien Vilniuje važiavimas pasibaigė ašaromis.
Tai norėjau pasidomėti ar galima vienoje vairavimo mokykloje pradėjus, o pabaigti kitoje. Aišku, jei sumokėtum vėl visą sumą, tai manau jokių problemų. Bet gal kažkaip su tos mokyklos pažymą, kitoje nusipirkus tik keletą važiavimų.
Kažkaip gaila pinigų, gal jau 3000 išleidom ir dukra sakė, kad viską mes
Mano instruktorius irgi nelabai koks buvo, nu nedaeina kai jis man aiskina nors tu ka, irgi galvojau, kad as cia blonde tokia, tai dar pas ji besimokydama pasiemiau papildoma mokama pravaziavima pagal rekomendacijas is kitos m-klos (Klp), nu ir ka zmogus paaiskino pabraize per 10 min viskas tapo aisku kaip diena, pavaziavau su juo pora kartu, ateinu pas savo instruktoriu, vaziuojam oooo sako kokia pazanga, matyt su vyru vazinejai

zodziu beda buvo man.
Tai po to dar pora kartu emiau pas kita privaciai ir išsilaikiau mokyklini pas savo instruktoriu.
Ar galima keisti m-kla, tiksliai nezinau, tada irgi klausinejau visu tai lyg ir galima pasiėmi pažyma dabartineje m-kloje, kad isklausei kursa, kad atlikai visus privalomus pravaziavumus ir eini i kita, ten sudarai sutarti, kaip del mokescio tiklsiai nezinau.