Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

***** nekenciu saves bash.gif

Siandien pirma kart laikiau regitroje vairavima. Gavau Fokusa, instruktorius pagyvenes ir visai fainas. Su auto irgi viskas normaliai. Aikstelej be klaidu pravaizavau. Puse marsruto vaziavau, gavau vaziuot Raudondvario plentu is Regitros, paskui Vilijampoles smukiom gatvelem. Va ten ir totalu gryba supjoviau.

Sukau is salutinio kelio i pagrindini, i vienpusi eisma i kaire. Ir ***** nezinau kaip sugebejau nepamatyt ir nepraleist priespriesai atvaziuojancio auto, jis irgi vaziavo is salutinio, o as kazkaip sugrybavau, taip norejau isukt i ta kelia, nes kaip tik tarpas buvo, kai ner masinu. Instruktorius ant stabdziu ir vsio. Egzaminas baigtas cray.gif

Dabar taip pykstu ant saves, kad tokia kvaisa buvau ir tos masinos is priespriesos nekenciu, islindo is kamurkines gatves ir sukniso man visai egza gun_bandana.gif

o durniausiai kad kitas laisvas vaziavimas lygiai uz 2 sav. Blyn blyn kaip nesiseka. O liepos 7 baigiasi teorijos egzo galiojimas. verysad.gif
Atsakyti
Fera,nežinau ir kaip paguost,matyt nelemta buvo išlaikyt unsure.gif labai susikaupus jau buvot į tą kelią,kad nematėt kas dedasi aplink. Teorija baigiasi galiot,o kodėl žiemą nelaikėt? Žiema nėra visiškai jokių eilių,o vasarą tenka laukt kito egzamino per patį piką laikymo apie 3-4 savaites net ir dabar jau manau prasideda apgultis laikančiųjų Regitroj.
Atsakyti
Fera,nenusimink 4u.gif Suprantu kaip jautiesi 4u.gif Bet ir tai,saunuole,aikstele pravaziavai,ir miesta isvaziavai,as pacioj pradzioj susimoviau doh.gif
Man ir,greit teorijos galiojimas pasibaigs,birzelio 14d.Jai 06,06 neislaikau,teks is naujo teorija laikyt.O kas ziema nori?Dar tokia kaip siemet buvo,tai sniego daug,tai plikledys,aiksteliai liniju nesimato.Visi laukia palankesniu oru.

Beja,kokie klausymai buvo?Man tai skaudi vieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 31 gegužės 2013 - 11:37
QUOTE(Nanita @ 2013 05 31, 11:36)
Fera,nenusimink  4u.gif Suprantu kaip jautiesi  4u.gif Bet ir tai,saunuole,aikstele pravaziavai,ir miesta isvaziavai,as pacioj pradzioj susimoviau  doh.gif
Man ir,greit teorijos galiojimas pasibaigs,birzelio 14d.Jai 06,06 neislaikau,teks is naujo teorija laikyt.O kas ziema nori?Dar tokia kaip siemet buvo,tai sniego daug,tai plikledys,aiksteliai liniju nesimato.Visi laukia palankesniu oru.

Beja,kokie klausymai buvo?Man tai skaudi vieta  biggrin.gif

Tai vat, del to ziema ir nenorejau, kad labai jau snieguota ji pas mus buvo ir ilga.

Klausimu kazkaip nebijojau, kad man jie nesunkus atrode, paskaitinejau namie tuos klausimus, su vyru aptarem. O gavau tokius:

1. Kaip pamatuoti variklio alyvos lygi?
2. Kaip tikrinsiu padangu oro slegi?
3. Kur paziureti ar nesibaige ausinimo skysti?

Ein sau, bet kaip nuotaika sugadino. Ejau ir galvojau, kad va gausiu bloga masina, pikta instruktoriu ir prigrybausiu aiksteleje, o db jau tiek buvau nuvaziavus ir visa kita buvo gerai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 31, 12:36)
.O kas ziema nori?Dar tokia kaip siemet buvo,tai sniego daug,tai plikledys,aiksteliai liniju nesimato.

Buvot,matėt Regitros aikštelę žiemą? rolleyes.gif kuo puikiausiai nuvalyta,laikiau žiemą,priekaištų aikštelėj neturiu visiškai,nors naktį nuo dūšios gerai pasnigo,visos linijos buvo kuo švariausiai nuvalytos.

