Sveikos merginos. Nu zinokit esu pasibaisejusi regitra. Nenoriu gazdint besilaikanciuju, bet esu ziauriai nusivylusi nesaziningumu
Laikiau vakar egzamina Telsiuose. Nes pas mane Siauliuose nera vietu, o as isvaziuoju, tai nebegaliu laukti. Atvaziavom daug anksciau i miesteli, nes visiskai nepazystamos gatves, apvazinejom sudetingesnes vietas su draugu, kad butu lengviau. Nes labai daug vienpusio eismo gatviu ir labai reikia visur ziureti kur ir kaip persirikiuoti ir zenklus. Ir ka jus manot, pravaziavau visa aikstele, pravaziavau visas tas sudetingesnes vietas ir paskui paprastoj nereguliaujamoj sankryzoj buvau sustabdyta.. Atvaziavau is salutines, paziurejau is tolo, kad nera kam duoti kelia ir vaziuoju tiesiai. Egzaminuotojas pradejo rekt ant manes baisiausiai, stabdzius nuspaude su belenkokia jega, kad masina sustojo vidury sankryzos. Sako kodel nesustojai, kodel zymiai nesumazinai greiciau, galejai sudaryt avarine situacija. O kodel as turejau sustot, jei nera Stop zenklo? Ir kam ta greiti mazint labai, jei nera nei vienos masinos? Tai kaip tik gaza spaust ir nesivilkt per sankryza. Sako tu vaziavai 3 pavara, reikejo mazint. Kur parasyta, kad negalima 3 vaziuot tiesiai per sankryza? Kokia dar avarine situacija tuscioj sankryzoj? Man dar daba ausyse skama jo rekimas ant manes. Ir kol parveze mane i regitra dar burbuliavo ant manes tipo as cia nieko nesuprantu, tai neatlaike nervai ir vos neiskoliavau as jo.

QUOTE(Basic @ 2013 05 13, 10:29)
Sveikinu sveikinu 
Papildyta:
atsakymai tiktu i kaire ir i dešine..
na aš noėjau pasakyti jog nežinau kaip kitom bet aš kai tikįjausi kad klausymai nos upučiuka bus panašus i tuos kurios mačiau tai taip buvo kokie 30 procentų

Papildyta:
atsakymai tiktu i kaire ir i dešine..
na aš noėjau pasakyti jog nežinau kaip kitom bet aš kai tikįjausi kad klausymai nos upučiuka bus panašus i tuos kurios mačiau tai taip buvo kokie 30 procentų
Is esmes visi tieklausimai panasus i regitrinius. Ir tikrai nera sunkus

QUOTE(Cheburaska1 @ 2013 05 16, 22:22)
Filmuojami visur, tik taisykles matyt nevisur vienodos. Mane pacia instruktorius mokina prie zenklo ''duoti kelia'' pristabdyt ir isitikint ar tikrai nera masinu, sakau gi sitas zenklas nevercia manes sustot, sake daryk kaip liepiu, jei nori regitrai neuzkliut, dabar isitikinau po Inesssssita pasakojimo....
QUOTE(jurratike @ 2013 05 16, 22:37)
Filmuojami visur, tik taisykles matyt nevisur vienodos. Mane pacia instruktorius mokina prie zenklo ''duoti kelia'' pristabdyt ir isitikint ar tikrai nera masinu, sakau gi sitas zenklas nevercia manes sustot, sake daryk kaip liepiu, jei nori regitrai neuzkliut, dabar isitikinau po Inesssssita pasakojimo....