Nesupykit,merginos,bet pačios susikūrėt problemą ir dabar nervinates blush2.gif turėjot visus metus praktikai išlaikyti (jei vienintelė nelaikymo priežastis - oras) o dabar tik papildomų problemų atsirado 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 31 gegužės 2013 - 12:58
Kur iskaitet,kad nervinames? ax.gif Lyg as savo poste,juokiu pasipyktinimu nerasiau g.gif Pykta,kad susimoviau,pacioj pradzioj,laikant egz.,o ne del to,kad laikas spaudzia.Nespesiu,eisiu islaikysiu teorija vel,nieko nekaltinu,pati kalta.Nors gerai pagalvojus,sunus per sios metus kelis kart sunkiai sirgo,ir ligoninei pabuvojame,ir sanatorija,ne vairavimas buvo galvoje.
Atsakyti
Tie metai tikrai greit prabėga drinks_cheers.gif Ligos, savos mašinos remontas, derinimas su darbu ir visa kita. Aš tikiuos į metus tilpti, bet pilnai suprantu, kurios netelpa. Buvau jau kartą ir aš juos praleidus. Tikrai norėjau teisių, bet viskas sugriuvo į vieną vieną: ligos, darbo keitimas, kraustymasis į kitą miestą ir galų gale teko iš LT keliems mėnesiams išvykt. Gerai, kad visos tos pažymos ilgiau galioja. Jei visai viską iš naujo reiktų, būtų rūgštoka...
Atsakyti
O girdejote,kad nori priimti istatyma,kad neturintiems dvieju metu stazo,reikes perlaikyti vairavimo egzamina doh.gif
Atsakyti
Tai šitą jau 100 metų žada irnesakyk.gif Faktas, kad kažko pasunkinimui tikrai prigalvos. Bet aš planuoju tuos 2 m. vairuot, tai gal gal tada jau bus lengviau nei pirmąkart unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 31, 16:18)
Kur iskaitet,kad nervinames? ax.gif Lyg as savo poste,juokiu pasipyktinimu nerasiau  g.gif Pykta,kad susimoviau,pacioj pradzioj,laikant egz.,o ne del to,kad laikas spaudzia.Nespesiu,eisiu islaikysiu teorija vel,nieko nekaltinu,pati kalta.Nors gerai pagalvojus,sunus per sios metus kelis kart sunkiai sirgo,ir ligoninei pabuvojame,ir sanatorija,ne vairavimas buvo galvoje.

4u.gif Tai jus tokia pat, mano sunelis irgi turejo operaciju ir ne viena, uztat sunku rasti laiko viskam. Dar ir dirbt reikia smile.gif
Aisku, kai nori visda randi to laiko. Kai pagalvojus, galejau laikyt pries 10 metu, nei vaiku, nei darbo, studijos iki pietu, bet va tada pinigu tam nebuvo, atsirado pinigu, atsirado kitokiu bedu.
Nu bet kaip nors, reik nepasiduoti. Labiausiai tai ant saves pykstu, kad taip isejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 05 31, 17:18)
Kur iskaitet,kad nervinames? ax.gif Lyg as savo poste,juokiu pasipyktinimu nerasiau  g.gif Pykta,kad susimoviau,pacioj pradzioj,laikant egz.,o ne del to,kad laikas spaudzia.Nespesiu,eisiu islaikysiu teorija vel,nieko nekaltinu,pati kalta.Nors gerai pagalvojus,sunus per sios metus kelis kart sunkiai sirgo,ir ligoninei pabuvojame,ir sanatorija,ne vairavimas buvo galvoje.

Kalbu tik apie nelaikymą dėl to,kad oro ir kad neva aikštelėj sniegas nevalytas (čia jau tikrai muilo burbulas išpustas) 4u.gif apie kitas problemas nekalbėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 31 gegužės 2013 - 17:46
vuhuuuuu skundziaus nesenai del gyvateles, dabar jau jinai megstamiausia aiksteles dalis biggrin.gif Antradieni gal jau filmuosim mokyklini, dar prisiparkavimus, atkalt gerai, nes kolkas koncentravaus vien i mokyklinio figuras blush2.gif Ir tada bandysiu sturmuot Regitra. 8d jau turiu teorija uzsiregistravus, o tada liks praktika devil.gif
Suklydusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jaudulys pakisa kojas, gaila, bet linkiu, kad antras kartas butu sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurratike: 31 gegužės 2013 - 18:53