QUOTE(Cheburaska1 @ 2013 05 16, 23:43)
Na, tai gerai. Galima kokia pastabą duoti ar panašiai, bet ne kritinę klaidą skaityti už tokią nesamonę. Taip, į posukį reikia antru bėgiu įvažiuot, bet ar realiai vairuojant daro kas nors taip..?
Taisyklės yra taisyklės

mano instruktorius visada sakydavo. Yra dvi tiesos, viena gyvenimo, o kita Regitros. Ir moke mane kaip reikia daryti Regitroje, ir kaip galima elgtis gyvenime, kad ir avys butu sveikos ir vilkas sotus. Visada pabrezdavo, kad Regitroje reikalaujama taip o ne kitaip, ir kad buk maloni, pagal KET taisyukles o ne apie tai, kad galejo ivykte, bet neivyko. Regitroje galioja tik "Kas galejo ivykti" ir basta, nepasigincysi.
Ir dar, cia klausimas buvo anksciau del posukio ivaziuojant i zieda. Posukio rodyti nereikia, niekur , jokiose KET taisyklese neparasyta, o ir logiskai pamascius jus vaziuojate pgal eismo juosta, lygiai taip pat kaip kelio vingis butu. Juk nevaziuosite i kaire tiesa? Posukis rodomas tik persirikiuojant i kita juosta( Jei tokia yra ziede), ir isvaziuojant is ziedo.
Ir dar, cia klausimas buvo anksciau del posukio ivaziuojant i zieda. Posukio rodyti nereikia, niekur , jokiose KET taisyklese neparasyta, o ir logiskai pamascius jus vaziuojate pgal eismo juosta, lygiai taip pat kaip kelio vingis butu. Juk nevaziuosite i kaire tiesa? Posukis rodomas tik persirikiuojant i kita juosta( Jei tokia yra ziede), ir isvaziuojant is ziedo.
Isitraukiu dar i sita diskusija
Mane instruktorius net 1 begiu kelis posukius mokina vaziuot, sake taip bus tik geriau, ivaziuot galima 2, bet kelis bandymus padarem, kada intensyvus eismas, masinos issoka is niekur.... Tai pasekmes liko drebancios rankos ir netik
Pasimokiau, geriau prisistabdau, jungiu pirma ir graziai isisuku, sake teises rankose kai turesiu, galesiu ir 4 i tokius posukius rasytis, visas stovincias masinas nuraskyt
O dabar darom taip, kaip patiktu regitrai, uz klaida tikrai sake neuzskaitys tokiu veiksmu. Aisku posukis posukiui nelygus, cia tik mazose gatvelese, kur staigus posukiai ir dar ikalnese, kada nesimato atvaziuojanciu masinu.

QUOTE(Cheburaska1 @ 2013 05 16, 23:43)
Na, tai gerai. Galima kokia pastabą duoti ar panašiai, bet ne kritinę klaidą skaityti už tokią nesamonę. Taip, į posukį reikia antru bėgiu įvažiuot, bet ar realiai vairuojant daro kas nors taip..?
Nera tokios taisykles,kokiu begiu ivaziuoti i posuki,tai yra visiskai nesvarbu-i posuki reikia ivaziuoti saugiu greiciu pagal eismo salygas,o begis priklauso nuo to,koki greiti pasirinksi...
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2013 05 17, 09:56)
Ne persirikiuojant,o pries persirikiavima-ket aiskiai nurodo ispejamuosius signalus rodyti pries manevra,reiskia,jei ivaziuoji i zieda kazkuria juosta ir iskart ivaziavus ja keisi-posuki rodai jau pries ivaziavima,o ne kerti kazkam pries nosi ziede manevro metu jungdama posuki...nereikia rodyti tik tada,jei ivaziavus nekeiti krypties ir toliau vaziuoji ta juosta...
QUOTE(jurratike @ 2013 05 16, 21:37)
BUTENT.
as pamenu ,kai is salutinio vaziavau.. pristapdziau..isitikinau ,kad masinos nevaziuoja..galiu laisvai varyt.
o ne ant greicio varyt ,zvalgytis ir dar i posuki paisytis.
as taip iki siol vaziuoju. pristapdau..apsisvalgau.
sakyciau TAI REgitroje yra privaloma. nes instruktorius sake man.. kad dauguma neislaiko del sios priezaties. nes pralekia..kai leke 4pavara taip ir nuleke.
nes is tolo jau pamate,kad kelias laisvas.seip tas zenklas yra ir apibudinamas,kad nelek..pristapdyk. tau ne pagrindinis.